Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamčo škoda, že nejsi blíž…jet přes 200km pro chlupáčka
…to mě asi doma neprojde ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@byron obě jsou holčičky:-)
tak ta bílá, upřímně ještě česat králíčka bych nezvládla
Modrá odetka je více mazlivější, bibi bílá siamka je takovej čert, furt hopsá a koumá. Obě nic nekoušou ale větší mazel je odeta
@Kamča.dalmatinka píše:
Modrá odetka je více mazlivější, bibi bílá siamka je takovej čert, furt hopsá a koumá. Obě nic nekoušou ale větší mazel je odeta
aha, tak to bych i česala
a nechala stříhat zároveň s žakalem
@Sylvajs to je škoda
.To je opravdu dálka. Taky jde poslat zoo kurýrem, ale to vyjde tak na 800set..
a tim bych je nechtěla stresovat..
Navíc to chvátá. Musí jít brzo pryč
.Nemužu se koukat na to jak se trápí
Příspěvek upraven 02.09.12 v 22:37
@Kamča.dalmatinka píše:
@byron ty by si opravdu přijela?
no právě je taky problém ta vzdálenost- jsem bez auta ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Všimla jsem si nabíječky na zemi hned vedle chlupáčka…že je v cajku ![]()
@byron když bys jí ted ostříhala, je fakt dredatá
tak uplně do hola tak máš pul roku klid od česání ![]()
@Kamča.dalmatinka no tak ty jsou teda sladoučký
, bych je zaměnila skoro za plyšáčky
. Alergie je svinstvo ![]()
@Markéta80 za 14 dní zrovna budeme mít i zkoušku dalších alergenu-psa od mami tak doufám že to projde.na naši babipsí nereagoval, ale kdo ví
.To bych byla hodně smutná když se těšíme na štěně.
Matyášek je s toho hodně smutnej, ale chápe to, hlavně když bude mít psa ![]()
@Kamča.dalmatinka a kam chodíte? my chodíme se staršim, tak nějak jsme tušili alergie, zkusim najít fotku jak dopadnul ve 4 letech po procházce kolem rozkvetlých stromů
jenže dětská že testy až ve 3 letech tak měl různé léky a celkem to šlo, měli jsme i psa ale vše ok, z manželovo strany jsou alergie hlavně na pyl a trávy no a pak když mu bylo 5,5 tak furt kašel a dětská že slyší astma tak na alergo a tam doktorka že udělají testy a má trávy, pyly a i na psa. Jelikož bydlíme v bytě tak byl pes problém, jo ze psa má právě astma, že to bylo krásně zkryté ale je fakt že od doby co máme, teda měli jsme psa se mu kašel dost zhoršil. Nakonec to pes vyřešil za nás
a Viki je na lécích a i dýchátko, manžel jak je prý na tom dobře tak zrovna dneska jsme mu říkala že když má v dýchátku i kortikoidy
takže se to drží a je relativně ok ale jak venku lítá tak večer jak se mu špatně dýchá. Tomík vypadá že je snad ok, zatim s ez ničeho neosypal a vali je malá a ted tady žádný alergen nemáme tak uvidíme časem ale kdyby nás poslali hned jak jsem chtěla, první rekaci měl ve 4m tak jsme si mohli ušetřit astma
, logicky by jsme psa nekupovali. nesmí ani moc do zoo, chodíme tam ale viki už hlásí že nesmí moc blízko když má alergie a naposled hlásil že má alergii na učení logopedie
ale prý kolem puberty by se to mohlo zlomit, ted max může mít rybičky, doktorka že něco co nemá srst a Vili jestli by mohl mít teda dinosoura
![]()
Na alergologii jsme nikde nebyli. Říkala sem to jen dr a ta řekla že králík je největší alergen a že je mám přesunout. Tak nejdřív že je dáme do technické místnosti a byl chvilku klid, ale tam nemužou být zavřené tak občas sem je pustila a jakmile byl někde jen chloupek a tomík tam ležel nebo byl v lehátku tak hned zase oči opuchlé
.Tak se museli holky přestěhovat ven
ale to pro ně samozřejmě neni.
Prý se ty alergie časem vyřeší když reaguje jen takle, ale nemužu je vzít dovnitř a venku taky nesmí bejt přez zimu
![]()
Tomík se už narodil s citlivejma očíčkama tak to nechci víc dráždit. Pořád je pro mě duležitější jeho zdraví než králíci
i když je teda miluju
@Kamča.dalmatinka to je jasný, my psa taky přestěhovali do kuchyně ale bylo to o ničem, mít barák tak jí přestěhuju jinam a Viki by s ní nepřišel do styku ale takhle? prostě na nic, navíc byla zvyklá ležet v posteli takže přestala žrát a to byl začátek konce
jenže astma žádná sranda a když jsme viděla ten test a na psa takovej flek
byl to šok ale Viki to vzal tak nějak že to tak prostě je ale žít se psem v bytě bylo nereálný a koupat psa několikrát týdně je i pro to zvíře na nic. Co by měla ze života být jen v kuchyni
. vyřešila to sama ale i tak je mě to líto jak to dopadlo
ale udělala bych to příště znova i když manžel říká že je to tim že byla odsunutá mimo pokoj kde byla zvyklá ale nenecham zhoršovat astma
, chodíme do FN k primářce a je fajn
Viki měl hodně vyrážky jako mimino a pak kolem 18m najednou klid ale byl celoročně na zodacu ![]()