Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@jowana tak aspon že pije to mlíčko a občas ten jogurt, u naší mal to taky bylo šílený období byla jsem úplně na nervy…uvidíte holky že to bude brzy dobrý, je to jen přechodný období…
Mně malej, když mu rostly zoubky, taky nechtěl moc jíst, hlavně ne teplý oběd, tak pomáhalo, když jsem mu udělala přesnídávku z jablíčka, banánu a piškotů, ten banán a jablko jsem předtím dala do ledničky, takže to měl studené a baštil
Chladilo mu to zoubky. A když nejedl oběd, dala jsem mu do něj taky půlku banánu a spapal to
pak jsem banán v obědu zmenšovala a zmenšovala, až zase snědl normální oběd. Je mu osm měsíců.
Naše malá jí příkrmy od 5. měsíce a teď jí bude 8m. a už asi týden má problém sníst víc jak 5 lžiček, i když jí ovoce, zeleninu i maso dost střídám. Zároveň jsem jí před pár dny objevila první zoubek dole. Do té doby jedla jak neuvázaná a všechno. Takže taky nevidím jiný důvod, než zuby. Zkusíme Calgel před jídlem a dávat víc studeného a snad to období bude brzy za námi ![]()
Tak u nas to stejne
kdyz rostly prvni dva, trvalo to 14 dni. Ted ji roste treti a proste tu pusu neotevre ani po 4,5 hodinach a chce se jen kojit. To ji ale v 10m nemuze stacit. A to jsem chtela doktorce rict v patek, at ji zvazi, ze asi malo pribyva. To s takovou jeste zhubneme
jsem zvedava, co mi povi. Mala navic ted zacala se zvedat a lozit, nonstop v pohybu. Ale jinak je uplne spokojena, snad to brzy prejde.
Ahojky mám trošku jiný problém. Chci se zeptat jestli je normální že nám rostou až dvojky místo jedniček? Dole nám vyrostly jedničky a teď po dvou měsících lezou dvojky nahoře. Je možný že sotva vylezou dvojky dorostou i ty jedničky? Máte některá podobnou zkušenost? ![]()