Návštěva lékaře s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3561
12.6.17 09:15

Asi záleží na tom, jaké dítě je. Mně kolem roku vydržela sedět v klidu v kočárku, zato teď skoro ve třech letech je jak pytel blech :) Vzala jsem ji jednou s sebou na oční, když jsem musela akutně a bylo to dost o nervy. Naštěstí jindy mám hlídání. U nás na gyndě jsem tedy nikoho s dítětem neviděla, sestřička má docela šrumec a když jsem v ordinaci, už tam má další pacientku. Ale pokud není jiná možnost, tak se to asi musí nějak udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.6.17 09:20

@Kriss Tina Tady to chápu… Dcera je fakt hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
12.6.17 15:43
@adam75 píše:
@Rive já jsem brala dítě všude s sebou. Nikomu to nevadí, ale zároveň se nikdo nebude ohlížet na to, že „dcera je molekula“, musíš ji trochu srovnat nebo zabavit, aby byla hodná, doktoři i sestry potřebují klid na práci. Určitě sestry nemají v popisu práce hlídat děti pacientů :-)
@vlček66 píše:
Souhlasím. Zakladatelko, prcka s sebou klidně vezmi, ale řiprav se v případě nouze dítě srovnat, protože u doktora jsou většinou nemocní lidé, kteří potřebují klid a rozjívené dítko je ruší. Vzala bych jí třeba omalovánky a pastelky, to moje dítě vždycky zabavilo. :mavam:

Tohle jsou rady nad zlato :zed: Takové zkoumající batole se skvěle rovná a zabavuje, když ležíš na koze s nohama do praku nabo úpíš bolestí na zubařském křesle :roll:

Já bych s sebou „molekulu“ nebrala, pokud bych nebyla předem domluvená se sestřičkou, že bude ochotná se jí během vyšetření/ošetření po nezbytnou dobu věnovat. Moje první dcera byla taky „molekula“ - ne že by zlobila, ale prostě nevydržela sedět na místě, žádné hračky, pohádky, knížky, lízátka… nepomáhaly. Potřebovala chodit, lézt, běhat, otvírat skříňky, zkoumat zajímavé předměty… Obrátila by ordinaci vzhůru nohama. A batoleti se těžko vysvětluje, že nesmí, když zrovna nemůžeš fyzicky zasáhnout, ani se mu věnovat. Takže prostě muselo být hlídání, klidně i jenom takové, které přijde na místo, počká s ní těch 15 minut v čekárně a pak si zas půjde po svých, ale muselo být. Mladší bych si troufla vzít s sebou i bez hlídání, tu kdybych v ordinaci posadila na židli s knížkou nebo v nejhorším s tabletem, tak by tu chvíli, co se jí nebudu moct věnovat vydržela. Ale nejsou všechny děti stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty