Nechcou mě pustit rodiče k přítelkyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
6.10.20 10:41
@Anonymní píše:
O víkendu máme být spolu což se mi zdá málo když máme roční vztah, a když se jich zeptám jestli bych mohl spát u přítelkyně tak řeknou že ne že to prostě nechtějí, snažím se jim co nejvíc pomoct co to jde jenže mi přijde že mi to dělají naschvál že nechtějí abychom byly spolu, a už i přítelkyně říkala že tohle není normální aby se tak chovali.

Maji jen tebe?

• Citovat
  • Upravit
6
6.10.20 10:48
@bartsch píše:
Dodělej tu střední, začni pracovat a postav se na vlastní nohy. Pak už budeš opravdu dospělý a rodiče ti těžko budou diktovat život. Zatím jsi na nich existenčně závislý (a plnoletý taky ještě nejsi).

Chceme oba chodit po skole na brigády na začátek penize mame nastetrene, navíc já jsem dostal rok odklad ale jinak jsme stejně staří a ještě k tomu jsme se chteli stěhovat hned po 18 nách s tím že přítelkyni budou dávat rodice alimenty s tim že bude jeste studovat a neni to zrovna málo penez. A jeste chtela chodit na brigády coz chodi i ted a myslim si že by to tak mohlo jit… tak vsechny veci jako je nábytek atd máme a jeji mamka rikala ze by nám koupila veci do kuchyně atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.10.20 11:04

Ne ještě mám sestru 12 ti letou a bratra 5 letého kvuli kterému je to tez ze se chci odstěhovat… rodice jsou na me nejhnusnejsi a občas i na sestru. Rodice nas bijou za to že pokrčíme treba rameny a k tomu bratr nám dělá naschvaly me a sestre a rodice nam ho vzdy daji na hlídání ale podle me a sestry a pritelkyne má adhd, je strasne hyperaktivní a rodice si toho vubec nevšímají, do toho mu kupují vse co chce a aji sestre koupili nedávno macbook za 20 000 a me jen takové maličkosti jinak si vse platim ja.. do toho mi vyčítají vsechno, doma pracuju a delam hodne veci a kdyz mi reknou rodice at hlidat bratra tak mi dela takove naschvaly jako treba dela mi bordel v pokoji a kdyz si jenom postezuju tak hned dostanu servane ze je to male dite atd ale ja jsem se sestrou takovy nebyl a hlavne kdyz vim ze to dela bratr schválně a vysmiva se mi kdyz dostanu, sam mi neustále rika ze si vymysli neco pred rodicema a ze mi tatka vynadá s mamkou atd uz me to stve a tady si nemuzu nikdy prosadit své slovo protoze je to porad dokola a mysli si ze si chci porad stěžovat a domluvit me pomalu ani nenechají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.10.20 04:36

@Hrod
Všechno promysli, a pokud to půjde, šel bych do toho bydlení s přítelkyní. Mezitím v pohodě doděláš školu, a budete mít oba klid pro sebe a ve svém. Není normální, když tě někdo bije za pokrčení ramen, a už vůbec ne ve tvém věku. Hlavu vzhůru, to zvládneš. A neposlouchej rodiče jako malý kluk, není ti 5.
Jestli to s přítelkyní myslíš vážně, tak máš půlku problémů vyřešenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí