Nedoslýchavost při zánětu spojivek

404
29.4.17 21:59

Nedoslýchavost při zánětu spojivek

Ahoj všem, prosím o radu. Dcera - 4 roky - má třetím dnem zánět spojivek. Už ji oči nebolí a nemá je ani nateklé a bere antibiotické kapky a mast. Dneska si stěžovala, že mě špatně slyší a já jsem to i vypozorovala sama. Musela jsem na ni volat fakt hlasitě. Muže mít zánět spojivek spojitost s tím, že špatně slyší? Pro jistotu ji s ní zajedu na orl, ale i tak, prosím, pokud máte někdo stejnou zkušenost tak napiště :think:. Moc děkuji a přeji hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
29.4.17 22:02

No jestli se jí zánět nepřestěhoval do uší :? Já když měla zánět, tak mě zpočátku nic nebolelo, jen mi zalehly uši a skoro jsem neslyšela. Na ORL koukli a hned že je to na píchání, že mám za oběma bubínky mraky tekutiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
29.4.17 22:06

@Helileli Zánět středního ucha už měla a pokaždé ji to strašně bolelo a teď ji právě uši nebolí. No jsem z toho nervozní. Zatím spí a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
29.4.17 22:13

@Kačka1212 ještě mě napadá zvětšená nosní mandle vlivem infekce, to může být taky a může mít vliv na sluch.
Já mám naštěstí jen jedinou zkušenost se zánětem a začalo to takhle „nevinně“, tekutina v středním uchu, teprve pak se to rozjelo po píchnutí.
Máte doma aerius či alespoň fenistyl? Já bych určitě dala, plus bych dala kapky do nosu, ale ne stříkací, kapátkem vleže, aby to proteklo až do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
30.4.17 00:10

Může to být zvětšená nosní mandle, oteklá sliznice i přestěhování zánětu. U nás dítě v pátek dostalo kapky do očí na zánět spojivek, za tři dny ho začalo bolet ucho (zánět bubínku) a další den se mu teprve spustila zelená rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.4.17 11:37

Holky děkuji za odpovědi :kytka:. Dneska vypadá v pohodě a zdá se mi, že slyší lépe než včera. No uvidíme…kdyby náhodou se nějak zhoršila tak pohotovost, ale to doufejme nebude nutné. Jinak k našemu orl v úterý. Ach jo, to je furt něco…jak začla chodit do školky tak je furt nemocná. Snad to bude příští rok lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí