Nechat 8mi měsíční miminko s babičkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
7.4.20 19:34

Pro mě je to nepochopitelné, sama bych nedala. V tom věku k dítěti cítím tak silné pouto, že prostě patří k mámě, max na dvě hodinky pohlídat a vrátit. Ale každý to má jinak a jestli to ani jedné straně zůčastněných nevadí, tak budiž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
7.4.20 19:37
@Anonymní píše:
Proč se má někdo stydět za pravdu?

Tak se odkrej ty statecna hvezdice :palec: :lol: Suverenni jen schovana, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
7.4.20 19:42
@admin píše:
Dobrý deň,

vzhľadom na to, že môže ísť o citlivé informácie užívateľku odtajňovať nebudem.

S pozdravom,
Kristína

Takze se tu muze zneuzivat anonym? Chranit tu takovy machyrky, mi prijde dost nemistne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.4.20 19:49

Když je miminko zvyklé, prarodiče v pořádku a rodičům se nebude stýskat… Já sice 8měsíční doma mám, kojím, ale je na mně tak závislá a já na ní, že ještě nejspíš hodně dlouho potrvá, než stráví noc jinde, než doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.4.20 19:53

Pokud je dítě zvyklé a má k babičce pouto, nevidím problém. Mmch já dala mladší v 9 měsích spolu s tříletou ségrou na 3 dny babičce a taky jsem vypadla na „vandr“. Ušla jsem s kamarády asi 60km, spala pod širákem a neskutečně si odpočinula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.4.20 20:02

@Konys ja si nejsem jista, jestli @admin pochopila, koho ma odtajnit :-DD, prece ne zakladatelku ( tam bych mooooozna a jeste jednou hodne mozna pochopila, ze jde o nejakou duvernou informaci ), ale ta anonymni ruze nam uplne nic duvernyho nesdelila :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
7.4.20 20:44
@Euforia píše:
@Konys ja si nejsem jista, jestli @admin pochopila, koho ma odtajnit :-DD, prece ne zakladatelku ( tam bych mooooozna a jeste jednou hodne mozna pochopila, ze jde o nejakou duvernou informaci ), ale ta anonymni ruze nam uplne nic duvernyho nesdelila :-DDD

to je super, když ani admin nepozná růži od tulipánu :zed: rozdělení anonymů se fakt povedlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
7.4.20 21:42

Tak asi jo, me prý rodiče nechali v půl roce u babi a odjeli si na dovcu do Itálie :D akorát jsem o ně prý po návratu vůbec nestála, tak se na to připrav :lol: kazdy není mateřský typ a i když dítě jistě nadevše miluje potřebuje i vypnout… Spíš bych nejela na vandr teď v karanténě, ale to už je jiná diskuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.4.20 05:56

Nedala bych hlídat takhle malé miminko na tak dlouho.

• Citovat
  • Upravit
6875
8.4.20 06:38

Syn býval už častěji, ale vždy na jednu noc, dcera (9m) ještě na noc nebyla…má být v květnu, když otevřou hotely. Jinak ať si každý dělá co chce, když je miminko/dítě spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.4.20 08:05
@kve-tinka píše:
Syn býval už častěji, ale vždy na jednu noc, dcera (9m) ještě na noc nebyla…má být v květnu, když otevřou hotely. Jinak ať si každý dělá co chce, když je miminko/dítě spokojené.

A jsi si jistá, že je otevřou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
8.4.20 15:06

Zdravím,

máte pravdu, prehliadla som to, priznávam sa. :)
K anonymite ozaj nebol dôvod, príspevky sú už odtajnené.

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
8.4.20 18:07
@Janina B1 píše:
A jsi si jistá, že je otevřou?

doufám v to, potřebuji voraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
8.4.20 18:09
@Popokatepetla píše:
Pokud není dítě kojené a babička je příčetná :nevim:
Osobně bych to neudělala, ale každej jsme nějakej no.

Taky tak…

• Citovat
  • Upravit
10.4.20 20:17

Uj syn je v 10m pořád hodně kojeny a celkově ho bohužel nemám ani kam dát i na těch pár hodin. Kdyby měl láhev a prarodiče co k čemu na víkend bych ho klidně svěřila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí