Nefunkční ledvinka 2měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.11.14 17:41

Tak to je dobré, já právě nevím zda půjde na laparo nebo řez. Funguje mu jen na 8%,tak nevìm. Koncem ledna se máme jed domlouvat, do Brna do Dětské nemocnice na termín a jak to bude probíhat, ale je to ještě dlouho a už teď špatně spìm, bojím se a přemýšlìm jak to asi bude a jak to zvládne chudáček a já sním. Strašně špatně teď zvládá návštěvy u doktorů, je to vždy boj a křik. A jak je na tom malý dnes, má nějaké omezeni nebo bere léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 21:47

@Verunka12 Ahoj narazila jsem na Vaši diskuzi chci se zeptat zda byl syn na odstranění ledvinky a jak to zvládl. Můj syn má stejný problém, málo funkční a reflux. Příští týden ho čeká operace v Brně, ale bojím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.5.16 06:41

@gabkalezakova jak jsem psala jiz na predchozi strance, byl na laparoskopickem odstraneni ledviny a zvladal to skvele, rozhodne lepe nez ja. Dnes jsou to jiz temer 3 roky od operace a nema zadne omezeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 10:37

Moc děkuji za dobré zprávy, už za 6 dnů čeká syna operace a bojím se asi taky víc jak on. Doufám, že to vše zvládne bez problémů a já sním. Přeji Vám hodně zdravíčka i synovi.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.5.16 21:52

@gabkalezakova myslim na Vas, at to dobre zvladnete… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.16 12:05

Dobrý den Verunko, tak jsme 6 týdnů po laparosk. operaci. Všechno dobře dopadlo a ledvinka je odstraněna. Byli malé komplikace při zákroku, malý musel být 5 dnů na JIPCE a pak ještě 3 dny na norm. pokoji, ale všechno zvládl na výbornou, lepší jako já. Byl moc šikovný. Na JIPCE by sám, denně jsem za ním dojížděla a seděla u něj dopo. i odpo.,ale byla jsme ráda, že alespon u něj takhle mohu být. V půlce července jedeme do Brna na Nefrologii na kontrolu a ultrazvuk, tak snad bude vše v pořádku a bude moci po 3 letech vysadit Furantoin.Moc Vám děkuji za info. které jste mi poskytla, mějte se krásně, přeji nádherné a klidné léto, hlavně prožité ve zdraví, protože není na světě nic důležitějšího. PAPA GABČA. :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.6.16 23:02

@gabkalezakova to jsou skvele zpravy, chlapecek je moc sikovny, ze to takto dobre zvladl.. Deti zvladnou mnohem vice veci nez my dospeli a casto mnohem lepe nez my… Drzim palce at je i nadale vse dobre… :hug: Krasne leto a hlavne hodne zdravi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí