Názor na moje zuby

28.10.24 17:06

Názor na moje zuby

Vím že mám hodně křivé zuby. Na rovnátka si šetřím, není to zrovna levná záležitost. Ale je to opravdu taková hrůza? O zuby se starám, kazy nemám. Mám z toho mindrák :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
28.10.24 17:10

No, žádný extrém ale některým to může vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
28.10.24 17:17

Dej sem fotku s normálním úsměvem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
28.10.24 17:33
@smile_xxx píše: Více

já mám zkušenost, že kamarádky neradí upřímně, většinou ti pochlebují, protože tě nechtějí ranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12232
28.10.24 17:35

Akorat by chtely trochu srovnat, jinak mi nepripadaji nejak zle :nevim: dej spise fotku s usmevem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
28.10.24 17:37

@Andrejka608 tak já si myslím, že bys rovnátka určitě potřebovala, možná ani ne tak esteticky, normálně takhle pusu neotvíráš, ale hlavně ze zdravotního hlediska, ty zoubky ti jdou úplně šejdrem, ty zadní, na to nemůžeš ani mít správný protiskus, takže pokud to finančně dáš, tak určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
28.10.24 17:40

Rovnátka by to chtělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.10.24 17:41
@Andrejka608 píše: Více

Chybí ti jeden zub, pokud dobře koukám. A jeden maš mimo. Jinak křivý nejsou. Do díry implantát a rovnátka nevím, takhle podle jedné fotky otevřené pusy nepoznám, jak je to v reálu. Máš je zdravé, to je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
28.10.24 17:41

Kolik je ti let?

Ano, zuby máš křivé a rovnátka potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
28.10.24 17:42

Zuby máš křivé, to je prostě holý fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
28.10.24 17:53

Máš je křivé, ale jak moc to vadí by měl pomoct posoudit zubař. Já měla rovnátka na horních plus mi srovnávali skus, spodní mám taky trochu křivé, ale dle doktorky je to jen na úrovni estetiky a ty spodní zas tolik vidět nejsou, tak jsem je nechala být.
Takže bych řešila zdravotní stránku a na mindrák bych se vykašlala, pokud by to byla jen estetika ale to jsem já :nevim: Navíc ty jak máš úplně do strany, to už bych docela pochybovala, že bude jen estetika. Nicméně, pak by ses stejné musela rozmyslet ty, jestli je větší problém mindrák, nebo peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meduza543
28.10.24 17:54

Zuby křive jsou, ale záleží na tom, jak moc ti to vadí, jednej tak, abys byla spokojena ;)

• Citovat
  • Upravit
218
28.10.24 17:54

Zuby jsou nase vizitka, takze ja bych do rovnatek byt tebou sla. Ale ze vseho nejdulezitesi je, ze je mas zdrave.
Kdyz vidim hnedocerne usmevy nekterych lidi, tak se mi nekdy udela uplne zle. Pritom nekdy staci jen navsteva zubni hygieny, ale lidi na to kaslou. Nechapu, ze jim to nevadi. To ale neni tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.10.24 18:03

Rovnátka určitě ano. Líbí se mi, že ale se snažíš ovlivnit to, co ovlivnit můžeš. To znamená, že máš zuby zdravé, udržované, čisté. A fakt to není samozřejmost. Takže určitě bych došetřila na rovnátka, tak jak ten stav je teď, to by mi hodně vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.