Nevyznám se v cyklu. Jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
16.4.21 18:05

@Malineka dobrej fór no :) příští týden jdu stejně k dr na kontrolu, jen mě zajímaly zkušenosti. Nechápu tolik negace tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.4.21 18:11

@Nika147 A já nechápu, že se na to každý den někdo ptá dokola a dokola a dokola a dokola :roll: Obzvlášť, když jdeš za týden k doktorovi, proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
16.4.21 19:42
@nototo píše:
Já nevím, to jako vážně radíte těhotenský test?? :D Umíte počítat? :D Jako že by týden pooplodnění měla pozitivní test?? tak to jooo :lol: :lol:

A že by třeba byla těhotná už minulyho cyklu tě nenapadlo? Když už řeší, že je něco jinak, možná půjde na gyndu, tak by mohla pro jistotu zkusit test, ne? Je to fakt tak nepochopitelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.4.21 21:03
@darekp píše:
A že by třeba byla těhotná už minulyho cyklu tě nenapadlo? Když už řeší, že je něco jinak, možná půjde na gyndu, tak by mohla pro jistotu zkusit test, ne? Je to fakt tak nepochopitelný?

ne fakt nenapadlo :D :D
To je scifi který se stává jen velmi velmi vzácně, rozhodně by neměla normální menses. Ano, v době MS lze vzácně místo menses špinit, ale to by tazatelka položila dotaz úplně jinak. Navíc biologicky není možné plně krvácet (rozuměj čerstvá krev) během prosperujícího těhotenství.
I když na emiminu je možný úplně všechno já vím… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
16.4.21 21:32

@nototo je tak to jsem teda vzácná ))) jupí a slíbila jsem tak že ten kdo má slabší má by to teda v klidu zaměnil.

Ale já jsem teda nikam nepsala a normálně si udělala test a bylo jasno.jen mě to teda dost šokovalo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
36
16.4.21 21:35

Haha, moc vtipný změnit název diskuze :))) díky všem za rejpání a přeji dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35759
16.4.21 22:06
@Nika147 píše:
Haha, moc vtipný změnit název diskuze :))) díky všem za rejpání a přeji dobrou noc

Název může měnit jen admin tak to si vyřiď s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
16.4.21 22:39
@nototo píše:
ne fakt nenapadlo :D :D
To je scifi který se stává jen velmi velmi vzácně, rozhodně by neměla normální menses. Ano, v době MS lze vzácně místo menses špinit, ale to by tazatelka položila dotaz úplně jinak. Navíc biologicky není možné plně krvácet (rozuměj čerstvá krev) během prosperujícího těhotenství.
I když na emiminu je možný úplně všechno já vím… :lol: :lol:

Zase tak vzácný to asi nebude, podívej se do zdejších diskuzí.. navíc čerstvá krev se může objevit třeba když je hematom v děloze, ne.. zase tak vzácná ta ms v těhotenství není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
16.4.21 23:02
@darekp píše:
Zase tak vzácný to asi nebude, podívej se do zdejších diskuzí.. navíc čerstvá krev se může objevit třeba když je hematom v děloze, ne.. zase tak vzácná ta ms v těhotenství není..

Ale to není ms a ani nemůže, prostě to nemá s menstruačním krvácením vůbec nic společného. To je prostě biologie. A předpokládám, že zakladatelka za ta léta už formu svojí menstruace zná a nezamění s ničím jiným…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
17.4.21 00:04

@darekp a pokud “ono” krvácení přišlo v termínu ms, tak se dá asi překvapivě předpokládat že se nejednalo o nic jiného než ms :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
17.4.21 01:14
@nototo píše:
@darekp a pokud “ono” krvácení přišlo v termínu ms, tak se dá asi překvapivě předpokládat že se nejednalo o nic jiného než ms :lol:

Jestli sis nevšimla, tak hned v prvním příspěvku píšu, že těhotná nejspíš není, ale pro klid duše si snad test udělat může, než poběží na gyndu, že je s ní něco ‚spatne‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
17.4.21 01:15
@nototo zde
@darekp píše:
Pochybuju, že bys byla těhotná, na takový příznaky je fakt brzo, to spíš máš teď tu ovulaci a nebo je to nějaký hormonální výkyv..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
17.4.21 06:27
@Malineka
@Malineka píše:
Já jsem teda slyšela, že je nejlepší se zeptat ještě dvakrát v různých diskuzích, sednout si pak minimálně tři večery po sobě k internetu a pátrat, jestli náhodou nemůžu být těhotná. Ještě si musíš pravidelně fotit bradavky ráno a večer a porovnávat jejich odstín.
Naopak s jistotou vím, že čekání, objednání se k doktorovi nebo zkoušení těhotenských testů je prostě nesmysl.

Teď jsem se pobavila :lol: nevím proč ale mě hned naskočil vzorník barev od malíře :lol: :lol: zavést takový vzorník na barvy bradavek a dvorců a nechat to patentovat :lol: to by byl zlom.. pak by to mohlo navazovat na barvu dětských hovinek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
17.4.21 12:32

@darekp ne, pokud mi není dobře, půjdu vždy k doktorovi, tím spíš pokud by teoreticky měla (fakt nevěřím) pozitivní test, aby to potvrdil ultrazvuk :roll: ať si zakladatelka udělá klidně 100 těhotenských testů :D Ale na to snad nepotřebuje radu z emimina, ne?
Holt u někoho když je urputnost, rozum jde stranou :D
Tenhle typ dotazu je prostě moc, takhle nehrabalo ani mě, než jsem měla sama dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
17.4.21 12:34

@Rejže.kl :D :D :potlesk: umírám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie