Nechce kapat do očí :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
18.10.12 19:10
@brouček123 píše:
Jojo syn má taky sílu když jsme byli na ušním a strkalimu kameru do nosu tak jsem taky měla co dělat abych ho udržela ale to zvládneš neboj ale pokud to nepujde po dobrém tak budeš muset použít trošku síly to se nedá nic dělat. :kytka:

Holky, a můžou z toho být nějaké vážné komplikace když to pořádně nevyléčí? Aby se jí to třeba nevracelo…tím hnisem se očička čistí ne? Já nikdy zánět spojivek neměla tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.10.12 19:20

@verunka84 nevím jestli mohou bejt kompliace ale vím jak ty oči dokážou svědit a pálet měla jsemm hotaky a byla to hrůza a nepřestávej kapat i když se jí to zlepší protože y se jí to hned vrátilo a začla by jsi od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.10.12 19:26

@verunka84 Jo, už to hnisá, tak se to hojí, ne? :lol: Promiň, dělám nemístné vtipy, vybavil se mi jeden díl Přátel :) Rozhodně kapej a kapej i dál, když nebude z oček téct hnis, je to opravdu potřeba přeléčit. Jinak jsem vyčetla, že při neléčení hrozí poškození oka, tuším, že rohovky, či čeho :think: Jinak radu, jak nakapat nemám, u nás to šlo buď násilím nebo dobrovolně. Jsou horší věci na světě, než nakapat 4 letému dítku do oka ;)
Bacha taky na požívání společných ručníků, ať si to nepředáte mezi sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
18.10.12 19:51

Můj mladší byl letos na operaci s očima, pak jsme měli nařízeno taky kapat - nechtěl.
Vyřešili jsme to tak, že jsem z dětského „doktora“ vzala jakousi lahvičku, nalila do ní vodu a když si nechal kápnout, vykapal pak oči mě, pak panence a dalším hračkám…Strašně ho to bavilo a nechal si pak v klidu kapat i do svých očí ;)

Ale ze začátku (než mě tohle napadlo) to byl teda taky boj, člověk by neřekl jakou má dvouleté dítě sílu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
18.10.12 20:19
@verunka84 píše:
Dík za radu zítra to zkusím…mám strach aby nedostala otravu krve když to pořádně nevyléčí :,(

Není to nic příjemného otevřít oko a čekat tu kapku. Holčičce se nedivím. Může jí to být hodně nepříjemné. Do toho koutku to dělám oboum dětem od té doby, co jsem to četla v jedné příručce pro děti. Bylo tam, že je dokonce i pro oko nebezpečné, kapat přímo doprostřed oka. Neumím si představit, zakleknout děcku nohy a dělat mu zákrok. Jako v přímém ohrožení života ano, ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
21.10.12 13:59
@dada12 píše:
Poradím.

Dítě si lehne a zavře oči. Ty mu kápneš velkou kapku přímo na vnitřní koutek oka a vybídneš dítě, aby si v klidu oko otevřelo a rozmrkalo.

Kapání přímo doprostřed oka je nesmysl.

Děkuji moc za radu která se velmi osvědčila a zabrala i když malá někdy cukne tak trochu tam steče a očička už jsou bez hnisu :palec: ale kapeme dál ještě do pátku ale už od pondělí 3× denně jenom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.11.14 19:38

Take jsem mela problem s kapanim a myslela si, ze to tam nejak stece, ale to nestaci, skoncili jsme w hroznym zanetem hospitalizovani na ocnim a fakt nasilim oko otevirame a hned se to zlepsuje. Tez s tim ale velmi bojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí