Nedostanu se do vany, nápad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
4.6.16 23:44

Já měla zlomenou stehenní kost. Neohla jsem nohu v koleni napřed vůbec a do vany jsem se s pomocí druhých dostala. První dny jsem se koupala v lavoru a když už jsem nohu drobet ohnula, sedla jsem si na roh vany, zdravou nohu jsem tam dala jako první, postavila jsem se s tou jednou nohou a máma mě přidržovala a pomalu jsem nadzvedla tu nemocnou a tou zdravou jsem si začala sedat dolů a tu nemocnou měla nataženou rovně ve vzduchu a když už jsem seděla tak jsem ji jen položila. Blbě se to popisuje a bez toho aby mě máma přidržovala bych to nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.6.16 23:51
@mlsalkaM píše:
@Krčka zajeď k větší benzince a tam se sprchni :kytka:

kontrolní otázka neohneli nohu, jak se dostane do auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.6.16 23:54
@mirecekblbecek píše:
:think: na kolobrndě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
4.6.16 23:55

Já bych do vany dala tu zdravou nohu a minimálně tedy na sprchování podvozku seděla na tom okraji. Manžel by tě přidržel a jakž takž se osprchuješ a hodně se toho vytře. Já lezla tedy s nataženou nohou do vany v pohodě, taky mi to přijde zvláštní, že to společnými silami nedáte… ovšem vážím půlku toho, co ty.. :? Kdybych fakt nemohla vlézt do vany, umyji se nastojáka u umyvadla rukou celý tělo, plus vlhkáče.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
5.6.16 00:24
@mlsalkaM píše: :think: na kolobrndě

To mě rozsekalo :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
5.6.16 00:43
@Mexie píše:
To mě rozsekalo :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

Jaká otázka taková odpověď :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
5.6.16 00:50

Mytí u umyvadla nebo u lavoru je v pohodě. :nevim: Vezmeš žínku namočíš, dáš gel, umyješ. Žínku ve vodě propereš, zbavíš jí gelu a opláchneš se s ní. Kdyžtak i víckrát, aby ses zbavila pěny z gelu. Pokud chceš být umytá pořádněji, tak pod sebe na zem dej ručník. Žínku míň ždímej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
5.6.16 01:26

@Krčka necetla jsem ostatni rady. Manzel byl na podzim na operaci a resil to tak, ze operovanou nohu mel venku a zdravou ve vane a s moji pomoci jsme to vzdy nejak zvladli. Tu operovanou nohu jsem dala do lavoru a jeste jsem mu to nad kolenem omotala rucnikem, abychom tam nenastrikali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
5.6.16 06:51

@Krčka sprchy mají minimálně v nejbližším bazénu, holt si zaplatit hodinu tam a v klidu se osprchovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
5.6.16 06:54
@Krčka píše:
@Litta to by se asi změnilo pak i osídlení našeho bytu a rodina by se ode me odstěhovala :lol: A řeknu ti, ze nosit si chladicí pytlik z kuchyně do ložnice v zubech je dost potupný a studeny a docela by mi tu aspon minimální obsluha chyběla :mrgreen: A to nemluvím o piti, to se nosi v puse špatně :lol:

Taky mám teď nohu v…a na krku teda nosím malou kapsičku/taštičku a v te si přenášim věci vč. pití.
Jinak koupit dlouhou sprchovou hadici a přehodit ji je otázka pár minut a korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.6.16 07:37

Ja se po operaci zezacatku myla v lavoru nebo u umyvadla, taky mame malou koupelnu a trvalo to, nez jsem byla schopna tu nohu dostat do vany, kdyz je nouze, tak holt musi byt i nouzova reseni - za me radsi to umyvadlo nez se skakat nekam na bazen osprchovat teda :lol:
A na prenaseni veci je nejlepsi zidle (nebo aspon takovy ten sedak) na koleckach, jednou nohou se soupes a ruce mas volny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.6.16 07:43
@mirecekblbecek píše:

celkem normalne, na zadni sedacky nebo odsouplou predni to neni takovy problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
5.6.16 08:00
@jane-e píše:
celkem normalne, na zadni sedacky nebo odsouplou predni to neni takovy problem

no nevím, můj otec má rozpadlou kyčel a je velký problém se narvat do auta, aby bolestí nevyskočil z kůže, takže při představě na kolobrndě(absolutně nemožné)mi to spíš jako legrace přijde jako provokace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.6.16 08:10

Mně přišlo jako dobrý nápad fakt koupit ten malý nafukovací bazének, dát ho do kuchyně, držet se parapetu nebo linky a at tě manžel polévá z kýblů teplou vodou a budeš to mít jako sprchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
5.6.16 08:21
@mirecekblbecek píše:
no nevím, můj otec má rozpadlou kyčel a je velký problém se narvat do auta, aby bolestí nevyskočil z kůže, takže při představě na kolobrndě(absolutně nemožné)mi to spíš jako legrace přijde jako provokace

no tak ale kycel a koleno je snad velmi podstatny rozdil ne? S kycli je tak nejak logicky problem pohyb nohy do stran, to u operovaneho kolena opravdu neni, takze u nastupovani do auta jde o to sednout a jen se s tou nohou presoupnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí