Nehezká celulitida

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2471
29.7.11 15:04

to jo, urcite hormony i dedicnost. souhlasim. rocni chlapecek muze mit celulitidu? :-D to jsem jeste neslysela. fakt? ma takove dolicky na zadecku? jen jestli tajne treba nebere antikoncepci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.7.11 15:46
Sardinka03 píše:
caj lapacho stoji kolem 50 Kc, maximalne do stovky, mlady jecmen kolem 400,– Kc zalezi na firme, ktera ho prodava a na mnozstvi, uz jsem ho videla i za tisicovku. v kazdem pripade se mi to zda levnejsi nez kremy proti celulitide, vitaminy atd. zkus neco z toho a pak mi dej vedet. pro me to byl docela sok. hlavne kdyz jsem na tu celulitidu tenkrat vubec ani nemyslela :) ten mlady jecmen zabere driv. ja videla zmeny snad uz prvni den, ale asi tak treti to bylo nejlepsi, pak jsem ho prestala brat, ale ty skvele nohy mi vydrzely asi tak dva tydny potom. ten mlady jecmen najdes treba v prodejnach zdrave vyzivy.drzim palce a dej mi vedet jak to na tebe pusobilo.

ahojky…ten mladý ječmen,je suprovej…a můžu říci,že mi i chutná :-P
je to výborný na pročištění celého těla a na sharmonyzování celého organismu. Byla jsem i na přednášce a dokonce to doporučují pít i v těhotenství,že se potom rodí zdravá miminka bez ekzémů. Tak jsem zvědavá…až se zadaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.7.11 18:08
Sardinka03 píše:
to jo, urcite hormony i dedicnost. souhlasim. rocni chlapecek muze mit celulitidu? :-D to jsem jeste neslysela. fakt? ma takove dolicky na zadecku? jen jestli tajne treba nebere antikoncepci :-D
:mrgreen: Jj, ďolíčky má ještě větší, na té fotce to tím světlem není tak vidět :-D
Není sám, má to víc miminek :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 20:28
lumáťa píše:
Sardinka03 píše:
to jo, urcite hormony i dedicnost. souhlasim. rocni chlapecek muze mit celulitidu? :-D to jsem jeste neslysela. fakt? ma takove dolicky na zadecku? jen jestli tajne treba nebere antikoncepci :-D
:mrgreen: Jj, ďolíčky má ještě větší, na té fotce to tím světlem není tak vidět :-D
Není sám, má to víc miminek :-Dhaha, tak to je asi hezky kulatoucky, tak z toho to ma, ale on z toho vyroste. :-D hlavne, ze je zdravy a chutna mu papat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
29.7.11 20:40
kotýsek píše:
Sardinka03 píše:
caj lapacho stoji kolem 50 Kc, maximalne do stovky, mlady jecmen kolem 400,– Kc zalezi na firme, ktera ho prodava a na mnozstvi, uz jsem ho videla i za tisicovku. v kazdem pripade se mi to zda levnejsi nez kremy proti celulitide, vitaminy atd. zkus neco z toho a pak mi dej vedet. pro me to byl docela sok. hlavne kdyz jsem na tu celulitidu tenkrat vubec ani nemyslela :) ten mlady jecmen zabere driv. ja videla zmeny snad uz prvni den, ale asi tak treti to bylo nejlepsi, pak jsem ho prestala brat, ale ty skvele nohy mi vydrzely asi tak dva tydny potom. ten mlady jecmen najdes treba v prodejnach zdrave vyzivy.drzim palce a dej mi vedet jak to na tebe pusobilo.
ahojky…ten mladý ječmen,je suprovej…a můžu říci,že mi i chutná :-P
je to výborný na pročištění celého těla a na sharmonyzování celého organismu. Byla jsem i na přednášce a dokonce to doporučují pít i v těhotenství,že se potom rodí zdravá miminka bez ekzémů. Tak jsem zvědavá…až se zadaří :wink:

taky jsem slysela i cetla, ze je mozny pit ten mlady jecmen i v tehotenstvi, ale me se do toho moc nechce. pry maminky, ktere ho uzivaly mele skvele krevni testy, hodne zeleza atd. ale vubec mi to teda nechutna, pro me je to strasnej blivajs a kdybych to mela ted pit, tak by to znamenalo, ze budu kazdy den zvracet. i pred tehotenstvim jsem se do toho musela nutit. ale kdyz uz jsem to vypila, tak zmeny jsem pozorovala na svem tele obrovske. to je fakt. a pritom jsem to pila jen asi 3 nebo 4 dny. mela jsem vic energie a takovy prijemny pocit v brise, ze mi dobre travi a taky jsem vubec nesmrdela, ani pot, dokonce ani moje vykaly vubec nezapachaly!!! to byl snad nejvetsi sok :mrgreen:

jenze na druhe strane jsem ten treti den mela z toho asi zacpu a zdalo se mi, ze si moje telo na to zacina zvykat a ze bez toho travi hur, tak jsem si rikala, ze to budu uzivat jen obcas. kdyz budu mit treba krece v zaludku nebo kdyz budu chtit zeslihlit nohy a eliminovat celulitidu.

kdyz je tady nahodou nekdo z Prahy, tak v cajovne u Dzoudyho na Ipaku si ten mlady jecmen normalne muzete objednat jako napoj, maji ho v napojovem listku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 18:33

Zajimavy clanek

http://www.prozeny.cz/…-v-tele-vodu

mam pocit, ze tohle byl ten muj problem s celulitidou. v tom clanku je to vysvetleno. kdyz jsem vypila ten mlady jecmen, detoxikovalo me to, odvodnilo a z toho mi zeslihlely nohy a zmizela celulitida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.8.11 19:26

teeda, s tou mineralni vodou by me to nenapadlo… :D To jsem tak hloupa ? :… :D Kdyz jsem prave kvuli tomu do sebe zacala lit litry vody denne, tak jsem do sebe lila prave mineralku… :D Ups.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
1.8.11 21:28

me to taky nenapadlo s tema mineralkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.8.11 10:36

Uf, nejsem sama… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
17.8.11 11:43

Ahoj, zkusilas ten mlady jecmen? Melo to na tebe nejaky ucinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.8.11 12:19

Ahojky, jojo, před pár dny mi přišel. Ale s tou celulitidou zatim zadnou zmenu nepozoruju.. :-/ já vubec nevim, mam ho pit kolikrat denne? Piju ho jednou denne.
Nerikam ze se necitim lip, hlavne na zazivani jsem to pocitila, ale ta celulitida mrcha nic.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
17.8.11 18:32

Ja ho pila jen jednou denne a rekla bych, ze uz prvni den jsem pozorovala zmeny. Treti den tam ta celilitida nebyla! Zkus treba taky masaze tech partii, kde ji mas, kdyz se sprchujes a taky bys ted mela vic pit.

Tak drzim palce, at se ti podari zbavit tech dolicku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
17.8.11 18:33

No ja ho piju treti den.. :-) Tak uvidim :)
jojo, uz jsem si koupila nejakou masazni houbicku na to :-) Dekuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.10.11 16:48

celulitida a špatné žíly

Ahoj holky, mám celulitidu taky, měla jsem ji malilinko před těhotenstvím a teď od druhého trimestru to začlo, mám ji děsnou od kolen až nahoru.
A myslím, že to je u mě celkově hormonama, špatným prokrvením (mám problém s žílama), míň pohybu - ale moc jsem nepřibrala, rozhodně žádný extrém.

Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že jste po porodu (neříkám hned, ale třeba půl roku po, dejme tomu)zkusily nějakou lymfatickou masáž, nebo cvičení na Vacushape nebo třeba tohle cvičení Infrared.

Nevím, jestli se to může, když má člověk problém s křečovými žílami a takovými těmi malými metličkami na stehnech…budu ráda, když dáte někdo vědět.Jako jo, mohla bych do salonu zavolat a zeptat se, ale emimino je chytré :)

Jinak jen krém je na prd, je mi jasný, že je třeba cvičit. Doporučují i vzít si speciální stahovací punčochy na cvičení, což teda bych nedala, strašně se obvykle potím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
10.10.11 17:02

Ahoj, jojo celulitida to je prevít :evil: já jsem začala 2 měsíce po porodu chodit na lymfoven - takovej ten pytel. Chodila jsem 1 týdně a byla celkem 12× a super.
Prý by to vadit nemělo, lymfa se čistí nějak přes ledviny, takže škodliviny se vyčůraj. Tak mi to aspoň bylo řečeno. Bála jsem se kvůli kojení.
Jo a výsledek super, hned po prvním lymfu jsem měla pocit hubenějších nohou. :palec: a celkově mě to zbavilo přebytečný vody. Musela jsem sice fakt hodně pít, ale to musí člověk při kojení stejně.
A hlavně ta hodinka odpočinku a pohody, kdy jen ležíš :pankac:
Mamka chodila taky a pomohlo jí to na křečáky a otoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková