Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně mladší syn od 3 měsíců nemohl v kočárku zabrat. Bylo vidět, že by spal, ale nešlo to. Vyřešila jsem to šátkem, tam usnul, než jsem uvázala uzel.
Vyřešila bych to venku nošením a auto bych omezila na nezbytné minimum, jestli máte třeba doktorku trochu dál.
Nemáš jo moc navlečenýho? Ale některý děti to prostě nemusí no.
@Tunrida nemám podle mě , ma bodycko Teplacky mikinku , plyšový overal a fusak , ale ze do toho sestinedeli to bylo v pohodě a nejednou ne ![]()
Nemusí to s tím souviset, ale třeba na dnešní počasí by bylo dle mého názoru navlečené dost. Úplně bych vynechala tu mikinu… Mimča si v korbě vytvoří vlastní mikroklima… Do vajíčka to samé…
To řvaní se může za chvíli změnit… Držím palce.
Ano tuto zkusenost mam. Syn snesl kocarek jen jako uplne malicky v sestinedeli a pak uz ne. Nesnedl kocar, jizdu v aute, postylku. Ted je nám 11m. Kocar i postylku jsem uz prodala, auten jen na nezbytne nutnou cestu. Nejsou vsechny deti jak z reklamy na kocarek, nejdřív jsem vybavicku obrecela, nakonec si noseni užívám
Dobrý den maminky nemate zkusenost s tim ze vam dite přestalo chtit byt v kocarku a ve vajicku? Maly od narozeni spinkal ukázkové v obojí a poslední dva týdny ( je nám skoro 7 týdnu ) hystericky rve v kočárku a dokonce i v autě
nevíte co by se mu mohlo přestat líbit