Názor na náš rozpočet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
55916
22.9.23 11:23
@nikitice píše:
To máš pravdu. Maminka se odstěhovala na vesnici, kde není nic, ani pošta. Takže jednou týdně ty nákupy a ovoce v létě nekupují. Pak když jede do Prahy, tak to lítá. Koupí si v pekárně nějaké sladké, slané pečivo a všude něco asi jako když my byli teď v Bulharsku. Člověk chce ochutnat vše. Já teda i kdybych bydlela tam kde oni, tak v tom nějakém hypermarketu stejně zabrousím do těch cizích kuchyní. My milujeme ty saláty, takže různá pesta, oleje, octy, manžel kapary různé. Ono se to koupí teď všude. Nebo objednávám přes net. Teď chci zrovna sušenou zeleninu, v obchodech to není a vlastní nemám a samozřejmě pak nakoupím vše co mají zajímavého, abych ušetřila na poštovném. Já pracuji v obchodním centru. Lákadla všude. Miluji Ugo :srdce: Jinak pijeme taky jen vodu a teda víno a to taky koukám na lepší. Já dnes ráno si k snídani koupila mango, avocado a kaši probio v globusu, oběd mám z domova a večeře padne tady, takže stejně to bude Ugo - prostě kuře s arašídovou omáčkou je závislost.

Jo, já si vína taham ze Slovinska, z Gorisky Brda. Snídaně málokdy… kafe mám různé, hodně piju PuErh. Ale bydlime na okraji města u lesa, menší syn má cestou ze školy 1 malé potraviny. Pesta a těstoviny mám z Itálie, oleje a tuňáky taky…Jíme kvalitně, ale prostě ta lákadla tu nemám. Když jsem v práci, často pak jdu ještě do sauny v Praze, takže ten den se moc necpu a v kanclu je pořád ovozel, pití, kafe..když jedu do Polska a Německa, což jezdím často, kupuju standardně sýry na kila, jogurty, v Polsku maso. Ale třeba dnes jsem ráno odvezla kluka, byla v Lidlu pro fazolky, koupila jsem si tam to kafe sebou a celý den jsem doma u compu. Večer jdu cvičit. Největší lákadlo jsou ty myši, co začal nosit kocour:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6166
22.9.23 11:45
@jkra píše:
Jo, já si vína taham ze Slovinska, z Gorisky Brda. Snídaně málokdy… kafe mám různé, hodně piju PuErh. Ale bydlime na okraji města u lesa, menší syn má cestou ze školy 1 malé potraviny. Pesta a těstoviny mám z Itálie, oleje a tuňáky taky…Jíme kvalitně, ale prostě ta lákadla tu nemám. Když jsem v práci, často pak jdu ještě do sauny v Praze, takže ten den se moc necpu a v kanclu je pořád ovozel, pití, kafe..když jedu do Polska a Německa, což jezdím často, kupuju standardně sýry na kila, jogurty, v Polsku maso. Ale třeba dnes jsem ráno odvezla kluka, byla v Lidlu pro fazolky, koupila jsem si tam to kafe sebou a celý den jsem doma u compu. Večer jdu cvičit. Největší lákadlo jsou ty myši, co začal nosit kocour:).

Já s eprávě snažím teď pravidelně. Nabrala jsem kila, jsem v přechodu- měla jsem i hormony a předtím v lednu operaci spodku, takže fakt teď držím i snídaně. Mám směny, takže cca 15 dní v měsíci volno a to chodím do fitka, kdy prostě s emusím najíst i ráno dost, abych tam neomdlela a i pak něco kvalitního a ne chleba třeba. Furt i různé doplňky stravy, teď jen GS merilin byl za kilo a k tomu další přírodní. Jinak ty co kupuješ je o. k a určitě to nevyjde na to kilo na den i tak, když se připocítají vína či pesta, oleje z Itálie. My zase třeba jíme různě venku a když už jedem na nakup, tak jsme schopni tam nechat 18 tis. To jednou říkal někdo za náma jestli bude válka, ale my byli prostě v Sapě, kam jezdíme jednou za dva, tří měsíce a člověk nakoupí něco i co vydrží rok třeba. Zas tam jsou ceny pomalu poloviční a nedostaneme se tam dlouho. Hlavně mají vše možné z potravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný