Nechce sám usínat - 10 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
9.7.11 23:18
zoubky píše:
AAlisek píše:
Hele třeba švagrová si naučila kluka jako mimino do postele a držet za ruku.Ted pujde do první třídy spí s nima pořád v ložnici a dost často s nima v posteli a to mi opravdu teda k smíchu nepříjde
A kdo říká, že to tak bude i u vás? Každé dítko je trošku jiné, každý rodič je trošku jiný, a v tom je ten fór :wink: Já taky měla syna pár dní v manželské posteli, když ho něco bolelo nebo byl nemocný a stejně je mu lépe v postýlce a nevypadá to, že by chtěl spát s námi. Jen jsme pořád nepochopila, proč se bojíte být s takto malým dítětem (do 2let) večer chviličku a uklidňovat ho svým hlasem? Že by se stal závisláčkem :think: Pokud se mu teď nelíbí samota v pokoji při usínání, tak to přeci neznamená, že ho budete muset uspávat do 6let, stačí tu změnu nastolovat pomaličku a příjemněji 8-)

Tak znova a velkým písmenem, aby jsi to pořádně viděla.

Protože jemu je jedno,jestli tam jsem nebo ne.Řve stejně.A to můžu číst, povídat, hladit ho.Prostě chce ke mě a chce prso. 

A ještě dodám, že mu před spaním ČTU a má příjemný prostředí.
Ale tady má asi někdo potřebu rejpat co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
17226
9.7.11 23:21
lucineeccka píše:
zoubky píše:
lucineeccka píše:
AAlisek píše:
No to je právě ono čeho se chci vyvarovat.Rychle se učí,ale pomalu odnaučujou.Já pro malýho udělám všechno,ale spinkat musí sám.
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
MMarti…velkou postel má asi 3 týdny.....a v pohodě.....
I když v noci volá a říká mi–maminka tady spinkat s tebou :srdce:
ale kdo má na „vyřvávací“metodu,je to asi to jediné…těmhle prckům nevysvětlíte ještě,že je noc a jste hned vedle a že kdyby se něco dělo,hned přijdete
Ale asi to chce fakt vytrvat a být nekompromisní…aby to fungovalo......
Já ho miluju nadevše a on to cítí.A podle doktorky těch pár dní nebude mít žádné následky :wink:
Mojí sestřenici je skoro 9 let, spí s rodiči v jedné ložnici ( a to má svůj pokoj) a když usíná rodiče musí být taky v posteli a máma jí musí hladit nebo držet za ruku. :roll: Než tohle tak to jsem těch pár dní vydržela. :wink:
Já jsem chtěla taky.Máma mi říkala, že u mě to aplikovala asi 5 dní.Pak se šlo spát, já jsem beze slova šla.Jenom jsem chtěla mít rozsvícenou lampičku,otevřený dveře a plyšáka.Později puštený pohádky na kazetě.Nikdy žádný problém.
Proto se mi líbí kampaň „Čtěte dětem“, aby děti nebyly nucené poslouchat cizí hlasy z neosobního kazeťáku/CD :roll:
To myslíš vážně? Já jsem byla nucená? Co to píšeš? :zed: :zed:
Mě máma četla, každej večer!Ale já jsem potom ráda poslouchala broučky z kazeťáku, měla jsem takový hezký co blikal.Hezky se u toho usínalo.Nebyla jsem k ničemu nucená.Tak nepiš nesmysly :zed:

No, kdybych měla být taková puntičkářka na slova jako ty, tak se raději žádné diskuze neúčastním 8-o :roll:
Ty podáš strohou info, já na ní reaguji slušně a ty si to hned vztahuješ, že tě urážím a začneš mi něco předhazovat o nesmyslech (a koukám, že neútočíš jen na mě):zed: Příště to buď napiš přesně a výstižně nebo trošku přemýšlěj, jak to ten druhý asi myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.7.11 23:36
zoubky píše:
lucineeccka píše:
zoubky píše:
lucineeccka píše:
AAlisek píše:
No to je právě ono čeho se chci vyvarovat.Rychle se učí,ale pomalu odnaučujou.Já pro malýho udělám všechno,ale spinkat musí sám.
lucineeccka píše:
Petra Z píše:
MMarti…velkou postel má asi 3 týdny.....a v pohodě.....
I když v noci volá a říká mi–maminka tady spinkat s tebou :srdce:
ale kdo má na „vyřvávací“metodu,je to asi to jediné…těmhle prckům nevysvětlíte ještě,že je noc a jste hned vedle a že kdyby se něco dělo,hned přijdete
Ale asi to chce fakt vytrvat a být nekompromisní…aby to fungovalo......
Já ho miluju nadevše a on to cítí.A podle doktorky těch pár dní nebude mít žádné následky :wink:
Mojí sestřenici je skoro 9 let, spí s rodiči v jedné ložnici ( a to má svůj pokoj) a když usíná rodiče musí být taky v posteli a máma jí musí hladit nebo držet za ruku. :roll: Než tohle tak to jsem těch pár dní vydržela. :wink:
Já jsem chtěla taky.Máma mi říkala, že u mě to aplikovala asi 5 dní.Pak se šlo spát, já jsem beze slova šla.Jenom jsem chtěla mít rozsvícenou lampičku,otevřený dveře a plyšáka.Později puštený pohádky na kazetě.Nikdy žádný problém.
Proto se mi líbí kampaň „Čtěte dětem“, aby děti nebyly nucené poslouchat cizí hlasy z neosobního kazeťáku/CD :roll:
To myslíš vážně? Já jsem byla nucená? Co to píšeš? :zed: :zed:
Mě máma četla, každej večer!Ale já jsem potom ráda poslouchala broučky z kazeťáku, měla jsem takový hezký co blikal.Hezky se u toho usínalo.Nebyla jsem k ničemu nucená.Tak nepiš nesmysly :zed:
No, kdybych měla být taková puntičkářka na slova jako ty, tak se raději žádné diskuze neúčastním 8-o :roll:
Ty podáš strohou info, já na ní reaguji slušně a ty si to hned vztahuješ, že tě urážím a začneš mi něco předhazovat o nesmyslech (a koukám, že neútočíš jen na mě):zed: Příště to buď napiš přesně a výstižně nebo trošku přemýšlěj, jak to ten druhý asi myslí.

Tak tedy, máma ( většinou po Večerníčku řekla),že se jdespát.Šla jsem na WC,umyla si zuby, šla dát pusu tátovi a zvířátkům, vlezla jsem do postele, máma mi přečetla pohádku - nejradši jsem měla pohádky o zvířátkách a později pohádky z orientu ( to mi zůstalo :oops: ).Pak odešla, nechala rozsvícenou lampičku a otevřený dveře, když jsem dostala od Ježíška magneťák se světýlkama, tak zhasla a pustila mi nejčastěji Broučky.Je to dostatečně přesný a výstižný? :wink:

Omlouvám se za své prudké reakce, byla jsem rozhycovaná z jiné. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3513
9.7.11 23:45

pohádka z kazeťáku vůbec není špatná věc a jedno přeci nemusí vylučovat druhé. A jinak, já před spaním taky poslouchám knížky na CD a neznamená to, že bych knížky nečetla. Některé děti, mám dojem, že rodiče u postýlky rozptylujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
10.7.11 09:05

lucineeccka - ses nejaka podrazdena nemyslis? Ano asi tedy spatne ctu, protoze mi to od tebe pripada presne tak.....

ja nemam zapotrebi nekoho odsuzovat, at si kazdej uspava svoje dite jak mu vyhovuje. ja si chvilky s dcerou u uspavani uzivam a rozhodne se neobavam, ze by mi mela usinat v posteli do sesti let. Svete div se mam sedmiletou a dve petilete netere…ktere spaly s rodici v loznici, usinaly za jejich pritomnosti a rozhodne tuto pozornost nepotrebovaly ani jako trilete … a tim padem uz vubc ne jako skolaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí