Neera detox pro 14letou?

34
14.4.15 13:38

Neera detox pro 14-ti letou?

Dobrý den,
máte někdo zkušenost s Neera detoxem a doporučili byste ho? Když je mi 14 nemůže se mi třeba zastavit růst? To je pro mě velká podstata, proč se do toho bojím jít. Chci být modelka a potřebuji vyrůst :). Jaká byla Vaše strava před detoxem? Bylo Vám během kůry zle, dokázaljste udržet pozornost na učení či práci? :think: Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
14.4.15 13:45

A z jakého důvodu to chceš podstoupit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.15 13:51

@svituska bude léto chtěla bych, abyse mi zlepšilo břicho a hlavně se cítím často dost unavená a měla by se zlepšit i moje příšerná plet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.15 13:53

Jak říkám já se bojím toho růstu a případně, kdyby mi to nesedlo, jako nějakým lidem, ale jeto různé prý :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
14.4.15 13:56

@Kisisisi Prosim tě, je ti 14, tak snad nepotřebuješ vylepšovat břicho ne? a na to ti ani detox nepomůže, podle mě 14-tileté tělo není připravené na půst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
14.4.15 14:02

Já myslím, že žádné tělo není připavené na půst. Na břicho stačí rozumně posilovat a pravidelně a vyváženě jíst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.15 14:09

Ano potřebuji je léto… A má to pročistit organismus lidi. A nemáte hlad jen chuť. Prosím Vás neví někdo, jak je to stím růstem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.4.15 14:17
@svituska píše:
A z jakého důvodu to chceš podstoupit? :think:

napadá mě sebepoškozování, anorexie… :roll:

@Kisisisi každé tělo potřebuje v první řadě kvalitní palivo, aby správně fungovalo. Tím spíše tělo ve vývinu. Na detoxy a jiné hitovky se vykašly ;) pravidelná a vyvážená strava ti prokáže mnohem lepší službu, pokud se na něco zaměřit tak na příjem cukru, ne sacharidů jako takových, ale na volný cukr. Vynechat sladké pití a podobné mlsky a půjde to jako po másle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.4.15 14:18
@Kisisisi píše:
Ano potřebuji je léto… A má to pročistit organismus lidi. A nemáte hlad jen chuť. Prosím Vás neví někdo, jak je to stím růstem?

tohle je druh extrému který pro tebe růst může ovlivnit zrovna ve směru kterým bys nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.15 14:26

@bozska-mrcha je to kvalitní palivo :-) a rozhodně ne pro to, abych byla anorektička.. https://www.youtube.com/watch?… myslíte si, že by týhle dívky matka ve svém předpokládám vysokém věku, chtěla být anorektičkou? A tady to hodnotí další dívka: https://www.youtube.com/watch?… :) Chlavně mě zajmá ten růst, ale jestli to někdo opravdu ví a ne jen co si myslí;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
14.4.15 14:35

@Kisisisi kvalitní palivo je kvalitní sacharid + kvalitní bílkovina + kvalitní tuk…nikoli něco co si naliješ do sklenice a příjmem jdeš do regulérní hladovky.
Měla by sis uvědomit, že tvoje tělo je stále ještě ve vývinu a tedy potřebuje energii pro mozek a svaly, to že Ančka z Horní Dolní taky… není argument.
Pokud tě zajímá co to může udělat s růstem zkus otevřít učebnici biologie, tam je jasně popsáno jak se organismus vyvíjí a co všechno může jeho růst ohrozit a brzdit a hladovění je jedna ze zcela evidentních příčin. A pokud se dívka v tvém věku zajímá o detox a napíše, že by chtěla být modelkou, větší problém než figura bude pojmutí sebe sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
14.4.15 14:41

Nechci nic říkat, ale v jedné diskuzi píšeš jako 14-ti letá holka, v další jako matka 14-ti leté holky, pak zase ta holka…:D zajímavé :mrgreen: https://www.emimino.cz/…olek-214886/
 https://www.emimino.cz/…etou-221693/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
14.4.15 14:48

@Kisisisi Detoxikační drink opravdu není kvalitní palivo. Jestli máš fakt pocit, že tvoje břicho není ideál, tak se prvně poraď s mamkou (kamarádkou, sestrou), jestli to vidí stejně a když bys fakt potřebovala něco dělat, tak se zaměř na kvalitní, pravidelnou a vyváženou stranu (a aby člověk snědl, to co tělo podle bazálního metabolismu fakt potřebuje, tak je toho někdy opravdu hromada) a potažmo vhodný, ale ne přehnaný pohyb. A pokud máš vzor v nějaké modelce, tak většina modelek má k zdravě vypadajícímu tělu a zdravým stravovacím navykům opravdu hodně daleko. Btw. kolik měříš a vážíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.4.15 14:57

@AdelaHores Máma a i já chodíme na stejný profil.
@Ivusska777 169cm, 55kg
Tak to jste mi moc nepomohl :/ nevadí i tak děkuji a s Vámi se loučím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
14.4.15 15:04

Je asi zbytečný rýt do vosího hnízda, ale nedá mi to. Mojí mamce by se nějaký nápady s detoxem nelíbili ani dnes (je mi 24 let a jsem na rodičích zcela nezávislá) a ve 14 by mě asi zabila. Předpokládám, že máma od slečny to ví, když používají společný profil. Nnehledě na to, že jsem ve 14 opravdu neměla bezmála 2000 na takovýhle srandy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí