Nedodržení zákonné lhůty - úřad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
7.8.14 20:42

@mag Ok, takže ještě počkat a pak si stěžovat na magistrát. Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.8.14 20:45

A zkoušela jsi oslovit vedoucí odboru?
Bc. Markéta Tintěrová 542 526 230 vedoucí odboru Dominikánská-dvorní
určitě bych se ni obrátila, pokud jsi si jistá v kramflecích, že jsi včas doložila, cos měla, tak nejprve e-mailem, ať ti napíše, jak to vypadá, vždy si můžeš stěžovat výše

ale z tvého popisu stále nevím, o kolik to zatím přešvihli, ps telefonát nikde nedoložíš, určitě bych zkusila tu šéfku nejprve emailem - resp. si o něj řekla, na stránkách ho na první blik nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.8.14 20:55

@Boriska Zatím je to pitomých 33 dní (jako že pitomé 3 dny víc, než je ta základní lhůta), jen už mě to prostě se*e :D Vzhledem k tomu, že po mě chtěli jen tarý rodný list, vyplněný formulář a listinu o státním občanství, tak jsem si opravdu jistá že jsem jim všechny ty tři věci odevzdala :D Děkuju za rady. Počkám ještě na pondělí večer (úřední dny pondělí, středa) a pak kdyžtak zavolám paní vedoucí a případně ji poprosím o e-mail :-) Pak počkám do těch 60 dnů a kdyby náhodou (nedej bože) stále nic, obrátím se na ten magistrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
7.8.14 20:56

Tak :D A dej vědět, jak jsi dopadla. Třeba už je na cestě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.8.14 21:02

@mag Určitě dám :D To je další čeho se bojím :D S českou poštou je to občas horší než s úřady :D Na doručení svatebních oznámení jsem čekala taky měsíc :D Nejdřív se pošťákovi co je doručoval podařilo první várku ztratit, druhou várku pro jistotu zašantročili na poště :D Nakonec jsem ale místo 50 oznámení měla 100 :D Tak doufám, že po třech měsících nebudu mít dva rodné listy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.8.14 21:26
@Boriska píše: špatně jsem se vyjádřila, myslela jsem spíše přímému nadřízenému a pak ještě výš a výš a výš :D znám spoustu úředníků, pro které je představa stížnosti na ně hodně velký strašák…jasně, že na lhůtu se musí počkat

A já znám zase spousty úřednic, kterým je nějaká stížnost úplně u zádele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
8.8.14 16:07
@želvička28 píše:
A já znám zase spousty úřednic, kterým je nějaká stížnost úplně u zádele :)

tomu věřím, to právě záleží na tom, jak moc se bojí nebo nebojí vedení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová