Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s Minisiston antikoncepci?
Po cca 2 měsících mi spustila ukrutne migrény s podezřením na epilepsii a zánět mozkových blan. Léčila jsem se několik let. Za mě je svinstvo všechna antikoncepce!
Já jsem ji brala spoustu let. Je teda pravda, že jsem hoooodně přibrala, ale jaký vliv na to měla antikoncepce a jaký nezdravá strava, to těžko říct ![]()
@NiniN píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s Minisiston antikoncepci?
Ja ji brala x let a nemela jsem zadne problemy.Pred ni jsem mela asi tri druhy a ze vsech mi bylo blbe, po tehle ne.To musis vyzkouset. Kazdemu vyhovuje neco jineho, ja teda po ni ani nepribrala.
@Dakota J já se právě bojím toho, že přiberu. Gynekoložka sice říkala, že max. přiberu kilo, ale mám se hodně hlídat s jídlem, což by ani nebyl takový problém, moc toho nesním, jen jsem někde četla, že ženy s toho přibírají i když mají pohyb a zdravou stravu.
U mé mamky to bylo tak, že spíš zhubla, tak si jsem v tom dost nejistá. Každopádně za zkoušku nic nedám.
@NiniN píše:
@Dakota J já se právě bojím toho, že přiberu. Gynekoložka sice říkala, že max. přiberu kilo, ale mám se hodně hlídat s jídlem, což by ani nebyl takový problém, moc toho nesním, jen jsem někde četla, že ženy s toho přibírají i když mají pohyb a zdravou stravu.U mé mamky to bylo tak, že spíš zhubla, tak si jsem v tom dost nejistá. Každopádně za zkoušku nic nedám.
Tady ti x holek napise spatne zkusenosti, x dobre, nekdo pribral, nekdo ne. Tohle proste musis vyzkouset a kdyz ti to nebude vyhovovat, tak to zmenis.Ja pri teto nemela problemy zadne, po jine, bolest prsou, nebo na zvraceni. A to byly paradoxne o dost drazsi prasky nez je minisiston.Po nem jsem teda nepribirala, tak uvidis ![]()