Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Z tohoto opravdu neotehotnis, to se neboj.
ale začni se nějak chránit, ať tady nezakladas za týden jinou diskuzi ![]()
Neni pravdepodobne, ze bys z toho otehotnela. Kdy jsi mela prvni den posledni menses a jsk dlouhy mas cyklus?
@mamina89 Už se na tom pracuje… Akorát paní doktorka má celkem dlouhou čekací dobu. Ale jsem už objednaná.
@Leni_2019 Naposledy jsem měla od 5. září a cyklus mám většinou 30 dní takže očekávám další zas 5-6 října.
Buď v klidu, z toho opravdu nic nebude. Ale antikoncepci pořeš, ať máš klid ![]()
@lachtanice86 Já holčinu chápu. Když jsem začala chodit s přítelem (teď už manželem), tak jsme taky prováděli nějaké ty „nekoitální praktiky“
No a já pak měla 2 týdny zpoždění. A i když jsem rozumově věděla, že těhotná nemám být jak, stejně jsem byla dost vyděšená
A to jsem za sebou měla maturitu z biologie a vš zkoušku z lékařské fyziologie
Nejhorší je smrt z vystrašení, to si prostě neporučíš.
Dobrý den, předem prosím omluvte mojí paranoiu
Jsem náctiletá, (ovšem 15+) a asi pěkná blbka. Byla jsem dnes s přítelem a schylovalo se k „tomu“. Ale na ještě nechtěla přijít o panenství, tak jsem jen dělala „ruční práce“ (bože to je blbej název
) Noo a přítelovo sperma se mi dostalo na kalhotky… Zepředu a nahoru, snažila jsem se je sundat co nejrychleji a nejopatreneji, ale pořád mám strach že se něco třeba dostalo do mě a že třeba budu těhotná… Achjo, je mi teď fakt trapně, (ale méně trapně než kdybych se ptala třeba mamky, i přesto že s ní mám super vztah) tak doufám že mi poradíte, třeba i uklidníte 

Jinak vám všem přeju pěkný večer