Nechce příkrmy - vůbec!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3421
15.10.13 21:40
@Crystal87 píše:
No za prvé to co píšeš určitě není vhodné jako první příkrm,za druhé když nechce tak nechce:)První syn byl pouze kojený 14 měsíců odmítal příkrmy pak teda ěnco málo zbaštil ale ne zeleninu, ale snědl aspon přesnídávku …zeleninu mi nyní jí normálně ale byl starší to až po roce :wink: ted taky bojujem mocto nechce maximálně jogurt zeleniny jak čeho ale moc nejí no ale neřeším to

Konecne vidim podobne exoticke dite jako ma prvni dcera :mrgreen:, do roka a pul neotevrela pusu na nic nez prso. Uz nas chtela doktorka poslat k detskymu psychologovi :mrgreen: a nakonec se proste rozjedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.10.13 14:40

Moje dítě snědlo banán i dnes oběd a sám otvíral pusu… to kdyby mi někdo řekl že mu mam vyměnit lzicku zatukam si na celo.. kovova lzicka zabrala :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.1.15 14:23

Ahoj holky, tak nevím. Dcera 6 měsíců nechce žádný příkrm - dýni, mrkev, brambor na mě vyplivla :-) zkoušela jsem i kaši - mléčnou rýžovou od Nestlé, tu trochu sní, ale žádná sláva. Je plně kojená. V noci se taky budí na kojení - co 2-3 hoďky. A pomalu tak nějak cítím, že mi ubývá sil. Ještě máme 2letého syna. Ten byl taky plně kojený a od půl roku s příkrmy nebyl problém. S malou nevím. Vím, že se má začínat zeleninou, ale přemýšlím nad ovocem. Ať mi furt nevisí na prsu. Přes den to je taky co 2 hodiny. Poradíte, jak na ni, prosím? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
5.1.15 14:36

Opravdu bych vytrvala na zelenině, ona se chytne. Je jasný, že děti lépe přijímají sladké s tím problém určitě nebude. Ale pokud dáš ovoce brzo, tak to odmítání zeleniny ještě prohloubí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
5.1.15 15:02

@evulkanov Počkat týden a zase zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.1.15 15:18

@Aries6 uz tak zkousim 14 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.1.15 15:49

Já bych ovoce klidně dala, pokud dítě zelenionu nechce, nedostaneš jí do něj ani když na ní budeš trvat do 15ti let…zkus třeba bílej jogurt.. ale klíďo bych to ovoce zkusila, nebo jablko s mrkví třeba… mě se kluci pustili do jídla až v 9. měsíci, do té doby chtěli jen kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
5.1.15 17:12

@evulkanov Tak zlusit ještě jinou zeleninu. Já to do první taky nemohla dostat, 3 lžičky byly úspěch. Takže chápu.
Začala jíst pořdáně, až jedla s námi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.15 18:18

U nás to taky trvalo hooodně dlouho než se malá chytla. Každý den jsem zkoušela a vždy dokojila. Začala jsem od ukonč. 5M a rozjedla se až po 7M. Teď v 11M baští krásně. Myslím, že lepší je vytrvat a nespěchat. Ono to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí