Nechuť k sexu, vinou HA?

Anonymní
14.6.13 09:33

Nechuť k sexu, vinou HA?

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale není to pro mě moc příjemné.

Před 3m jsem začala brát HA Sidreta, ha jsem nebrala asi 10 let. Ale od té doby nemám absolutně žádnou chuť na sex a vše co je se sexem spojené se mi hnusí :oops:
Za ty 3 měsíce co jí beru, jsem měla s přítelem sex jen 3 x možná 4 x a ještě jsem se musela přemáhat :oops:
Je možné aby to bylo HA? Před tím bylo vše v pořádku, nikdy jsem problém neměla, až teď.
Přemýšlím, že zajdu na gyndu aby mi změnila antikoncepci.
Změní mi doktorka antikoncepci, jen s tohoto důvodu? Vážně jsem jí léta nebrala, takže nemám skoro žádnou zkušenost s HA.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
14.6.13 09:34

Určitě to může být tím. K tomu výkyvy nálad - otázkou je, jestli se to změnou zlepší.

• Citovat
  • Upravit
862
14.6.13 09:36

Stalo se mi to taky…ted neberu žádnou a mnohem lepší…ale určitě ti změní HA jen z tohoto důvodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 09:38

Výkyvy nálad nemám, ale říkám si k čemu mi je HA, když nemám chutě :zed:
To je také otázka, když si nechám změnit HA zda se to zlepší.
A s kondomy mě to už vážně nebaví :oops:
Přemýšlela jsem o tělísku, ale bojím se toho nasazení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8935
14.6.13 09:38

Dělá to většina antikoncepčníc pilulek. :( Určitě to stojí za návštěvu gynekologa a vyzkoušení jiné antikoncepce. Některá může být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 09:40

No jo, ale která, na trhu je toho hrozně moc a já zase potřebuji nějakou aby mi nezpůsobovala arytmii. :think:
U téhle bylo snad jediné plus, že nezadržuje v těle vodu, ale luxusně potlačuje chuť k sexu, aspoň tedy u mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.13 09:41

Ahoj, tak tohle dobře znám. Od té doby, co neberu nic, jsem mnohem vyrovnanější a co se týče sexuálního apetitu, manžel mě nepoznává. Dokonce i bolesti hlavy se hodně zmírnily. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5199
14.6.13 09:42

Já to řeknu obráceně - po vysazení antikoncepce (po těhotenství a porodu), jsem měla takovou neskutečnou chuť na sex, že se můj muž maličko zděšeně ptal, co se to se mnou děje??? :lol: (HA jsem brala 10 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 09:46

@Pinkie
Já právě po porodu měla také velkou chuť na sex, skoro pořád, ale po skoro 18m od porodu jsem si nechala na doporučení gynekoložky napsat HA a chuť zmizela a myslím, že pokud budu stále Sidreru brát, tak se chuť nevrátí.

• Citovat
  • Upravit
5199
14.6.13 09:53

Já jsem HA po porodu brát vůbec nechtěla, protože víme, že je to chemie atd. Navíc ten apetit, to je člověk jak tornádo :roll: Ale já mám strašně silnou MS a navíc krátkej cyklus (22-24 dní) a fakt mě to vysilovalo, tak jsem si nakonec nechala tento týden nakonec HA napsat. Beru ji pár dní, údajně je to snad nejslabší HA na trhu 8o a zatím se mě apetit drží, tak uvidíme. HA se jmenuje Daylette. Nejsem z toho nadšená, ale zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.6.13 09:57

Za mne ano, hledam ted a premyslim co jineho, uz mam treti zmenu a jsem z toho nestastna :nevim: zkus to zmenit, snad najdes :kytka: lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
14.6.13 10:01

Já brala antikoncepci několik let, i jsem ji změnila a nic se nezlepšilo..až po vysazení se chut na sex vrátila a stal se ze mě jiný člověk po psychické stránce. za mě hormonální antikoncepci už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.6.13 10:07
@Anonymní píše:
No jo, ale která, na trhu je toho hrozně moc a já zase potřebuji nějakou aby mi nezpůsobovala arytmii. :think:
U téhle bylo snad jediné plus, že nezadržuje v těle vodu, ale luxusně potlačuje chuť k sexu, aspoň tedy u mě :mrgreen:

jaj, bych tak potřebovala HA, která potlačuje chuť k jídlu :D :D Zkus mrknout na Yaz, jestli by ti nevyhovovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 10:11

Ještě jsem zapomněla napsat, že od té doby co beru HA, jsem si všimla, že mi hodně padají vlasy, ale vážně dost. Předtím jsem tento problém neměla :think:
Tedy aspoň doufám, že to má možná nějakou spojitost. Padají mi poslední 2 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
10338
14.6.13 10:12

@Seizdra tu jsem měla já a nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat