Nechce sám usínat - 10 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
9.7.11 21:44
Tak to jste šikovný :potlesk: A zítra to bude určo už bez breku :pankac: držím :palec:
lucineeccka píše:
zoubky píše:
Mohu se jen zeptat, proč většina z vás od dítěte odchází? Proč tam s ním chviličku nezůstanete, nečtete pohádky, nezpíváte, „nepovídáte si“? :think:
Nehodlám tu nikoho soudit, jen mě zajímá, proč si nechcete užít chviličku(15minut) klidu se svým dítětem? Přeci vám nic neuteče a vaše dítě uvidí, že není „odloženo“ po namahavém dni.
Protože jemu je jedno,jestli tam jsem nebo ne.Řve stejně.A to můžu číst, povídat, hladit ho.Prostě chce ke mě a chce prso. :wink:
A musím se pochlubit. Z 65 minut bylo odpoledne 30 minut a teď usnul za 10 minut. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.7.11 21:45

Ahoj,naše má 2roky a taky sama neusne :pocitac: ,spí ve velké posteli a musim jí chodit uspávat jak po obědě tak večer,zaleze lehne ale musim tam být dokat neusne :roll: do 9 měsíců sem jí uspávala taky,pak od 10-19měsíc pohoda usla si sama, třeba po hodině i si brekla ale spala sama v postýlce a pak zlom a ani za nic :think: postýlku už sem před 14dny uklidila a spí na velké a jen s uspánim.až bude mít ale hotov svůj pokoj zas to bude jiný a budu doufat že si zvykne spíš už se sní nebudu tak mazat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.7.11 21:46
Petra Z píše:
MMarti…velkou postel má asi 3 týdny.....a v pohodě.....
I když v noci volá a říká mi–maminka tady spinkat s tebou :srdce:
ale kdo má na „vyřvávací“metodu,je to asi to jediné…těmhle prckům nevysvětlíte ještě,že je noc a jste hned vedle a že kdyby se něco dělo,hned přijdete
Ale asi to chce fakt vytrvat a být nekompromisní…aby to fungovalo......

Já ho miluju nadevše a on to cítí.A podle doktorky těch pár dní nebude mít žádné následky :wink:
Mojí sestřenici je skoro 9 let, spí s rodiči v jedné ložnici ( a to má svůj pokoj) a když usíná rodiče musí být taky v posteli a máma jí musí hladit nebo držet za ruku. :roll: Než tohle tak to jsem těch pár dní vydržela. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3513
9.7.11 21:51

však jo, ono je to individuelní. Ten můj když řve, tak se pozvrací :zed: , takže já to taky zkoušet nebudu. Jinak prcek měl od malička svůj pokoj a jako mimčo krásně usínal sám, ale jak začal lozit a stavět se, tak byl útrum. Takže uspávám, ale nějak zásadně mi to nevadí.
Jinak já na tom nevidím nic zlého, že by dítě mělo usínat samo. Určitě ví, že rodiče jsou blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65402
9.7.11 21:53

Lucinecko…tak to je už „moc“…9 let… :roll:
Já si to zatím užívám,mám jen Matyáška.....kdyby bylo další mimčo doma,nevím,jestli by to takhle šlo.....
Mě to nějak nevadí,dělám to ráda a jestli jednou budu muset přejít na vyřvání,to nevím :nevim: ale pokud by to bylo nutné,asi bych musela.....
U nás je dobré to,že si k němu lehnu,řeknu dobrou noc,on zavře oči a běhěm 5ti minut spí…
A jasně,že ho miluješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.7.11 21:54
No to je právě ono čeho se chci vyvarovat.Rychle se učí,ale pomalu odnaučujou.Já pro malýho udělám všechno,ale spinkat musí sám.
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
ale kdo má na „vyřvávací“metodu,je to asi to jediné…těmhle prckům nevysvětlíte ještě,že je noc a jste hned vedle a že kdyby se něco dělo,hned přijdete
Já ho miluju nadevše a on to cítí.A podle doktorky těch pár dní nebude mít žádné následky :wink:
Mojí sestřenici je skoro 9 let, spí s rodiči v jedné ložnici ( a to má svůj pokoj) a když usíná rodiče musí být taky v posteli a máma jí musí hladit nebo držet za ruku. :roll: Než tohle tak to jsem těch pár dní vydržela. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.7.11 21:58
Petra Z píše:
Lucinecko…tak to je už „moc“…9 let… :roll:
Já si to zatím užívám,mám jen Matyáška.....kdyby bylo další mimčo doma,nevím,jestli by to takhle šlo.....
Mě to nějak nevadí,dělám to ráda a jestli jednou budu muset přejít na vyřvání,to nevím :nevim: ale pokud by to bylo nutné,asi bych musela.....
U nás je dobré to,že si k němu lehnu,řeknu dobrou noc,on zavře oči a běhěm 5ti minut spí…
A jasně,že ho miluješ :srdce:

Tak to Matyas usínal jenom u prsa :roll: Taky jsem k vyřvávací metodě nechtěla přistoupit, ale jinak to nešlo.

Je to moc.Ale jim to nevysvětlíš.Je to rozmazlený fakan, co se bez mámy ani nevy…

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
9.7.11 22:01
AAlisek píše:
No to je právě ono čeho se chci vyvarovat.Rychle se učí,ale pomalu odnaučujou.Já pro malýho udělám všechno,ale spinkat musí sám.
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
Mojí sestřenici je skoro 9 let, spí s rodiči v jedné ložnici ( a to má svůj pokoj) a když usíná rodiče musí být taky v posteli a máma jí musí hladit nebo držet za ruku. :roll: Než tohle tak to jsem těch pár dní vydržela. :wink:

Já jsem chtěla taky.Máma mi říkala, že u mě to aplikovala asi 5 dní.Pak se šlo spát, já jsem beze slova šla.Jenom jsem chtěla mít rozsvícenou lampičku,otevřený dveře a plyšáka.Později puštený pohádky na kazetě.Nikdy žádný problém.

• Citovat
  • Upravit
1888
9.7.11 22:29
Já na to už taky zítra přistoupím začne to poledním spaním.Už ted mám z toho bobky :oops:
lucineeccka píše:
AAlisek píše:
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
Já jsem chtěla taky.Máma mi říkala, že u mě to aplikovala asi 5 dní.Pak se šlo spát, já jsem beze slova šla.Jenom jsem chtěla mít rozsvícenou lampičku,otevřený dveře a plyšáka.Později puštený pohádky na kazetě.Nikdy žádný problém.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
9.7.11 22:38

tak ted jsme se zasmala :))))) kdyz necham spat svoje rocni decko v loznici, tak hrozi ze tam zustane az do deviti let :-))))))))))))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.7.11 22:41
Andule píše:
tak ted jsme se zasmala :))))) kdyz necham spat svoje rocni decko v loznici, tak hrozi ze tam zustane az do deviti let :-))))))))))))))) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Napsala jsem to snad??? - asi blbě čteš :zed: Moje dítě se mnou taky spí v ložnici.Máme jeden společný pokoj.Nešlo o spaní v ložnici, ale o samostatný usínání :roll:

• Citovat
  • Upravit
1888
9.7.11 22:41

Hele třeba švagrová si naučila kluka jako mimino do postele a držet za ruku.Ted pujde do první třídy spí s nima pořád v ložnici a dost často s nima v posteli a to mi opravdu teda k smíchu nepříjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.7.11 23:01
AAlisek píše:
Hele třeba švagrová si naučila kluka jako mimino do postele a držet za ruku.Ted pujde do první třídy spí s nima pořád v ložnici a dost často s nima v posteli a to mi opravdu teda k smíchu nepříjde

A kdo říká, že to tak bude i u vás? Každé dítko je trošku jiné, každý rodič je trošku jiný, a v tom je ten fór :wink: Já taky měla syna pár dní v manželské posteli, když ho něco bolelo nebo byl nemocný a stejně je mu lépe v postýlce a nevypadá to, že by chtěl spát s námi. Jen jsme pořád nepochopila, proč se bojíte být s takto malým dítětem (do 2let) večer chviličku a uklidňovat ho svým hlasem? Že by se stal závisláčkem :think: Pokud se mu teď nelíbí samota v pokoji při usínání, tak to přeci neznamená, že ho budete muset uspávat do 6let, stačí tu změnu nastolovat pomaličku a příjemněji 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
9.7.11 23:03
lucineeccka píše:
AAlisek píše:
lucineeccka píše:
Petra Z píše:

Proto se mi líbí kampaň „Čtěte dětem“, aby děti nebyly nucené poslouchat cizí hlasy z neosobního kazeťáku/CD :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.7.11 23:13
zoubky píše:
lucineeccka píše:
AAlisek píše:
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
Proto se mi líbí kampaň „Čtěte dětem“, aby děti nebyly nucené poslouchat cizí hlasy z neosobního kazeťáku/CD :roll:

To myslíš vážně? Já jsem byla nucená? Co to píšeš? :zed: :zed:
Mě máma četla, každej večer!Ale já jsem potom ráda poslouchala broučky z kazeťáku, měla jsem takový hezký co blikal.Hezky se u toho usínalo.Nebyla jsem k ničemu nucená.Tak nepiš nesmysly :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510