Nedorozumění s paní učitelkou - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
24.10.12 20:57

@adlin27
Bohužel škola je to malá a přestup do jiné třídy není možný. O přeložení syna uvažujeme vzhledem k stěhování (vedlejší vesnice, cca 1km).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.10.12 20:58

@Kallkapa, kopíruji úvodní příspěvek, tedy odstavec:
Paní učitelka nelenila a ještě o vyučovací hodinu mi volala a spustila na mě svůj monolog, kde na mě řvala co si to dovoluji a že to spolu budeme řešit v ředitelně. Na to jsem jí řekla, že budu jen ráda a že bych jí k tomu chtěla něco ještě říct. Tak na mě začala štěkat, že jsem velmi neslušná, že jí skáču do řeči… Pak jsme se rozloučili. Vše řešila před synem (3. třída) a jeho spolužáky a korunovala to tím, že synovi řekla ať vyřídí tátovi ať si mě srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.10.12 20:59

@Kallkapa
po tom telefonátu, řekla synovi ať vyřídí tátovi a´t si mě doma srovná, že jsem hubatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.10.12 21:02

@radúna
máš super citát v podpisu, řekla bych že dost sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.10.12 21:03

@mishka2, to mně zvedlo mandle teda. Málokdy se nase*u, ale toto??? Já chci být sprostá…Ale nemůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.10.12 21:03
@mishka2 píše:
@radúna
máš super citát v podpisu, řekla bych že dost sedí :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Děkuju.
Myslíš na tu pí. uč.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 21:04

@radúna Zlato, koukam, ze posledni tyden se s tebou setkavam snad v kazde diskuzi :srdce: :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.10.12 21:06

Diskusi jsem nečetla. Jsem také pedagog a přesto, že jsem si již s rodiči užila své (většinou platí, že jablko nepadá daleko od stromu a je -li dítě těžko zvladatelné, je takový i rodič), chování učitelky neschvaluji. Bohužel na školách často působí lidé, kteří trpí syndromem vyhoření, nebo si tímto chováním zvyšují sebevědomí. A toto já opravdu nesnáším a nemá to ve škole co dělat. Ať je to, jak chce, učitel by se za každou cenu měl ovládat a být nad věcí. Což zde zůstalo nesplněno. Nevím, jestli jednání s ředitelem něco přinese, ale ač pedagog, přála bych vám i sobě, aby přineslo adekvátní řešení. Hodně štěstí a dej vědět výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154

@Taminka, no konečně taky, zlatko moje :srdce: :hug:. Jsem ráda, že tě vidím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
@radúna píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Děkuju.
Myslíš na tu pí. uč.?

Jé ty jsi jasnovidka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.10.12 21:08

@jajul děkuji, určitě napíšu jak jsme dopadli. Snad to nebude na pokračování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.10.12 21:14

Ještě jednou jsem přečetla celou situaci. Její chování je naprosto nepřijatelné a neprofesionální. Pokud ředitel není její manžel (nebo pokud nemá za muže hlavního inspektora :mrgreen: ), musíš uspět. A nešetři ji! Slušně, ale tvrdě si trvej na svém. Jen si ověř, jestli ti dítě OPRAVDU nekecá. I když i kdyby jo, ten telefonát před celou třídou a ty kecy kolem by stejně byly mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
24.10.12 21:15

Já nevím, ale mám pocit, že některé kolegyně ustrnuly někde v hluboké totalitě 8o :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
24.10.12 21:15

@mishka2 Hlavně u toho ředitele zachovej klid. Nehádej se, nepřekřikuj. Ale trvej na tom, že sama a bez přerušování podáš svou verzi.

Osočila tě z podvodu, a to před tvým synem, aniž by si ověřila, jak to bylo, když mohla. Když tvůj syn řekl, že si nechal sešit v jiné třídě, co jí bránilo ho pro něj poslat s tím, že mu dá přiměřenou lhůtu pro návrat? To neudělala, nechtěla nic slyšet a vidět a osočila tě před synem z podvodu a máš to od ní písemně.

Mimoto po tvém synovi vzkazovala jeho otci, ať srovná jeho matku.

Obojí je silná káva, dala dost silnou páku proti sobě a soud bys asi vyhrála.

Za banalitu bych to tedy nepovažoval, ale hlavně se při jednání před ředitelem drž v klidu.

Příspěvek upraven 24.10.12 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
24.10.12 21:18

Měli jsme kdysi podobný problém. Pí učitelka ponížila syna před celou třídou tak, že se s ním nikdo potom nechtěl bavit. Dlouho jsme s manželem zvažovali jestli tam jít nebo ne. Nakonec jsme došli k závěru, že se ho musíme zastat.
Pí učitelka dostala hysterický záchvat a pěkně na nás ječela.
Měl ji od 1. třídy a dost mu školu znepříjemnila a nejen jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin