Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Já Covid ještě pravděpodobně neměla, nebo o tom aspoň nevím…ale připadá mi nesmyslné nechávat se očkovat jen kvůli úlevám, kterém plánují…jako že i nenošení respirátorů… bojím se injekce, bojím se, co to udělá, když ne hned tak třeba za 3,5,10let… máte to někdo taky tak?
Injekce se sice nebojím, ale jinak to mám úplně stejně a teda covid jsem měla. O to víc se bojím. Nikde nemůžu najít co udělají moje protilátky dohromady s účinky vakcíny. Asi to nikdo neví. Navíc tohle je snad jediný očkováni, který se snaží narvat do všech a nikdo důkladně nezvažuje rizika a kontraindikace - tou je snad jen riziko anafylatickeho šoku.
@Anonymní píše:
Já Covid ještě pravděpodobně neměla, nebo o tom aspoň nevím…ale připadá mi nesmyslné nechávat se očkovat jen kvůli úlevám, kterém plánují…jako že i nenošení respirátorů… bojím se injekce, bojím se, co to udělá, když ne hned tak třeba za 3,5,10let… máte to někdo taky tak?
No, me spis prijde nesmyslné, když je moznost očkování, cekat az ho chytnu… A upřímně pravděpodobnost nejakych nasledku bude nejspíš vetsi u prodelaneho covidu nez u vakciny.
@Anonymní píše:
Taky mě vadí manipulace. A zatím to nechci. Bojim se. Kazdy den jsem ve strašném stresu. Jestli sklopit hlavu a jít jako ovce a nebo vyčkat. Mám pocit, že to moc řeším a nechci být jediná, kdo se nehrne, i když vím, že takových je víc. Proste chci vyčkat, jak a co se bude vyvíjet dál… třeba později půjdu. Ale ten stres je hroznej. Bojim se Covidu, nechci umřít a nechci se zatím očkovat…
To je těžký, když se bojíš obojího, to je jasný. Je to ošklivá doba, ale hlavu vzhůru a nestresuj se tolik. Ničemu to nepomůže, spíš naopak. Když se na očkování zatím necitiš, nechoď na něj. Nemysli ani na umírání. Covid není jistota smrti.
@j.a.n.i1 píše:
No, me spis prijde nesmyslné, když je moznost očkování, cekat az ho chytnu… A upřímně pravděpodobnost nejakych nasledku bude nejspíš vetsi u prodelaneho covidu nez u vakciny.
A na to jsi přišla jak? To nemůže s jistotou tvrdit ani výrobce. Není to totiž dlouhodobě vyzkoušené. Jak již jsem zmínil, tak co vím zhruba z více než padesáti nakažených měl jen jeden vážnější průběh a zatím si nikdo na nějaké následky nestěžuje. Doufám, že to nezakřiknu, ťuk, ťuk, ťuk. Možná jen štěstí, nevím, ale jediná relevantní informace. Protože těm zlatokopům, co by prodali vitriol i vlastní matce kdyby jim to hodilo zisk, se nedá věřit ani slovo.
Tím samozřejmě nijak nechci zpochybňovat, že ta nemoc je pro mnohé fatální.
@Anonymní píše:
Taky mě vadí manipulace. A zatím to nechci. Bojim se. Kazdy den jsem ve strašném stresu. Jestli sklopit hlavu a jít jako ovce a nebo vyčkat. Mám pocit, že to moc řeším a nechci být jediná, kdo se nehrne, i když vím, že takových je víc. Proste chci vyčkat, jak a co se bude vyvíjet dál… třeba později půjdu. Ale ten stres je hroznej. Bojim se Covidu, nechci umřít a nechci se zatím očkovat…
pokud jsi ve stresu, strachu, jsi lehce manipulovatelná, pokud máš takový strach, popřemýšlej o očkování, není to nic hrozného, mám za sebou první dávku, kterou jsem také nechtěla, dost jsem o všem přemýšlela, když si vše zdůvodním tím, že mohu očkováním ochránit své blízké, děti, rodiče… cestování, které potřebuji pracovně, tak mě vyšlo, ať do toho jdu. Nadšená nejsem, měla jsem z toho divný pocit, že dělám něco, co vůbec nechci. Pak se to ve mě zlomilo.
Nemám lepší signál ![]()
Dobré sa nevnucuje. Na vakcináciu sú silné tlaky, hlavne od lobovaných firiem
Zrazu všetkým tým kriminálnikom, lumpom a vrahom záleží na občanoch.
Kovid je projekt kontroly. Očkovaní ho taktiež dostávajú, akurát že plus si nechali vpichnúť zvýšené riziko zdravotných ťažkostí
@takymanžel No, ze si nestezuji, jeste neznamená, ze je nemaji, kolem me si taky nikdo nestěžuje, ale pak najednou mezi reci vypadne to ci ono, pripadne to u nekterych lze i pozorovat, přestože se tvari, ze nic… A ne u maleho procenta. Netvrdim, ze vakcina nemuze prinest nejake problemy, ale prozatim porovname teoretické nasledky vakciny s praktickymi nasledky covidu.
@j.a.n.i1 píše:
@takymanžel No, ze si nestezuji, jeste neznamená, ze je nemaji, kolem me si taky nikdo nestěžuje, ale pak najednou mezi reci vypadne to ci ono, pripadne to u nekterych lze i pozorovat, přestože se tvari, ze nic… A ne u maleho procenta. Netvrdim, ze vakcina nemuze prinest nejake problemy, ale prozatim porovname teoretické nasledky vakciny s praktickymi nasledky covidu.
ty si dost protiřečíš, asi si už nepamatuješ co si napsala před 1/2 hodinou ![]()
@Anonymní píše:
Tak upřímně jsem se nechala po nátlaku lékaře naočkovat vakcínou HPV. Rok jsem měla po ní zdravotní problémy. Záněty v těle. Takže vše s mírou a čím toho méně tím lépe. Raději posiluji imunitu. Přesně tak, nikdo neví co to do budoucna s tělem udělá.
@DanielaD píše:
ty si dost protiřečíš, asi si už nepamatuješ co si napsala před 1/2 hodinou
Ja si neprotirecim…
@j.a.n.i1 píše:
Jednak je to hodně propírané téma a druhak je u nás docela drbárna, takže vím docela jistě, že to je tak jak říkám. Dokonce člověk, se kterým jsem mluvil osobně, těžká obezita a infarkt, chytil to v nemocnici a o kovidu ví jen díky testu. Není to divné?
No a tvrdit, že vakcína nemůže přinést problémy? To by byla přímo lež, protože i oficiálně už přiznali úmrtí po očkování a o emboliích ani nemluvím. A to, že to je obrovský kšeft, nezávisle od výsledků, o tom snad může pochybovat jen naivka. A argument, že ochráníte své okolí? Copak nikdo nečetl, co se děje na https://www.mix24.cz/…da-opatreni/
@takymanžel Ja prece nepisu, ze nemůže, pouze pisu, ze ta pravdepodobnost bude výrazně menší.
@j.a.n.i1 píše:
@takymanžel Ja prece nepisu, ze nemůže, pouze pisu, ze ta pravdepodobnost bude výrazně menší.
Tak pravděpodobnost úmrtí na kovid je cca 3%. To není o moc větší, než že mě někdo sejme z motorky nebo dostanu infarkt. Proč k tomu ještě přidávat riziko embolie nebo jiných komplikací. Ono takové ochrnutí tváře, byť může být dočasné, člověka taky docela rozhodí. Myslím, že hysterie, která se tu rozpoutala lidem na zdraví taky nepřidá. Roušky v místnostech, prosím. Vyhýbat se zbytečným kontaktům, jasně. Ale nervovat se, co všechno mě může zabít je kontraproduktivní.