Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsou to 3 roky, když jsem zakládala tuto diskusi. Opět jsem 4. den po transferu. Historie se opakuje. Je mi z toho zvláštně. Příznaky opět žádné. Tak uvidíme…
Já byla taky bez příznaků a jsem v 8tt:-) takže žádné házení flinty do žita:-)
Ahoj Kissminka, ako to dopadlo u teba? Ja som mala transfer len dnes, tak este ma caka dlha cesta…
@Ginalea
tak bohuzel hcg v krvi negativní. Tobě přeji hodně štěstí. ![]()
Ahoj holky
, mohu se přidat? Nějaké příznaky by se u mě našly: pálení žáhy, bolest v pobříšku, neustále chození na záchod, hlavně ráno, div mi nepraskne močový měchýř, dnes jsem 7. den po ET a zkusila jsem testnout. Jak jste na tom vy? ![]()
Ahojky mimins, ty už asi víš, jak si dopadla, ja mam úplně to samé, ráno se můžu provalit, jak potřebuju na zachod
ja jsem 6. den po ET
a čekání je vážně nekonečné ![]()
Ahoj holky. Snazim se nekde najit utechu. Jsem 6. den po ET a extra zadne priznaky nemam. Boli me prsa, ale ty me pobolivali i po odberu vajicek. Druhy den po ET mi nezbylo nic jineho nez doma vyluxovat, zamest, vytrit - to me trochu unavilo a mela jsem takove tlacive bolesti v podbrisku az do pochvy a jakoby zadku. Od te doby az na ty prsa stale nic. Bojim se, ze to nevyslo. Uz blbnu i s kyvadlem a ptam se ho jestli jsem tehotna a jestli to poznam pred testem. No prej jo.
Ted jsem koukala do zrcadla a koukam, ze se mi vyrojil na cele bedar jak Brno, tak si rikam, jestli neprijde ms. Jsem magor, ale bojim se. Snazim se verit, ze to vyslo, ale cervicek stejnak hloda… Zkuste me prosim uklidnit. Je to sice 1. IVF, ale nemame zadne " mrazacky", tak bych to nechtela podstupovat znova a hlavne zase cekat cca ctvrt roku…
@Sabousek7 Ahojky
koukam ze sme na tom podobne
mam za sebou take prvni ivf
a sem 9 den po et. A mam stejny problemy jako ty zadny priznaky
Prvnich par dnu me boleli prsa a mela citlive bradavky ale to prestalo a vcera sem zacla spinit
Tak mam obavy. A zkousela si testovat?
@Anonym2016 ahoj. Tak kdyz si zacala spinit, treba se zahnizduje prcek.
ja jsem testovala 7. den a byl negativni. Druhy den na to mi zacalo bolet v podbrisku a vecer i v krizi. Myslela jsem, ze prijde ms, ale kdyz jsem ty bolesti mela pak nasledujici dva dny, rikala jsem si, ze to ms nebude. Proto jsem zkousela vcera i dnes testovat coz byl 11. a 12. den po ET a na obou jsou duchove. Zkusim i testovt zitra a ve stredu doufam, ze to potvrdi na krvi. Tone preji taky hodne stesti! ![]()
@Sabousek7 dekuji
tak to vypada nadejne
drzim palecky
u me to tak nadejne nevypada rozjizdi se mi ms ![]()
@Anonym2016 to me mrzi. Ale nezoufej, jsou prece i pripady kdy zena menstruuje a presto je tehotna. A pokud by to zrovna nebyl tvuj pripad, tak verim, ze se to povede priste. Mas nejake mrazacky? Nejhorsi na tom vsem je to cekani. Ja jsrm sla po ET na nemocenskou, takze kdyz neni zrovna doma co delat tak projizdim vsemozny diskuze a je to snad jeste horsi. Ale ty dva testy ni daly nadeji. I kdyz do porodu to nikdy neni jisty.
@Sabousek7 jojo ja vim ze nektere zensky maji menstruaci a i tak sou tehotny no tak uvidime. Volala srm do caru a zitra rano jedu na krev a domluvit si s doktorem co a jak
mame jedno mrazacka
tak aspon ze tak
jn celych 9 mesicu je nejistejch…