Když rostou zoubky, nechce jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
10.1.13 13:07

@jowana tak aspon že pije to mlíčko a občas ten jogurt, u naší mal to taky bylo šílený období byla jsem úplně na nervy…uvidíte holky že to bude brzy dobrý, je to jen přechodný období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathinka28
27.5.13 09:59

Jídlo

Mně malej, když mu rostly zoubky, taky nechtěl moc jíst, hlavně ne teplý oběd, tak pomáhalo, když jsem mu udělala přesnídávku z jablíčka, banánu a piškotů, ten banán a jablko jsem předtím dala do ledničky, takže to měl studené a baštil :-) Chladilo mu to zoubky. A když nejedl oběd, dala jsem mu do něj taky půlku banánu a spapal to :-)) pak jsem banán v obědu zmenšovala a zmenšovala, až zase snědl normální oběd. Je mu osm měsíců.

• Citovat
  • Upravit
21
3.6.14 10:33

Naše malá jí příkrmy od 5. měsíce a teď jí bude 8m. a už asi týden má problém sníst víc jak 5 lžiček, i když jí ovoce, zeleninu i maso dost střídám. Zároveň jsem jí před pár dny objevila první zoubek dole. Do té doby jedla jak neuvázaná a všechno. Takže taky nevidím jiný důvod, než zuby. Zkusíme Calgel před jídlem a dávat víc studeného a snad to období bude brzy za námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
24.11.15 13:28

Tak u nas to stejne :-( kdyz rostly prvni dva, trvalo to 14 dni. Ted ji roste treti a proste tu pusu neotevre ani po 4,5 hodinach a chce se jen kojit. To ji ale v 10m nemuze stacit. A to jsem chtela doktorce rict v patek, at ji zvazi, ze asi malo pribyva. To s takovou jeste zhubneme :zed: jsem zvedava, co mi povi. Mala navic ted zacala se zvedat a lozit, nonstop v pohybu. Ale jinak je uplne spokojena, snad to brzy prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.6.16 16:33

Dvojky

Ahojky mám trošku jiný problém. Chci se zeptat jestli je normální že nám rostou až dvojky místo jedniček? Dole nám vyrostly jedničky a teď po dvou měsících lezou dvojky nahoře. Je možný že sotva vylezou dvojky dorostou i ty jedničky? Máte některá podobnou zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.