Nechat vyřvat 2měsíční miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
18.8.13 21:01

Mne treba ted poprve prijde, ze si dcera fakt vynucuje moji pritomnost, respektive prso k usinani. Je ji 7 mesicu. Do tyhle doby to byl jen zoufalej plac, zadnej kalkul :) jenze stejne asi nemam na to ji nechat vyrvat. Myslim, ze bych to dala nejdriv v dobe, kdy bych si byla jista, ze rozumi, co ji rikam. :think: a mozna ani pak ne, nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hancaaaa
19.8.13 11:30

Nechat vyřvat?
Zatím nenechávám, ale je to náročné. Nevím jestli jsou 2měsíční děti vyčurané, ale ten náš mrnous mi tak připadne. Uspáváme pokaždé at je den nebo noc. Uspíme spí tvrde položíme do postýlky do minuty otevře oči a za chvíli strašný řev vemem do náruče a zase spinká takže přes den mi spává na nohách a v noci snáma v posteli jinak se nevyspíme nikdo. Takže za 2měsíce jsem nic neudálá páč ho mám pořád na rukáchA je zvláštní že bolení, hlad ani plínku počaranou nemá a stejně když má ležet sám řve já si myslím že je to vyčůranost. Kdyby ho něco bolelo tak by plakal dál a né že zvednu drdám, skáču na balonu a je klid.Sice to pořád dělám, vyřvat nenechávám, ale je to hrůůůza. A když jsem jedenou zkošela nechat 10min plakat tak chvíli řval pak si hrál zase řval hrál si atd takže z těch 10min prořval asi 4minuty tak vážně nevím co si o tom myslet :(

• Citovat
  • Upravit
1674
19.8.13 11:55
@Hancaaaa píše:
Nechat vyřvat?
Zatím nenechávám, ale je to náročné. Nevím jestli jsou 2měsíční děti vyčurané, ale ten náš mrnous mi tak připadne. Uspáváme pokaždé at je den nebo noc. Uspíme spí tvrde položíme do postýlky do minuty otevře oči a za chvíli strašný řev vemem do náruče a zase spinká takže přes den mi spává na nohách a v noci snáma v posteli jinak se nevyspíme nikdo. Takže za 2měsíce jsem nic neudálá páč ho mám pořád na rukáchA je zvláštní že bolení, hlad ani plínku počaranou nemá a stejně když má ležet sám řve já si myslím že je to vyčůranost. Kdyby ho něco bolelo tak by plakal dál a né že zvednu drdám, skáču na balonu a je klid.Sice to pořád dělám, vyřvat nenechávám, ale je to hrůůůza. A když jsem jedenou zkošela nechat 10min plakat tak chvíli řval pak si hrál zase řval hrál si atd takže z těch 10min prořval asi 4minuty tak vážně nevím co si o tom myslet :(

To neni vycuranost, on proste neumi bez toho houpani usnout. Moje holka to takhle ma s prsem. Neumi bez nej usnout. Deti se v noci nekolikrat vzbudej to je normalni, dite, ktery umi usnout bez pomoci zase usne a matka ani nevi, ze se vzbudilo. Dite, ktery je nauceny usinat s pomoci, logicky tu pomoc vyzaduje - rvanim. Delaj to proto, ze jsme je tak naucili. Mne se to stalo pri kolikach, nedalo se ukladat bdelou do postylky, aby sama usla, tak jak se to ma, kdyz od 19 do pulnoci nonstop rvala :nevim: Kdo kolikama neprosel a ani z jinyho duvodu dite na zadnej uspavaci zlozvyk nenaucil, ten se má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hancaaaa
19.8.13 12:19

Jo jo bohužel si ty naše mrnouse na vše učíme sami.Ale jak a kdy je to začít odnaučovat? Už ted je to dost náročné :hug:

• Citovat
  • Upravit
33
19.8.13 12:23

Odnaucovat muzete zacit kdykoliv, chce se to jen pevne rozhodnout a vytrvat a pocitat s protestama ze strany mimi. Vic nez klasicke vyrvani bych v tomto veku doporucila dat mimi unavene, ale jeste bdele do postylky, kdyz zacne brecet, tak nechat dve tri minutky, pak tam prijit, vzit do naruce, uklidnit a jak vidite, ze se uklidnilo, tak polozit a odejit a porad dokola. ucim tak maleho od porodnice, mame mesic, zatim mi staci tam prijit tak dvakrat a usina v pohode i v noci, pokud neboli brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hancaaaa
19.8.13 12:30

Hned začnám zkoušet. Pak písnu jak pokračujem děkujem.

• Citovat
  • Upravit
1674
19.8.13 15:25

Jj, presne tak to delam taky, pokroky jsou pomale, ale jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
19.8.13 15:45

Zdravím zakladatelku. Pokud malej pláče a v tvém náručí se uklidní, tak chovej. Já malýho taky furt chovala, kolikrát nespal jinak než u mě na ruce.Taky ho trápilo bříško. Teď mu bude půl roku a když vezmu do náruče jako bych ho chtěla chovat tak se vzpouzí:-D takže se toho vůbec neboj.Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1733
19.8.13 16:10

Když byl malý miminko, tak do třetího měsíce ho v od večera často bolelo bříško, brečíval, tak jsem ho nosívala po každém kojení, nahřívala plínky, dávale je teplé na bříško, prostě, cokoliv, co mu pomáhalo. Nedokážu si představit, že bych ho nechala samotného brečet a šla si lehnout. A to jsem někdy fakt u toho usínala a padala na ústa. Teď už je velký a zkouší naše/svoje hranice. Když ho něco trápí, nosím, konejším, když si jen vymýšlí, tak ho nechám klidně vybrečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.8.13 18:19

@tessa2323 chovat a chovat se da v pripade, ze mate jen jedno dite, kdyz jich uz mate vic, tak to az tak nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.10.15 19:17

Ahojky holky, mam dvouměsíční holčičku. Je chovaci, pres den, kdyz nechova(kdokoliv) brečí. Nejdriv podniková, potom to rozjede :? :?
Uspavani je sileny, snažím se dodržovat kazdy den stejny postup, koupani, mazání, pyzamko, krmeni a do postylky, ve stejnou hodinu. Bohuzel ji tam dam v 8 a treba hodinu a pul a porad nespi :think:
Jdu k ni treba 10×, pohladim, dam dudanka, Nechovam a odejdu. Zacina to byt boj a prijde mi, ze se to ne zlepšuje. Kdyz potom usne, spinka skoro celou noc. Probudí se maximalne dvakrat na krmeni. Holky poraďte co delam spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.10.15 19:33

@tralala123 A tu hodinu a půl ti v té postýlce dělá co? Řve, poplakává, je potichu, ale nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.10.15 19:39

@tralala123 myslím, že neděláš špatně nic. málokteré miminko v klidu usíná…může ji pobolívat břicho třeba z kojení ještě…každopádně pak píšeš že ti v noci spinká hezky, za to si gratuluj :palec: asi to usínání není med, ale věř, že takové pohodové noci…to nemá jen tak někdo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.10.15 19:49

@Hoa Mai
V postylce treba chvilinku spinka( 15 minut) po chvilce ji treba vypadne dudlík, nebo se proste jen probudí zacne chrochtat, a malinko poplakavat, kdybych tam nesla, asi by byl rev. :?
To samé pres den, kdyz je uz unavena, dam do postylky a taky nechce najednou zabrat, ale neni to takové jako vecer.
Pres den ji davam do houpatka, na sedačku, houpatko ji bavi tak 10 minut, za chvilku me zacne hledat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.10.15 19:51

@reinkarnace v noci je fakt zlata. Tak snad se to zlepši to usinani, asi to chce jeste cas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí