Názor na jméno Kimberly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.7.20 18:42

Mně se zase nelíbí Česká jména typu Eliška Anička, Honzík, Terezka, Verunka, Lukáš, Tomáš atd. Zvlášť na Honzíky a Elišky mám averzi, rodiče se asi často dívali na pohádky. Ale každého věc. Ať si dá každý to jméno, které se mu líbí a samozřejmě takové, které nebude v životě ubližovat dítěti a já bych ještě dodala takové, kdy budu trochu přemýšlet a nedám takové, když vím že ve škole jich bude 5 :mavam: anonym Elišku máme v okolí 3×

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.20 18:45

A taky nechápu jak tu jedna píše ten nátlak rodiny aby se dítě jmenovalo po otci, dědovi atd. Svého manžela miluji ale nikdy bych to neudělala a on je naštěstí tak normální že to ani nechce. A tchyně ta má smůlu :lol:

• Citovat
  • Upravit
27247
11.7.20 18:47
@Russet píše:
Hned mě napadla ta mrcha z Merlose Place.

mě ta blbka z Plastické chirurgie s. r.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.7.20 18:49
@mojmira píše:
třeba Knedlíková :mrgreen:,strašné

Ale tak Knedlíková to nevyhraje ani s Eliškou, zas buď fér… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
11.7.20 18:49

Mě přijde, že obě diskuze jsou troll, Daphne i tato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
11.7.20 18:51

KimberlyNováková :palec: Super, rozhodně si ji všichni rychle zapamatují a nespletou se :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.7.20 18:55
@Anonymní píše:
Mně se zase nelíbí Česká jména typu Eliška Anička, Honzík, Terezka, Verunka, Lukáš, Tomáš atd. Zvlášť na Honzíky a Elišky mám averzi, rodiče se asi často dívali na pohádky. Ale každého věc. Ať si dá každý to jméno, které se mu líbí a samozřejmě takové, které nebude v životě ubližovat dítěti a já bych ještě dodala takové, kdy budu trochu přemýšlet a nedám takové, když vím že ve škole jich bude 5 :mavam: anonym Elišku máme v okolí 3×

Většina těch jmen, které si vyjmenovala nejsou českého původu. Například Veronika je řeckého původu, Lukáš latinského, Anna hebrejského a takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Dokonce jsou tato jména i lehce mezinárodní. Existuje x hezkých jmen, která nepatří do top 10 a přesto nevypadají jak z cikánské osady. Například Hana, Zuzana, Simona, Agáta, Barbora, Daniela, Gita, Pavlína(Pavla), Markéta, Michaela, Martina…atd. Prostě Jméno Kimberly, Jesicca atd. ve spojení s českých příjmením je pecka mezi oči.
Mimochodem naši kluci mají naprosto obyčejná, česká jména a oba jsou ve škole a ve školce jediní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
11.7.20 19:02
@lleennttiillkkaa píše:
Většina těch jmen, které si vyjmenovala nejsou českého původu. Například Veronika je řeckého původu, Lukáš latinského, Anna hebrejského a takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Dokonce jsou tato jména i lehce mezinárodní. Existuje x hezkých jmen, která nepatří do top 10 a přesto nevypadají jak z cikánské osady. Například Hana, Zuzana, Simona, Agáta, Barbora, Daniela, Gita, Pavlína(Pavla), Markéta, Michaela, Martina…atd. Prostě Jméno Kimberly, Jesicca atd. ve spojení s českých příjmením je pecka mezi oči.
Mimochodem naši kluci mají naprosto obyčejná, česká jména a oba jsou ve škole a ve školce jediní.

Souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
11.7.20 19:11

Kimberly se mi nelíbí. Kombinace cizí jméno a české příjmení mě nijak nepohoršuje, zvykla jsem si. Já taky nemám české jméno a mám české příjmení, nikdy mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.7.20 19:12
@Anonymní píše:
Mně se zase nelíbí Česká jména typu Eliška Anička, Honzík, Terezka, Verunka, Lukáš, Tomáš atd. Zvlášť na Honzíky a Elišky mám averzi, rodiče se asi často dívali na pohádky. Ale každého věc. Ať si dá každý to jméno, které se mu líbí a samozřejmě takové, které nebude v životě ubližovat dítěti a já bych ještě dodala takové, kdy budu trochu přemýšlet a nedám takové, když vím že ve škole jich bude 5 :mavam: anonym Elišku máme v okolí 3×

Ne kazdy se potrebuje tak nutne odlisovat. A pripadne pak byt za exota to chudak dite, ktere to jmeno nesnasi a treba se i prejmenuje ;) hlavne premyslet, to pises dobre :lol: mimochodem proc se za svuj nazor stydis, ze anonym? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.7.20 19:18
@Anonymní píše:
Já jsem Veronika, za mě jich bylo všude plno, ale teď jich moc neslyším… Každopádně jsem jiné kloudne pěkné jméno nevymyslela (nebo mi neprošly u manžela - např. Valerie, Vanessa, Zoe) , tak i dcera je Veronika :lol:
@Anonymní píše:
A taky nechápu jak tu jedna píše ten nátlak rodiny aby se dítě jmenovalo po otci, dědovi atd. Svého manžela miluji ale nikdy bych to neudělala a on je naštěstí tak normální že to ani nechce. A tchyně ta má smůlu :lol:

U nás to prošlo, X generací Václavů a syn musel být taky, přes to nejel vlak.. Mně to bylo jedno, mám syna ještě z předchozího vztahu a toho jsem si pojmenovala jak jsem chtěla já, takže jsem se nebránila :lol: ale být to můj první a jediný syn, tak to asi taky nedám, no :mrgreen: kor když se právě i můj předchozí partner jmenoval Václav :lol: :lol: holt na ně mám štěstí, ironie osudu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.7.20 19:20
@tatrovka píše:
Za mě hodně špatný, chudák dítě. Ale tak hlavně aby bylo zdravé…na jméno si zvykne. Známá takhle na nátlak dala synovi tradiční jméno po otci, dědovi, pradědovi atd. Sice tradiční, ale opravdu hodně nepěkný. Kluk se nechal přejmenovat úderem zletilosti, každý to sebou nechce táhnout životem.

Juu, co to je za jméno? Nic tak hroznyho snad není ne? I ten Pepa a Franta zní ještě dobře.. Možná tak Květoslav, to bych asi nedala.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
11.7.20 19:27

Jestli žijete v cizině, ale v ČR a s českým příjmením ne. Když chcete anglické, co třeba Emily?

• Citovat
  • Upravit
16028
11.7.20 20:04

Vůbec se mi nelíbí. Nepohoršuje mě ta „cizost“, ale Kim mám spojené s KLDR, což už je samo o sobě dost hrozný, a to brblání za tím už to nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
11.7.20 20:12
@Zumpa píše:
Je potřeba prodávat reklamu, není nic jednoduššího, než založit nějakou troll diskuzi, pak už to jede jako po másle. Dnes jsou v módě idiotská jména. :mrgreen:

Taky mi přijde, že spoustu diskuzí zakládají admini. Asi mají nějaký plán návštěvnosti webu a zobrazení reklam, a tak ho musí plnit i za cenu zakládání nesmyslných diskuzí. Čím hloupější, tím víc reakcí a plní se plán.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze