Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nelíbí se mi. A v českém prostředí mi přijde už úplně mimo.
@Anonymní píše:
Kimberly je pěkné jméno
Nelíbilo se to nikomu, tak sis musela sama napsat ze je to hezký co?
Tak to je i na mě moc.
Když už, tak tu zmíněnou Kim, ale takhle je to fakt úlet.
K smíchu, Kimberly Dvořáková
Navíc Kimberly zní, jak když si někdo brnká na pusu.
Jasne, Kimberly Horvatova, chodila na skolu Oxford, pracuje pro Armani🤦♀️
Za dlouhaleta jsem si zvykla na michanici ‚exotickeho‘ a ceskeho jména. Pote, co to provarili kopacky a hokejky to snad uz nemuze nikoho sokovat. takze klido…
Ale konkretne Kimberly nebo Whitney apod mi k češtine pripada jazyklamajici
ale zvyknou si ![]()
@VilaAnalka Spíš vysoká škola života a zaměstnání mateřská, rozhodně né dovolená… ![]()
@Anonymní píše:
Kimberly je pěkné jméno
třeba Knedlíková
,strašné
@pet p píše:
Proč mají teď všichni takovou touhu dávat nějaká neotřelá neobvyklá exotická anglická moderní výjimečná (a tak dále) jména? Teď je tu diskuze ohledně Daphne.
Je potřeba prodávat reklamu, není nic jednoduššího, než založit nějakou troll diskuzi, pak už to jede jako po másle. Dnes jsou v módě idiotská jména. ![]()
@Anonymní píše:
Kimberly je pěkné jméno
Za me teda rozhodne ne. Opravdu je tak nutne se v dnesni dobe za kazdou cenu odlisovat a hlavne na jmenu ditete? ![]()
Kimberly jí v Česku stejně nikdo říkat nebude, v lepším případě ji budou oslovovat Kim. Tady v naší škole by to byla prostě Kimča ![]()
Za mě hodně špatný, chudák dítě. Ale tak hlavně aby bylo zdravé…na jméno si zvykne. Známá takhle na nátlak dala synovi tradiční jméno po otci, dědovi, pradědovi atd. Sice tradiční, ale opravdu hodně nepěkný. Kluk se nechal přejmenovat úderem zletilosti, každý to sebou nechce táhnout životem.
Proč mají teď všichni takovou touhu dávat nějaká neotřelá neobvyklá exotická anglická moderní výjimečná (a tak dále) jména? Teď je tu diskuze ohledně Daphne.