Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@byron píše:
@Kamča.dalmatinka vážně? To je mi líto! Víš co s nima?
to vubec netušim. c chovných stanicích je chtěj, ale nechci aby sloužili někomu jako rodící mašina:-(
Zkoušim kamarády ![]()
@byron píše:
@Kamča.dalmatinka
s víš jistě že je tedy alergie?
to nevim, ale jakmile je čuzičky pustim má hned malej oči jak angorák a opuchlé kolem. Už to měl od narození že na ně byl citlivej, tak hned šli do králíkárničky ven, ale tam nejsou štastný a i když je pouštíme tak brzo přijde zima… ![]()
Kamča. dalmati ty jsou božííííí
…také jsme měly angoráka, ale odešel do nebíčka po 8 letech..kolik jim je?
@Sylvajs píše:
Kamča. dalmati ty jsou božííííí…také jsme měly angoráka, ale odešel do nebíčka po 8 letech..kolik jim je?
rok a měsíc. je to teddy králíček. jsou zlatý
Kamča. dalmati -jukla jsem k tobě odkud jsi
…normálně mě svrbí prsty
…jsou zvyklé na česání?
Kamčo, ty jsou krásný. Ale co se dá dělat, zdraví je holt přednější.
Ta bílá i když vypadá že je teddy je pouze s teddy genem takže ta se nemusí česat. Má pořád hebkou lesklou srst.
Odetka modrá se česat musí, ale ted se musí ostříhat, přez léto se musí stříhat proot že maj srst samej dred když se pečlivě nevyčesává a já na to ted neměla čas
,takže tu budu muset vzít strojkem, ale čekám až se najde majitel aby si jí když tak ostříhal sám a nebo sem věděla že už bude v teple doma a nechala jí vystříhat
v tomto albu spoustu foteček https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
jsme s plzně..
Tak kdo si udělá výlet a vybere si u nás králíčka??ěco i upeču. Buchtu, né králíka ![]()
@Kamča.dalmatinka já bych brala tu holčičku, ale s králíky nemám zkušenost a jsme teda zdaleka
@Kamča.dalmatinka vážně? To je mi líto! Víš co s nima?