Dcera se mi svěřila, ale mě se to nezdá

Anonymní
20.9.20 09:52

Dcera se mi svěřila ale mě se to nezdá

Ahoj omlouvám se za anonym ale to určitě pochopíte
Takže když jsem byla už dospělá a těsně před maturitou tak jsem zašla na diskotéku a poznala jsem tam kluka a po 3 týdnech jsem se dozvěděla že jsem ve 2 týdnu přemýslela jsem jestli si ji nechám nebo ne a nakonec jsem si řekla že jo a teď mám 12 letou dceru a s ní i přítele se kterým jsem už více jak 2 roky a 4 týdny zpátky se k nám nastěhoval aby mi pomohl s derou protože já dělám 12 hodinové směny a když jsem velmi zřídka ale měla noční musela jet k babičce protoze sama doma přes noc byt do 15 nemůže ale babička bydlí více jak 80 km od nás takže to neměla dcera lehký a přítel mi nabidnul pomoc a já ji přijala s tím že oni dva si parádně sedli tak jsem po několika dnech co spolu bydlí řekla v práci že bych mohla mít i noční a dnes jsem se vrátila z noční domů a dcera mi řekla že ji přítel zneužil. Vůbec jsem nevěděla co dělat, jak dál…nezdá se mi to… Jak by jste reagovali vy na mém místě???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14377
20.9.20 09:56

Jak zneužil? Pokud pohlavně, navštívila bych s ní gynekologa. Pokud by se to potvrdilo, jeho bych nechala zavřít, pokud ne, dcera by to schytala. Když se zeptáš jeho, může lhát a je to tvrzení proti tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
20.9.20 09:57

Těžko říct, ale prokousat se tou jednou větou je teda umění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.9.20 09:58

Jdi se radši připravovat do školy, zítra musíš brzy vstávat.

• Citovat
  • Upravit
766
20.9.20 09:58

Dceru bych vzala okamžitě k lékaři a přítele"zatím" jen vypakovala. Jak asi? I kdyby to pravda nebyla, tak bych nikdy nedala svému dítěti najevo, že mu v takové situaci nepomohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
20.9.20 10:03

Nejhorší je v první řadě dceři nevěřit…takže bych udělala vše pro to, aby se tohle vyšetřilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.9.20 10:08

Tak pokud chces mít jistotu, okamžitě na gynekologickou pohotovost, tam ji vysetri. A máš jasno hned. ;) Pokud ale budeš čekat několik dní, tak už to je vyšetření k prdu.

• Citovat
  • Upravit
35489
20.9.20 10:10

:roll: jed s ni na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
20.9.20 10:15

Co presne dcera rekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.9.20 10:17

Vždyť je to další troll. Vy byste v takové situaci sedly/i k pc a konzultovaly/i e-mimino?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.20 10:18

Zalezi jak zneuzil, co rekla ze udelal.. zasla bych s dcerou na gynekologii pokud doslo primo ke styku a k detskemu psychologovi… pritele bych dokud se to nepotvrdi oficialne vypakovala z bytu a v prvni rade bych verila dceri..pripadne okamzite nahlasit na PCR… me se stalo ze me zneuzival mamin pritel oralne ja musela jemu a on me, budil me a honil si nademnou.. to vse kdyz byla mama po nehode mesic v nemocnici kdyz mi bylo 7 let a musel me hlidat sam.. toho krypla nikdy nepotrestali, protoze mi krome mamy nikdo neveril ani nevyslechl.. ted kdyz sem po tolika letech zacala patrat zjistila sem, ze to same udelal sve vlastni dceri a jeste dalsi nevlastni dceri.. sve zeny mlatil a psychicky tyral.. nikdo s tim nic nedelal.. dcera je to nejdulezitejsi a nejcennejsi co mas a proto nechapu proc se ptas tady co delat a uz vubec je ujety ze se ti to nezda… kdyz je postup jasny… Nikdy bych neverila chlapovi vic, nez sve dceri.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
15227
20.9.20 10:24

Zjistila si ze jsi ve 2tt. To určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.20 10:29
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvám se za anonym ale to určitě pochopíte
Takže když jsem byla už dospělá a těsně před maturitou tak jsem zašla na diskotéku a poznala jsem tam kluka a po 3 týdnech jsem se dozvěděla že jsem ve 2 týdnu přemýslela jsem jestli si ji nechám nebo ne a nakonec jsem si řekla že jo a teď mám 12 letou dceru a s ní i přítele se kterým jsem už více jak 2 roky a 4 týdny zpátky se k nám nastěhoval aby mi pomohl s derou protože já dělám 12 hodinové směny a když jsem velmi zřídka ale měla noční musela jet k babičce protoze sama doma přes noc byt do 15 nemůže ale babička bydlí více jak 80 km od nás takže to neměla dcera lehký a přítel mi nabidnul pomoc a já ji přijala s tím že oni dva si parádně sedli tak jsem po několika dnech co spolu bydlí řekla v práci že bych mohla mít i noční a dnes jsem se vrátila z noční domů a dcera mi řekla že ji přítel zneužil. Vůbec jsem nevěděla co dělat, jak dál…nezdá se mi to… Jak by jste reagovali vy na mém místě???

Navštívila bych s ní gynekologa a psychologa, který se specializuje na zneužívání. Zatím bych jí nenechávala s přítelem ani chvilku o samotě. A je to tedy odvaha nechat přítele se samotnou dospívající dcerou přes noc, když s Vámi bydlí pouhé 4 týdny. :roll: Pak podle toho co se dozvíš, učit razantní kroky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.20 10:30

Kdyz se moji rodice rozvedli, bylo mi 14, mama si nasla pritele, po roce jsem se k nemu nastehovali… Jednou v noci jsem sla na wc a zrovna tam byl on, znate to, jedine wc v dome… Cekala jsem a on pak vylezl, trosku priopily, povidal mi ja jsem hezka, jak ma rad moji mamu, ale ze ona mu urcite s nekym zahyba a ze potrebuje utesit, atlacil me ke zdi, koleno mezi nohy a strcil mi jazyk do pusy. Uz ani nevim jak jsem se ubranilanebo jestli jsem ho omrzela, detaily jsou uz rozmazane. Kazdopodne rano, kdyz odesel do prace jsem se sverila mame, sbalili jsme se a ten den odesly… Moje mama neni dokonala, ma spoustu chyb a udelala v zivote spoustu chyb ale v tomhle se zachovala spravne. Verila mi. Cele to trvalo jeste rok nez jsme se od nej oprostili. A do ted (uz je mi pres 40) se nelibam, jen se sebezaprenim…
Kdyby se me nekdo zeptal, rekla bych, ze jsem byla zneuzita, sexualne, prestoze k aktu nedoslo a na gynde by nic nenasli… Mela jsem to stesti, ze mi mama verila a na zadnou potupnou navstevu gyndy me netahla…

• Citovat
  • Upravit
4071
20.9.20 10:38

Sla bych s dcerou ven nekam na prochazku a zeptala bych se jí, co presne se stalo a jak presne jí zneužil. Podle toho bych jednala. Pokud by se jednalo o pohlavni styk, gynekologicka pohotovost, pokud neco jineho, policie a vyhozeni partnera z bytu. Proc by si to dcera vymýšlela, kdyz spolu mají hezký vztah???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí