Nechráněný sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
23.8.14 19:50

Kdyz se ti menstruace dostavi, tak bych to brala, ze je vse v poradku a nestresovala se. Sice nektere zeny maji menstruaci i v tehotenstvi, ale to by byla uz velka nahoda ;) Samozrejme, ze stat se muze vse, ale bud v klidu. Ted uz s tim stejne nic neudelas a jeste se ti to opozdi ze stresu…jen do budoucna uvazuj o spolehlivejsi antikoncepci nez „davat si pozor“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 22:30

Prosím o radu

Ženy, prosím poraďte. Už delší dobu beru HA Bonadea. 27.6. jsem dobrala platíčko, udělala pauzu na ms a odjela na dovolenou. Tam jsem zjistila, že jsem si novou krabičku s sebou nevzala. Další a jakoby první prášek jsem si vzala až v úterý 14.7. Včera jsem měla jinak nechráněný sex (jen přerušený) a teď ve mě děsně hlodá, jestli bych si neměla dojít pro Postinor? Co myslíte? Jsem hlupačka, že jsem to dopustila :cert:

• Citovat
  • Upravit
15432
18.7.15 22:45

Vzala bych postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 22:53

Tak já pro něj zítra dojdu :roll: A nevíte jestli můžu zároveň dál brát HA a jestli budu chráněná?

• Citovat
  • Upravit
15432
18.7.15 22:57

Brala bych dál i HA ale přes tohle platíčko bych raději používal raději i kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.15 23:05

@ivašot. Děkuji! Jen doufám, že to bude zítra ještě případně působit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.15 15:19

Mela jsem nechraneny styk, normalne se chranim Pharmatexem.Dnes jsme s partnerem nejak tomu nechaly volny prubeh.On chce dite, ja porad vaham. Myslite, ze dnes 9.ty den cyklu je moznost otehotnet? Ma cenu si ted 4 hodiny po styku dat opozdene ten Pharmatex? Prece jen nejake spermie to znici. :think: Diky vsem. Radsi anonymne.

• Citovat
  • Upravit
32929
19.9.15 15:22

Takhle pozdě už určitě ne. Spermie uz jsou davno mimo pochvu. A ano, pokud máš klasické cykly max 28 dní tak že styku 9dc otěhotnět můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
19.9.15 15:23
@Anonymní píše:
Mela jsem nechraneny styk, normalne se chranim Pharmatexem.Dnes jsme s partnerem nejak tomu nechaly volny prubeh.On chce dite, ja porad vaham. Myslite, ze dnes 9.ty den cyklu je moznost otehotnet? Ma cenu si ted 4 hodiny po styku dat opozdene ten Pharmatex? Prece jen nejake spermie to znici. :think: Diky vsem. Radsi anonymne.

jestli dite nechces, bez do lekrny pro postinor a priste se chran.., pokud chces, delej tohle dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.9.15 15:24

Spermie je ve vejcovodu za hodinu, takze ne, za 4 hodiny uz to nema zadny vyznam.
Muzes jit do lekarny pro postinor (500+ OP) nebo ocekavat veci pristi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.15 15:25

@andelka83 Cyklus mam 28 az 36 dni.Me stve, ze porad nevim, jestli druhe chci. Samozrejme, ze kdyz se povede, budu nakonec rada, ale to rozhodovani se je hrozne. Nedokazu to vysvetlit. Druhe chcijen se porad bojim. Prece jen 2 deti neni jedno, ze…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.15 15:36

Vim, ze jestli otehotnim, budu mit velkou radost.Jen ted me to trochu desi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.15 15:40

Postinor me taky napadl, to by mi zas bylo lito, ze prcek nebude. Nejak se to ve me pere, ze ted jeste muzu neco udelat, pak uz ne.Budu muset vydrzet tech 72hodin, kdy se Postinor muze vzit.Pak snad uz budu v klidu, ze uz se nic neda zmenit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
32929
19.9.15 16:37

To jo, pak už budeš jen čekat.
Obecně máš delší cykly, takže je šance že zrovna toto bude z těch delších a do ovulace spermie nevydrží.
Pokud máš takové pocity, tak si myslím, že ještě připravená nejsi. A jo, jedno dítě je úplně něco jiného než dvě. Zvlášť pokud by byly brzo po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.15 19:09

@andelka83 Mame 20timesicni dite. Prave je hyperaktivni, mam co delat s nim.Ale zase bych rada navazala materskou na rodicak. :think: S malym sem taky mela takove pocity, jakoze sem nevedela jestli uz se o dite snazit ci pockat. A jak sem za nej rada.Hold to tak mam nastavene, ze se bojim a pochybuju. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex