Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Katka86 píše:
Ted přemyšlím, jestli nechat odstranit znaménko komárovi, co s nám už pár týdnů žije![]()
![]()
![]()
Děti už si na něho zvykly
A nechceš mi poradit, jak odstranit to kafe, co jsem teď vyprskla do klávesnice?
![]()
@Emilie píše:
A nechceš mi poradit, jak odstranit to kafe, co jsem teď vyprskla do klávesnice?![]()
![]()
![]()
Stačí namočit morče do saponátu a lehce přetřít
![]()
Fuj, já jsem dneska ale jedovatá
![]()
Tak já nejsem proti operacím u morčete, nechala jsem pod narkozou vykastrovat kluky a s holčinou jsem taky jela na veterinu, když měla problémy a vůbec mi nebylo líto platit „jenom za morče“.
Jenže v uvedeném případě, když je morčeti už pět let a když mu bouličky žádné potíže nezpůsobují, tak bych operovat nenechala. Bála bych se rizik spojených s narkozou. Chápu, že bouličky mohou růst a že to pak může být problé, že to třeba morčeti život o něco ukrátí, ale popravdě, pětileté morče i tak už není zrovna nejmladší
K operaci bych v této chvíli přistoupila, pokud by morče způsobovaly nějaké výrazné problémy - problémy, krvácení, nechutenství… Jinak v tomto věku ne.
@Katka86 píše:
Stačí namočit morče do saponátu a lehce přetřít![]()
![]()
![]()
Fuj, já jsem dneska ale jedovatá![]()
No… tak to bude problém. Morče nemám. Ale mám dvě koťata. Které bude lepší - mourovaté nebo černé? To černé by mohlo pouštět barvu. Ale zase na černou klávesnici by to vadit nemuselo, ne?
Naše morče mělo kdysi rakovinu - velkou bulku za uchem - šlo na operacia žilo šťastně další asi 4 roky.
@Emilie píše:
No… tak to bude problém. Morče nemám. Ale mám dvě koťata. Které bude lepší - mourovaté nebo černé? To černé by mohlo pouštět barvu. Ale zase na černou klávesnici by to vadit nemuselo, ne?
vem to černé, aspon oživíš barvy přírodní cestou a ušetříš za perwol blekmedžik
![]()
Vzhledem k věku 5 let už bych morčátko neoperovala. Oni se nedožívají o moc většího věku, tak by mu ta operace mohla spíš ubrat nějaký ten měsíc života. A jak píšeš, bouličky jsou v klidu, tak bych to raději nechala na pokoji. Pokud by začaly růst a ohrožovat život morčátka, nechala bych ho uspat, aby se zbytečně ntrápilo. ![]()
Pro někoho i morče znamená to, co pro jiného pes. Zvláště u mladších dětí. Tak proč tolik posměchu??
![]()
@Almondea píše:Prý umím udělat z komára ne velblouda, ale přímo plejtváka. Tak prý zveličuju. Nene. To jen dotyčný nerozumí mému ironickému humoru. Ale pro jistotu to, co napíšu, neberte tak doslova.
Vzhledem k věku 5 let už bych morčátko neoperovala. Oni se nedožívají o moc většího věku, tak by mu ta operace mohla spíš ubrat nějaký ten měsíc života. A jak píšeš, bouličky jsou v klidu, tak bych to raději nechala na pokoji. Pokud by začaly růst a ohrožovat život morčátka, nechala bych ho uspat, aby se zbytečně ntrápilo.Pro někoho i morče znamená to, co pro jiného pes. Zvláště u mladších dětí. Tak proč tolik posměchu??
![]()
Já se nikomu neposmívám, ale to ví jen vyvolení z mé včelařské sekty
Viď Emily ![]()
Stará zvířata pod narkozou zhusta umírají, takže takhle staré morče bych operovat zcela určitě nenechala. Přece jen je srdce za tu dobu života opotřebené.
Ikdyž je to váš člen tak určitě ne. Navíc píšeš že mu to nevadí takže bych do toho nešla.
Tak mě zrovna zase příspěvky emilie vtipné nepřijdou asi má každej jinej styl humoru ale zrovna používat humor když jde někomu o někoho-něco co pro něj něco znamená mi nepřijde zrovna pěkný.
Já měla morče 9 let a nikdy by mě nenapadlo že ke kryse přilnu a chápu že pro děti to muže být stejnej mazlíček jako pro někoho pejsek a proto že já o svého psa před týdnem přišla a sem s toho furt rozesmutnělá tak mi to nepřijde hezký takle se posmívat.
Operace u morčat už deset let není nic zvláštního stejně tak u křečku, králíku a dokonce i pavouku.
Zakladatelko pokud jsou to boule a neví se s čeho a co obsahujou neřezala bych. Pokud je to rakovinového puvodu tak to jen rozjede konec a přitom tady ještě morče muže bejt stejně tak dlouho ![]()
Jinak se obrat na http://www.kralici.cz/…/diskuze.asp tam jsou opravdoví odborníci co ti rychle poradí. ![]()