Návštěva lékaře s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1434
12.6.17 06:52

Jedna známá je zdravotní sestra a říkala že tam přišla suverénní matka a dala ji vajíčko s dítětem na stůl ať se stará… Tak to sundala na zem a celou dobu vyšetření ho nechala řvát. U pokorných maminek, který se omluví, že nesehnali hlídání jim naopak ráda pomůže. Je to o komunikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
12.6.17 07:08

Já teda s sebou nikdy dítě nebrala, přijde mi to blbé dát ho sestřičce ať se stará, většinou tam má další pacientku… není pro mě ale problém říct někomu z rodiny nebo některé kamarádce ať jdou se mnou, mám jich dost… ani jsem tam nikdy žádné dítě neviděla

• Citovat
  • Upravit
6993
12.6.17 07:24

Ja parkrat dite vzala. Ale jen na gyndu. Ono to jinam neni technicky mozne (schody).
Byl se mnou v ordinaci prikurtovany v kocare. Trochu rval, ale doktorka to vzala dobře. Jinak mam nastesti funkcni moji babicku. Pripadne obstarali moji rodice. Sem tam maji pokrokove detske koutky s hlidanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.6.17 07:30

Když nemám jinou možnost, beru děti všude, nikomu zatím nevadily, ale jsou oba hodní. Zabalila bych si nějakou svačinku, pár hraček, do telefonu pohádku a to by jí mělo na chvilku zabavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
12.6.17 07:46

Zalezi kam jdes, treba na gyndu malyho klidne vezmu, tam sestra ani neni v ordinaci a akorat papiruje vedle a malyho rada chvilku ohlida, je zvykla chodi jim tam hodne mamin s detma. Ale treba k zubari, kde sestra musi asistovat bych se radsi preobjednala, stejne tak k praktickymu, tam bych se zas bala, ze dite neco chytne v cekarne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.6.17 08:27

@vlček66 rocni dite a omalovanky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.6.17 08:28

V kterym svete nejsou deti pro vetsinu lidi neco jako obtiznej hmyz? Chci souradnice, stehuju se :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
12.6.17 08:37

@Rive děti jsem sebou nikdy nebrala. Měla jsem jich více, vůbec by to nešlo… Navíc by mohly i někde něco chytit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.6.17 08:48

Ja je beru všude. Batole a deset měsíců. Hlídání nemám. U nás funguje jídlo. Dostanou ho těsně před vstupem k dr. Jinak do poradny se mnou tehdy chodil mladší syn v cca tom roce a půl a výše - ale věděla jsem kdy spí a objednavala se na tu dobu. Vyšlo to vždy az na jednu návštěvu, kdy si ho vzala sestřička a hopsala s nim po chodbě. Zatím nikdo nic neříkal - spíše si sestřičky ňuchmají mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
12.6.17 08:55
@Tarjei píše:
V kterym svete nejsou deti pro vetsinu lidi neco jako obtiznej hmyz? Chci souradnice, stehuju se :lol: :lol: :lol:

Tak já jsem skutečně brala dítě s sebou všude, i do školy na zkoušky! V kočárku dítě rok a půl sedělo v koutě a já jsem mluvila. Když to jinak nešlo, tak co se dá dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
12.6.17 08:58

@Tichošlápek Tak jídlo mě napadlo nedávno, šla jsem s prostřední k doktorovi, vzala jsem i 18 měs. nejmladšího a dala mu do ruky už zmíněné lízátko. V ordinaci mě sestra hnala, že jídlo ne. A to i když jsem jí řekla, že je to na zabavení, aby byl klid - a byla to dětská ambulance. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.6.17 09:00

Já brala dceru do dvou let s sebou, asi v roce a půl byla se mnou na neurologii, kdy mi dr. vyšetřovala záda a držela jsem dceru při tom v ruce, páč se tam bála a brečela. A úplně v pohodě…až na ten zablokovaný krk. Při odběrech krve vždycky vše sledovala, u praktického taky pozorovala.. nikdy bych ji teda nenechala v kočárku sestře někde, kde bych na ni neviděla.. ale u nás kočárek moc nehrozil :-) takže všude se mnou a od dvou a čtvrt je „hlídatelná“ tchýní. Dcera je ale docela bezproblémová a vydrží nedělat bugr, v čekárně i dvě hodiny se mnou pravidelně čekala a četly jsme si, omalovánky a tak. Mám zkušenost, že dítě naopak „nemocné“ v dobrém spíš rozptýlí a zvedne náladu a je to příjemné oživení.. kolikrát mi sestřičky říkají, kde mám dceru, že se na ni tak těšily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.6.17 09:02

@nettie aha s tím jsem se ještě nesetkala. Ale na druhou stranu praktikuji to v ordinacích typu zubař, gynda, kardio. Možná s tím mají problém v tech potenciálně infekčních místech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.17 09:06

Beru dite i na gynekologii, pri vysetreni mi sedi na brise. Nikomu to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
12.6.17 09:06

@Bela111 s tim rozptylenim si nejsem jista, to musi byt jo hodny dite, ja naposled cekala na chirurgii s bolestivou zlomenilou a v cekarne maminka s uknouranym ditkem, cekali asi hodinu dite nervni jecelo porad nekam utikalo a vsichni v cekarne z toho byli dost rozmrzeli, ja mam deti rada, obvykle mi nevadi, ale kdyz cloveku neni dobre, ma bolesti tak neni nejlepsi, kdyz ho jeste tresti hlava z kriku ciziho ditete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty