Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě to může být tím. K tomu výkyvy nálad - otázkou je, jestli se to změnou zlepší.
Stalo se mi to taky…ted neberu žádnou a mnohem lepší…ale určitě ti změní HA jen z tohoto důvodu ![]()
Výkyvy nálad nemám, ale říkám si k čemu mi je HA, když nemám chutě ![]()
To je také otázka, když si nechám změnit HA zda se to zlepší.
A s kondomy mě to už vážně nebaví ![]()
Přemýšlela jsem o tělísku, ale bojím se toho nasazení ![]()
Dělá to většina antikoncepčníc pilulek.
Určitě to stojí za návštěvu gynekologa a vyzkoušení jiné antikoncepce. Některá může být lepší.
No jo, ale která, na trhu je toho hrozně moc a já zase potřebuji nějakou aby mi nezpůsobovala arytmii. ![]()
U téhle bylo snad jediné plus, že nezadržuje v těle vodu, ale luxusně potlačuje chuť k sexu, aspoň tedy u mě ![]()
Ahoj, tak tohle dobře znám. Od té doby, co neberu nic, jsem mnohem vyrovnanější a co se týče sexuálního apetitu, manžel mě nepoznává. Dokonce i bolesti hlavy se hodně zmírnily. ![]()
Já to řeknu obráceně - po vysazení antikoncepce (po těhotenství a porodu), jsem měla takovou neskutečnou chuť na sex, že se můj muž maličko zděšeně ptal, co se to se mnou děje???
(HA jsem brala 10 let)
@Pinkie
Já právě po porodu měla také velkou chuť na sex, skoro pořád, ale po skoro 18m od porodu jsem si nechala na doporučení gynekoložky napsat HA a chuť zmizela a myslím, že pokud budu stále Sidreru brát, tak se chuť nevrátí.
Já jsem HA po porodu brát vůbec nechtěla, protože víme, že je to chemie atd. Navíc ten apetit, to je člověk jak tornádo
Ale já mám strašně silnou MS a navíc krátkej cyklus (22-24 dní) a fakt mě to vysilovalo, tak jsem si nakonec nechala tento týden nakonec HA napsat. Beru ji pár dní, údajně je to snad nejslabší HA na trhu
a zatím se mě apetit drží, tak uvidíme. HA se jmenuje Daylette. Nejsem z toho nadšená, ale zkusím to.
Za mne ano, hledam ted a premyslim co jineho, uz mam treti zmenu a jsem z toho nestastna
zkus to zmenit, snad najdes
lepsi
Já brala antikoncepci několik let, i jsem ji změnila a nic se nezlepšilo..až po vysazení se chut na sex vrátila a stal se ze mě jiný člověk po psychické stránce. za mě hormonální antikoncepci už nikdy!
@Anonymní píše:
No jo, ale která, na trhu je toho hrozně moc a já zase potřebuji nějakou aby mi nezpůsobovala arytmii.
U téhle bylo snad jediné plus, že nezadržuje v těle vodu, ale luxusně potlačuje chuť k sexu, aspoň tedy u mě
jaj, bych tak potřebovala HA, která potlačuje chuť k jídlu
Zkus mrknout na Yaz, jestli by ti nevyhovovala…
Ještě jsem zapomněla napsat, že od té doby co beru HA, jsem si všimla, že mi hodně padají vlasy, ale vážně dost. Předtím jsem tento problém neměla ![]()
Tedy aspoň doufám, že to má možná nějakou spojitost. Padají mi poslední 2 měsíce.
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale není to pro mě moc příjemné.
Před 3m jsem začala brát HA Sidreta, ha jsem nebrala asi 10 let. Ale od té doby nemám absolutně žádnou chuť na sex a vše co je se sexem spojené se mi hnusí

Za ty 3 měsíce co jí beru, jsem měla s přítelem sex jen 3 x možná 4 x a ještě jsem se musela přemáhat
Je možné aby to bylo HA? Před tím bylo vše v pořádku, nikdy jsem problém neměla, až teď.
Přemýšlím, že zajdu na gyndu aby mi změnila antikoncepci.
Změní mi doktorka antikoncepci, jen s tohoto důvodu? Vážně jsem jí léta nebrala, takže nemám skoro žádnou zkušenost s HA.
Děkuji