Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sama bych bez malého 5 dní nezvládla, ale. pkkud to vyhovuje oběma stranám, je to jen a jen jejich věc a vůbec nechápu, co je ti do toho, o tvé dítě se očividně nejedná.
Malý má půl rok a sama se chystám, že hned jak přestanu kojit, tak ho nechám u babičky s dědou přes víkend, aby si zvykali. Zatím tam jezdím na pár dní s ním od narození, ale třeba si ho vezmou odpoledne k sobě do ložnice, já pracuji a donesou mi ho na kojení pak.
Se mnou je malý celé dny a myslím, že je důležité, aby si zvykal, že nebude jen se mnou:)
@arinecka píše:
Co to plácáš? A proč anonym? Stydíš se za ten výplod vidˇ?
Nemám za co se stydět.
@lafelay píše:
V peti měsících bych malou na 5 dnů teda nikam neodložila
v dotazu je 8 měsíční
jo, pokud s tím obě strany souhlasí a dítě je na babku zvyklé, klidně.
@Anonymní píše:
Nemám za co se stydět.
tak proč píšeš svůj názor pod anonymem? když se nemáš za co stydět?
![]()
@Anonymní píše:
Nemám za co se stydět.
a proto píšeš jako anonym? @admin prosím o odtajnění, ona se stejně za nic nestydí.
@stinga píše:
tak proč píšeš svůj názor pod anonymem? když se nemáš za co stydět?![]()
![]()
A když Ti napíšu, že jsem Nováková budeš chytřejší?
@Anonymní píše:
už jsem tě také nahlásila, zneužíváš prostě anonym, a jestli tady máš nick Nováková, tak ano, budu chytřejší
@Anonymní píše:
Nemám za co se stydět.
@Anonymní píše:
Nemám za co se stydět.
Ne? tak proč ten anonym? A cáklá jsi teda hodně nadstandartně ![]()
Tak tvoje ani naše svolení k tomu nepotřebují
ale já si teda dovolím říct, že chlap má takové rodiče, co si užívali života a roli rodičů převzala částečně babička a s rodiči mají divný vztah i v dospělosti.
Nechala bych ji na jednu noc klidně i mesicni dítě, kdybych ho nemusela kojit. Aspoň bysme měli čas pro sebe a ona by se postarala dobre ![]()
V 8 měsících jsem ještě dost kojila, takže hlídat mohla babička tak max několik hodin odpoledne. Ale i kdybych nekojila tak ne, 8 měsíční bych na 5 dnů nikde nenechávala. Den dva možná, víc ne. Vzala bych ho s sebou a když by to nešlo, tak holt za rok.
@Anonymní píše:
Ty asi nemáš doma s kým debat, co? ![]()
Dobrý deň,
vzhľadom na to, že môže ísť o citlivé informácie užívateľku odtajňovať nebudem.
S pozdravom,
Kristína