Nechat kočárek pro druhé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
18.3.21 21:55

@Veronika 66 ten kočár stejně prodáš za pár šupů, takže je asi jedno jestli ho budeš mít ve sklepě nebo za něj dostaneš 1000,– a měsíc budeš kupovat nový nebo jiný… :nevim: pokud si jste jistí, že další dítě chcete, jen nevíte kdy, pak si ho nechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
18.3.21 21:57

Já mám kočárek po dceři schovaný - růžový… Dceři jsou teď 3, doufám, že brzy bude sourozenec, když to bude kluk, tak kočárek prodám, ale zatím jsme si ho nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2034
18.3.21 21:58

Tenhle pravděpodobně 3 roky nevydrží. Budeš s ním jezdit tak do roka, max do roku a půl a pak si koupíš lehký praktičtější sporťák. Třeba Britax, Valco… prodala bych ho a pak si koupila jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
18.3.21 22:06

Pro první dítě jsem měla na kočár určité požadavky, ale bohužel jsem spíše hleděla na korbu a neuvědomila jsem si, že většinu času bude dítě ve sporťáku… Koupila jsem Dorjan, korba výborná, ale ten sporťák nemůžu vystát… Odvozila jsem v něm dvě děti a na třetí jsem koupila z druhé ruky Valco… Za mě je to městský kočár - něco mezi golfkama a klasickým sporťákem. Je ideální na krásný asfalt (do terénu tragédie). Manžel s ním ale odmítá jezdit, ten používá starý sporťák… Ještě teď v aukci jsem koupila za pár peněz Balios M, tak jsem na něj zvědavá…
Takže kdybych měla opět vybírat, tak vyberu úplně něco jiného a pokud bych byla spokojená, tak si určitě nechám pro další dítě. Volila bych barevně neutrální, ale samozřejmě holka by mohla jezdit v modrém kočárku, ale kluk v růžovém je za mě zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
18.3.21 22:11

Já jsem hlavně chtěla neutrální barvu, aby se mi neohleděl, a dobře jsem udělala, protože s tím kočárem jezdím už třetí rok, mám béžový. Přece jenom - navěsíš tam jednu hračku, druhou hračku, deka, podložka a ještě k tomu barevný kočár - tak to mi potom připadá jako cirkus na kolečkách. Kdybych ho chtěla prodat, tak nějaký barevný výkřik asi hned tak neprodám, není tak univerzální. Když jsem měla roupy, že se mi už nelíbí, tak jsem tam koupila novou barevnou podložku a kolik to nadělalo parády. :mrgreen:
Hlavně by to chtělo ten kočár vidět v reálu - co na fotce kolikrát vypadá elegantně a stylově, ve skutečnosti to může být barevná kýčovitá šílenost, až oči přecházejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
19.3.21 06:24

Ja bych ho prodala a pak si koupila taky novy, modernejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
19.3.21 08:20

Já bych si ho nechala, pokud bych s nim byla spokojena. Pokud by me něčím hodně stval a už třeba během jeho používání jsem pokukovala po jiném, prodala bych ho. Možná bych mezitím nabídla někomu, kdo zrovna bude čekat dítě a zda se mi šetrný, k zapůjčení. Ale jinak jsem člověk, co se snaží spis věci vyuzit na maximum, když už je má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
19.3.21 18:49

Jo když se může řešit móda, to se někdo má. My přišli do obchodu a měli podmínku, chci na to dát kvalitní vajíčko a musí se vejít do Clia. Kupodivu prodavačka měla ihned volbu Mutsy transporter a byl super. Do clia se vešel, byl lehoučký, krásně ovladatelný. Odjezdila jsem s ním všechno. I sporťák jsme využívali dokud byl třeba. Golfky byly jen na cestování autem, protože se vešli hezky do clia, kočár přeci jen zabral velkou část kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.3.21 19:07

Kočárek pro druhé miminko budeme kupovat nový a to holky od sebe budou necelé dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2913
19.3.21 20:46

Kup si kocarek at z nej mas radost ted a az ho budete odkladat, tak uvidis ;) Muze se ti uz nelibit, muze byt zniceny, zjistis ze ti nevyhovuje. Nebo naopak. :D Ted bych resila jen co “je ted”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
19.3.21 20:57

@Veronika 66 Já si kočárek schovala, používala jsem ho jen 8.měsíců jako hluboký, pak jsem ho vyprala, složila a uložila do pytle. Měla jsem neutrální barvu.
Jako sporťák jsem měla úžasný lehký Valco, ten přežil taky obě děti a že zažil dost na výletech, v lesech..
Hlavně doporučuji koukat po kočárku s co největší korbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.3.21 10:49
@Veru1987 píše:
Já si hlavně myslím že tento kočárek nevyužiješ tři roky…ten sporTák je totálně nepraktický… velký, těžký, neskladny… váži 15,5kg… a pro dítě stejně prostor nula nic… Já měla obyč trojkombinaci na prvních asi 7měsícu a pak dala více peněz do lepšího sportáku. Za mě už bych po zkušenostech šla do toho sporťáku co jsme měla, ale dokoupila na něj korbičku i kvalitni vajíčko.
Tak koukám že pro dítě délka ležení je 91cm… ale ta váha u sportáku 15,5kg… a neskladné do auta… za mě nee.Příspěvek upraven 18.03.21 v 21:44

Přesně, my jsme měli podobný a uz bych do toho nešla. Těžký, neskladny. Vydržela jsem s ním rok a pak jsme kupovali lepší sporťák. A měla jsem ho i na druhý, ale jen 5 měsíců, pak zase putoval do sporťáku a hned jsme ho prodali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí