Nedává a nepřeje k narozeninám. Jak je to u Vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
24.6.13 13:00

Nedostávám nic ani během roku, ani k narozkám. :nevim: Jo počkat, loni k narozkám jsem dostala bonbonieru, o které ví, že ji nejím, ale on ji má rád :lol: Ale letos k narozkám chci notebook nebo tablet, bude mi 25´, tak chci pořádnej dárek. Ale bude se mi na to skládat celá rodina :pankac: Kytku jsem dostala naposledy k 18tinám :mrgreen:
Je fakt, že u nás se tohle neřeší, pokud někdo něco chceme, koupíme si to sami, peníze jsou stejně společné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
24.6.13 13:01

@Giselle.Brandon :pankac: uz to dorostlo-nastesti! Uz vim ze k ni nikdy nepujdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giselle.Brandon
24.6.13 13:02

@lujziana několikrát jsem to řekla, naznačila, z lehka abych se ho nedotkla, ale cele se to otočilo proti me, ze pry jsem vybyrava, ze si toho nevazim a ze ty darky klidne muze přestat dávat úplne… :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
Giselle.Brandon
24.6.13 13:03

@atominnka my spolu byli, kdyz mi i mělo bxt uz 18 a take jsem nic nedostala ani k tem 18 tinam.

• Citovat
  • Upravit
Giselle.Brandon
24.6.13 13:04

@lujziana tak to ja bych teda taky nesla :mrgreen: tak hodne zdaru v příštím hledání :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11117

@Giselle.Brandon
a jak slavi svoje narozeniny? taky je ignoruje nebo neco porada?

ono vazne kazdy k tomu ma jiny pristup a pokud to je jinak fajn chlap, co se stara, tak s tim asi jde zit, ale chapu te, mi by to taky bylo hrozne lito. u nas v rodine se narozeniny a vanoce slavi ve velkem (dort, vyzdoba, oslava, prekvapeni, darky) a muj manzel si na to musel zvyknout, oni si treba poprejou jenom po telefonu. ale pomerne chape, ze ja jsem svykla na neco jineho a snazi se, darek a treba kytku zatim donesl pokazde, i kdyz nekdy vidim, ze to dela vylozene kvuli me a darky kupuje na posledni chvili pri probehnuti obchodaku. zpocatku me to mrzelo, ze treba nevymysli nejake prekvapeni nebo nejaky darek, co ma napad, ale pochopila jsem, ze uz to co dela je na nej vykon a protoze je jinak zlaty, tak to dal neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

@Giselle.Brandon tak to asi nema cenu o tom mluvit :( pak se jeste ublizenej citi on :cert: (chlapi no! :mrgreen: :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.6.13 13:07

@Giselle.Brandon to já k 18ti nám řetízek a tu kytku. Ale pak jsem se dozvěděla, že to bylo spíš pod nátlakem kamarádů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.6.13 13:07

A ty mu přeješ k narozkám a on tvoji gratulaci i dárek normálně přijme? :think: Mně to přijde jako nějaký vnitřní blok, akorát proč ho má, na to budeš muset přijít ty. Promluvila bych sis ním o tom mimo termín tvých narozenin.
Máte dítě? Přeje mu k narozkám?
A své rodině (ostatním členům) přeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giselle.Brandon
24.6.13 13:08
@Ali-Ali píše:
@Giselle.Brandon
a jak slavi svoje narozeniny? taky je ignoruje nebo neco porada?ono vazne kazdy k tomu ma jiny pristup a pokud to je jinak fajn chlap, co se stara, tak s tim asi jde zit, ale chapu te, mi by to taky bylo hrozne lito. u nas v rodine se narozeniny a vanoce slavi ve velkem (dort, vyzdoba, oslava, prekvapeni, darky) a muj manzel si na to musel zvyknout, oni si treba poprejou jenom po telefonu. ale pomerne chape, ze ja jsem svykla na neco jineho a snazi se, darek a treba kytku zatim donesl pokazde, i kdyz nekdy vidim, ze to dela vylozene kvuli me a darky kupuje na posledni chvili pri probehnuti obchodaku. zpocatku me to mrzelo, ze treba nevymysli nejake prekvapeni nebo nejaky darek, co ma napad, ale pochopila jsem, ze uz to co dela je na nej vykon a protoze je jinak zlaty, tak to dal neresim.

Vzhledem k tomu, ze ani jeden nemám jednoho kamaráda, ci kamarádku a jsme si sobe navzájem, manžele, partneři, rodina, kamarádi a jsme spolu nepřetržitě skoro 24/7. Uz několik let. Tak neslaví, ale ja mu vždy upecu dort, svíčky, večeři nějakou velmi dobrou a netradiční a zabalim mu několik dárku, tak on ma myslím vždy pěknou vzpomínku..jinak je hodny, stara se, ale v posledni dobe me velmi urazí a nadává. Čím mi pada i to sebevědomí a říct mu kolikrát, ze me se neco nějak nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
1143

A nestydi se treba poprat!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giselle.Brandon

@Drovers Vzhledem k tomu, ze ani jeden nemám jednoho kamaráda, ci kamarádku a jsme si sobe navzájem, manžele, partneři, rodina, kamarádi a jsme spolu nepřetržitě skoro 24/7. Uz několik let. Tak neslaví, ale ja mu vždy upecu dort, svíčky, večeři nějakou velmi dobrou a netradiční a zabalim mu několik dárku, tak on ma myslím vždy pěknou vzpomínku..

• Citovat
  • Upravit
1143
24.6.13 13:10

@Drovers nepoprat detem to bych neprezila!! 8o (i teda nekomu v rodine) :?

Příspěvek upraven 24.06.13 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.6.13 13:12
@Giselle.Brandon píše:
@Drovers Vzhledem k tomu, ze ani jeden nemám jednoho kamaráda, ci kamarádku a jsme si sobe navzájem, manžele, partneři, rodina, kamarádi a jsme spolu nepřetržitě skoro 24/7. Uz několik let. Tak neslaví, ale ja mu vždy upecu dort, svíčky, večeři nějakou velmi dobrou a netradiční a zabalim mu několik dárku, tak on ma myslím vždy pěknou vzpomínku..

Svým rodičům nepřeje? nemá sourozence?
A když upečeš dort, nachystáš večeři a dárky, přijme to normálně? Takže jemu se narozeniny slaví a tobě ne? To bych se ho zeptala, v čem vidí rozdíl u sebe a u tebe, případně u rodičů, sourozenců…
On podle mě moc dobře ví, že nejde o dárky, ale nechce se o tom bavit, proto ti vždycky předhodí, že jsi nevděčná a že nemusí být ani ty ostatní dárky. Chová se jak malej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
24.6.13 13:13
@lujziana píše:
@Drovers nepoprat detem to bych neprezila!!(i teda nekomu v rodine)

Asi děti nemají, podle toho, co zakladatelka píše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný