Názor na Minisiston antikoncepci

19
11.9.20 12:33

Zkušenosti s Minisiston antikoncepci

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s Minisiston antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
11.9.20 14:13

Po cca 2 měsících mi spustila ukrutne migrény s podezřením na epilepsii a zánět mozkových blan. Léčila jsem se několik let. Za mě je svinstvo všechna antikoncepce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.20 21:09

Já jsem ji brala spoustu let. Je teda pravda, že jsem hoooodně přibrala, ale jaký vliv na to měla antikoncepce a jaký nezdravá strava, to těžko říct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8928
11.9.20 22:21
@NiniN píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s Minisiston antikoncepci?

Ja ji brala x let a nemela jsem zadne problemy.Pred ni jsem mela asi tri druhy a ze vsech mi bylo blbe, po tehle ne.To musis vyzkouset. Kazdemu vyhovuje neco jineho, ja teda po ni ani nepribrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.9.20 11:35

@Dakota J já se právě bojím toho, že přiberu. Gynekoložka sice říkala, že max. přiberu kilo, ale mám se hodně hlídat s jídlem, což by ani nebyl takový problém, moc toho nesním, jen jsem někde četla, že ženy s toho přibírají i když mají pohyb a zdravou stravu. :roll: U mé mamky to bylo tak, že spíš zhubla, tak si jsem v tom dost nejistá. Každopádně za zkoušku nic nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8928
12.9.20 11:49
@NiniN píše:
@Dakota J já se právě bojím toho, že přiberu. Gynekoložka sice říkala, že max. přiberu kilo, ale mám se hodně hlídat s jídlem, což by ani nebyl takový problém, moc toho nesním, jen jsem někde četla, že ženy s toho přibírají i když mají pohyb a zdravou stravu. :roll: U mé mamky to bylo tak, že spíš zhubla, tak si jsem v tom dost nejistá. Každopádně za zkoušku nic nedám.

Tady ti x holek napise spatne zkusenosti, x dobre, nekdo pribral, nekdo ne. Tohle proste musis vyzkouset a kdyz ti to nebude vyhovovat, tak to zmenis.Ja pri teto nemela problemy zadne, po jine, bolest prsou, nebo na zvraceni. A to byly paradoxne o dost drazsi prasky nez je minisiston.Po nem jsem teda nepribirala, tak uvidis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí