Nechutná slova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2084
23.7.20 11:35
@Hotaru píše:
A jak se to správně vyslovuje? :mrgreen: Já taky říkám „šerry“ :oops:
čery (fuj, takhle napsané to vypadá ohavně :D ), normálně třešeň anglicky, se š se to píše sherry a je to likér.. kdo ví, kde se to vzalo, možná někdo chtěl, aby to znělo nóbl francouzsky :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21352
23.7.20 12:09

@sinapis.alba Šery se uz ujalo. Neznam nikoho, kdo rika čery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 12:19
@sinapis.alba píše: čery (fuj, takhle napsané to vypadá ohavně :D ), normálně třešeň anglicky, se š se to píše sherry a je to likér.. kdo ví, kde se to vzalo, možná někdo chtěl, aby to znělo nóbl francouzsky :nevim:

Já se anglicky nikdy neučila :lol: Takže sherry čtu jako šery :lol: myslela jsem že to je tak správně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.7.20 12:25

Tak ono nejlepší by bylo číst to český. A říkat jim chery rajčata. Nebo ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 12:28

Teď mě napadlo slovo „vykarbovat nebo vykarbrovat“ :lol: přesně teď nevím jak to říkají, ale je to hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.7.20 12:33
@Petule030 píše:
Slovo „gemba“ ve smyslu pusa. Když jsem na mé dítě slyšela věty, jak má otevřít gembu, otevírala se mi kudla v kapse. Z mého pohledu jde o vulgární výraz, i když v přítelově rodině to je normální slovo.

já znám gemba ve smyslu nejedlá houba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
23.7.20 13:15

Když jsme u toho přehazování písmen, tak mě tedy neskutečně vytáčí, když někdo použivá PERNAMENTKA, PERNAMENTNÍ!!! Uaaa. :pocitac: A je to dost časté.

• Citovat
  • Upravit
42390
23.7.20 13:16
@Psylocke píše:
Když jsme u toho přehazování písmen, tak mě tedy neskutečně vytáčí, když někdo použivá PERNAMENTKA, PERNAMENTNÍ!!! Uaaa. :pocitac: A je to dost časté.

Jo, správný tvar v podstatě neslýchám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 13:19

Já taky slýcham jen pernamentni :roll: Možná že to jde líp lidem přes pusu? :nevim: Nebo jsou vážně přesvědčeni že to tak je správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
23.7.20 13:19
@Psylocke píše:
Já myslím, že rodidla jsou odborný výraz, ne? Ale možná se pletu. Zní to ovšem poněkud divně, to máte recht.

jsou, já vím, ale diskuze je o slovech, vůči kterým máme averzi, tak je to asi jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.20 13:20

A taky mě vytáčí slovo „samozDřejmě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.7.20 13:22
@Petule030 píše:
A taky mě vytáčí slovo „samozDřejmě“.

Jooo, to se přidávám :)
Ale abych byla upřímná, tak určitě taky říkám nějaká divná slova. A nemluvím a nepíšu spisovně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
23.7.20 13:23
@Psylocke píše:
Když jsme u toho přehazování písmen, tak mě tedy neskutečně vytáčí, když někdo použivá PERNAMENTKA, PERNAMENTNÍ!!! Uaaa. :pocitac: A je to dost časté.

Přesně! Nebo VERLYBA a TRISKNÍ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148539
23.7.20 13:56
@Hotaru píše:
Jo :roll: By mě zajímalo koho napadlo to slovo použít u líbání :mrgreen: Jako mě je kousek přes třicet..asi starnu :lol: I když my jsme používali „cicmat“, což taky není zrovna hezké slovo :oops: :D

Vykousli :think: když se líbají tak, že si navzájem vymění chrup :lol: asi, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.7.20 15:29

@sinapis.alba Tak to je solidní :lol: soda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie