Když rostou zoubky, nechce jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26890
8.7.11 08:57

My mame misto susenek tohle kousatko. Slecna furt moc nechce jist,jenom ohlodava toto: http://www.nazuby.cz/…satko-ruzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.7.11 22:13

Tak hlásím,že ted jsme taky moc nejedly a už jsou vidět další dva zuby :palec: tak snad už budou brzo venku.Jinak malá ohlodává všecko včetně postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.8.11 19:17

no tak mě už malej 4 den nejí nic krom mlíka tak už sem dneska dala do mlíka k sváče přesnídávku a v poledne malou skleničku mrkve a malou sklenku brokolice a dala dudlík na kaši a vypil to všechno.jinak lžičkoi tak 1 max 2 a pak nechce.jinak na flašku se klepe.ale když mu dám od sebe kousky brambor,lososa,housku křupku tak to si všechno veme spíš mu vadí ta lžička,nateklý máme horní jedničky už měsíc a něco a pořád nic ale jedna už prosvítá jinak noci jsou děs a hrůza po 2 hodkách řev a řve i když ho chovám.na to že máme teprve 2 zuby se mám na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.8.11 02:07

Bezva tip majdula83, to vyzkousim. Nase detatko mi vcera take odmitlo jist, uz tyden je takova neklidna a jina, take si myslim, ze by to mohly byt zuby, tak uvidime. To kousatko se mi moc libi, tim urcite nic nezkazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.8.11 09:13

A lezou další.Vždy je tak týden - 14dní pokoj a pak nanovo.Ale prozměnu už ani nepije :-( achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
10.1.13 12:16

Holky, ráda bych obnovila téma a optala se, pokud zuby už vykoukly, vrátil se jídelníček k normálu? nebo trvalo bojkotování i nadále? Malý už je podrážděný 3 dýdny, poslední 2dny to je vůbec mazec a nechce vůbec jíst. Horní dáseň je už uplně nateklá hrot jedniček je už pod blankou a prokukuje, ale ještě se neprořízla ani jedna. Malý skoro nejí (oběd je tak 3 lžičky) a i málo pije - cca půlku toho, co normálně. Snažím se mu dávat alespoň UM, to si v noci dá a přes den tak trochu. Doufám, že až budou venku, bude jíst jako dřív. Jakou máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.1.13 12:20

Jo když byly zoubky venku tak se pak u nás vrátilo jídlo do normálu a jedl hezky. I Teď ještě občas když mu rostou další zuby tak sice stávkuje, ale je to už mnohem lepší. Malý ze začátku hrozně trpěl s těma zubama a pořád řval, tak dva měsíce cca. Takže neboj až vylezou zlepší se to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.1.13 12:21

@jowana Mě takhle podobně jedla (spíš nejedla) malá týden. Teď už se to trošku lepší, ale ten blbej zub ještě není úplně venku a je to fakt na palici. Je protivná, špatně spí, nenechá se odložit, už se modlím, aby se vyzubila a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.1.13 12:24

@itram ahoj, neboj se! naše malá tohle také měla, byla jsem z toho hotová a byla jsem s tím u DR. dokrot mě ubezpečil že až bude mít hlad že si vezme nebo se ozve, a že když sní pár lžiček tak neumře na hlad… :) já vím zní to blbě, ale malé už josu skoro tři, a opravdu hlady neumřela :) zoubky jsou období boje :) tak držím pěsti a neplaš, až to nebude bolet bude papat zase krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.1.13 12:26

Malá to má pokaždé tak na dva týdny, čím je starší, tím rychleji se to vrací k normálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.1.13 12:28

@jowana to už trvá dlouho docela, a u DR jste byli? hold zoubky jsou prevíti… :) hodně sil přeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.1.13 12:33

@jowana Jinak u horních to bylo nejhorší - klubaly se jí jedničky i dvojky najednou a to přestala jíst úplně a jen se kojila - a to jí vydrželo hodně dlouho, nemohly jsme pak na ty příkrmy vůbec najet zpátky.. Stoličky jsou proti tomu pohoda, rostou jí docela rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
10.1.13 12:52

@gabriela82 taky mu rostou jedničky i dvojky najednou. Teda jedničky už okraj vidím a dvojky jsou jen nateklé, ale dáseň má několik mm vyběhlou, nateklou..Se stoličkama si mi udělala radost, protože většinou čtu, jak ty dělají potíže a při představě, že by stoličky byly horší než toto, tak nevím, jak bychom to zvládli.
@RadkaD nebyla. To, že má období kdy je protivný a hodný už bylo při spodních jedničkách, vždy to bylo týden až dva a pak chvíle klidu. Teď to je teda cca 3týdny, ale jen 2dny docela mazec, kdy nechce jíst, ale vidím, že zuby jsou už skoro venku. Jinak mu nic není - teplotu nemá, nekašle, bez rýmy prostě v pořádku, takže to bude zubama. Oběďu snědl asi 5lžiček a i to byla hrůza :? tak jsem mu zkusila udělat UM a vypil 130ml, tak alespoň něco. Asi pár dní bude jen na mlíku a jogurtech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.1.13 12:53

Ahoj, tak já se přidám.

Jsme na tom podobně. :( Od neděle jíme strašně málo a to do tý doby snědla celou malou skleničku, nebo možná i víc. Večer kaši, tak ze 100ml vody. Včera, už tedy snědla docekla dost, pusinku otvírala, ale plakala při tom, takže si právě taky myslím, že jako jíst by možná i chtěla, ale bolí jí to. Naštěstí ještě kojím, takže to taky snad zvládnem, ale dva dny zpátky bojkotovala trochu i to prso. Nejhorší je, že z flašky pít nechce, abych dala aspoň ekutinu. Takže to po chvilkách zkoušíme z hrnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.1.13 12:54

Jo, ještě jsem chtěla apsat, že jeden zub nám vyrost ve třech týdnech. Teď se mi, ale vůbec nezdá, že by dásničky měla nějak oteklé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.