Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Bobek fakt ne. Koupi autosedacku, treba po bekom a stejne znacky jako uz mate. Tchyne ridi dobre? Ja kdyz jsem videla ridit tu moji, tak bych ji nesverila ani nakup ![]()
@Micaella22 píše:
Bobek fakt ne. Koupi autosedacku, treba po bekom a stejne znacky jako uz mate. Tchyne ridi dobre? Ja kdyz jsem videla ridit tu moji, tak bych ji nesverila ani nakup
Tchýně už neřídí, tchán řídí. A dobře. Ono jde asi o 3km a přes město. Podívam se po něčem ale zase za to nechci dávat tisíce.
@Hoa Mai Až na to, že u té bazarové netušíš, jestli tu zánovní někdo prodává kvůli šířce nebo protože s ní měl nehodu…
@Veru1987 Koupila bych levný nový model osvědčené značky, já třeba takhle mám ten základní Cybex.
@j.a.n.i1 píše:
@Veru1987 Koupila bych levný nový model osvědčené značky, já třeba takhle mám ten základní Cybex.
I to je pár tisíc… už máme ve dvou sedáčkách 10tis.
Nekoupila bych jetou sedacku. Vzdyt v te sedelo predchozi dite X let. To neni jak vajicko pouzivane par mesicu. Sedacky do 36 kil jsou treba na 6 let pouzivani. Koupila bych levnejsi model od cybexu s isofixem. Stoji kolem 2.500,–. Taky mam v sedackach uz skoro 17k a co no. Neda se nic delat.
@Šarlota4 píše:
Nekoupila bych jetou sedacku. Vzdyt v te sedelo predchozi dite X let. To neni jak vajicko pouzivane par mesicu. Sedacky do 36 kil jsou treba na 6 let pouzivani. Koupila bych levnejsi model od cybexu s isofixem. Stoji kolem 2.500,–. Taky mam v sedackach uz skoro 17k a co no. Neda se nic delat.
Isofix je zbytečný kupovat. Stačila by kdyžtak bez.
@Veru1987 píše:
Isofix je zbytečný kupovat. Stačila by kdyžtak bez.
Kdyz myslis ![]()
@Šarlota4 píše:
Kdyz myslis
Tak pokud v aute neni, tak je rozhodně zbytecny…
@Šarlota4 píše:
Kdyz myslis
tchánovci mají staré auto bez izofixu, tak jsem to myslela. My máme v autě jednom s druhém taky bez.
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud v aute neni, tak je rozhodně zbytecny…
No tak to je jasne ![]()
Já bych koupila levnou novou, bazarové se skoro nevyplatí. Když vypadá hezky, stojí tisícovku, navíc pošta
Třeba základní Romer vyjde na 1690, pošta zdarma: https://www.pinkorblue.cz/…a267736.html?…
@Veru1987 ale tak to máš napsat rovnou, že nejsi ochotná pro své dítě investovat více než 700 Kč. Bobek není dostatečná ochrana. Nicméně dělej jak myslíš.
@Trojlístek píše:
@Veru1987 ale tak to máš napsat rovnou, že nejsi ochotná pro své dítě investovat více než 700 Kč. Bobek není dostatečná ochrana. Nicméně dělej jak myslíš.
Cože co?? Uvažovala jsem že koupíme bazarovou sedačku do 1000Kč. Ona v ní pojede max. 2-3 za měsíc 3-4km. Já do své dcery investují dost. Máme cybex z-fix za 6500, evolvu za 3500. Spousta lidí vozí jen na bobku od 3-4 let. Znám takové. Na bobku dcera zatím nejela. Vím že je bobek špatně. A hold ne každý má statisíce na účtu. Jsme normální rodina s běžnýma příjmama.
@j.a.n.i1 píše:
@Hoa Mai Až na to, že u té bazarové netušíš, jestli tu zánovní někdo prodává kvůli šířce nebo protože s ní měl nehodu…
To samozrejme, ale porad mi to prijde lepsi, nez koupit nejaky sunt z Tesca nebo ten bobek.