Nehezká celulitida

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2600
10.10.11 17:04

Ještě jsem zapomněla dodat, že teď už je celulitida bohužel zase na svém místě, takže efekt není dlouhodobý, ale na léto se to vyplatilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.10.11 17:06

jo ahaa, to neznám, já myslela lymfodrenáž, takovou tu manuální masáž

hmm, tak to je zajímavý!!

Ale kvůli kojení bych se teda taky bála, protože se ani nedoporučuje rychle hubnout kvůli tomu, že toxiny co se z tuků uvolňují přechází do mléka.. :think:
mno..jako není to konec světa, ale v sukni nad kolena takhle vylézt nemůžu, ještě že je zima :mrgreen:
dík za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.10.11 17:08

no počkej, to mi neříkej, že se ti to vrátilo :lol:

jj, je to boj teda…mám předsevzetí cvičit, ale je to asi utopie, s děckem, navíc celý dny doma, přísun jídla, no…chci to vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
10.10.11 17:17

jééé, předsevzetí cvičit jsem měla taky. Dokonce jsem k tomu dostala knížku, kde je popsaný jaký cviky a jak dlouho po porodu se můžou cvičit. :-) Doteď leží na záchodě, že si jí tam jako postupně budu číst… a nic :mrgreen: Ale ono to jde dolu docela samo. Nabrala jsem 16 kg- ty jsem si fakt vyžrala, protože jsem chtěla využít příležitosti že můžu a 3 měsíce po porodu byly pryč a odešly samy :palec: Myslim že kojení dělá zázraky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.10.11 18:31

no já moc ani nepřibrala, spíš mi jde o to nabrat svaly místo tý celulitidy právě

nikdy jsem s váhou neměla problém, takže z toho strach nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.10.11 19:45

Tak já se přikláním k těm lymfa masážím,ať baňkováním, nebo ty nohavice, prostě u mě po prvním těhu - a to nebyla celulitida,ale golfové jamky :poblion: ,–to zabralo,nezhubla jsem ani na kg,ani cm,ale nohy byly hladké.Ale musí se chodit,jak se přestane,tak se časem vrátí.Prostě je prý třeba ty nohy masírovat a tím rozproudit tu lymfu :nevim: .Teď jsem zase těhu,nohy děsný,ale pak na to zase půjdu.A zkusím i ten ječmen :pankac: ,snad se té potvory zbavím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.10.11 13:16
máma0 píše:
Tak já se přikláním k těm lymfa masážím,ať baňkováním, nebo ty nohavice, prostě u mě po prvním těhu - a to nebyla celulitida,ale golfové jamky :poblion: ,–to zabralo,nezhubla jsem ani na kg,ani cm,ale nohy byly hladké.Ale musí se chodit,jak se přestane,tak se časem vrátí.Prostě je prý třeba ty nohy masírovat a tím rozproudit tu lymfu :nevim: .Teď jsem zase těhu,nohy děsný,ale pak na to zase půjdu.A zkusím i ten ječmen :pankac: ,snad se té potvory zbavím :zed:

díky za reakci, nevěděla jsem, že to existuje, ale asi vyzkouším…teda pokud bude hlídání a prachy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Celulitída fujky
29.6.12 18:54

Chci se zeptat na ten mladý ječmen, jak je to s dávkováním :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Celulitída fujky
29.6.12 19:21

Chci se zeptat na ten mladý ječmen, jak je to s dávkováním :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
21.4.17 09:20

Ahoj, zkus si koupit nějaký lepší krém a pravidelně nohy mazat a pěkně promasírovat. Víc přes den pít a taky chodit víc pěšky. Stačí třeba místo výtahu ty schody vyjít pěšky, ale rozhodně to chce víc pohybu. Ale pokud se ti to rychle zhoršuje, tak raši navštiv odborníka, ten ti pomůže víc než krém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StrakovaStana
17.6.18 13:14

@Martinela1982 Já jsme o body wraps slyšela, ale tam je to na principu odvodnění, proto ty centimetry dolů. Na celulitidu jsou teda vhodnější a určená jiná ošetření..

• Citovat
  • Upravit
Darija06
28.4.19 10:11

@StrakovaStana Jsem stejného názoru. Já jsem chodila na ošetření Triactive a díky němu jsem se po nějaké době celulitidy úplně zbavila. Dostala jsem tip na Altos kliniku, kde jsou opravdu profíci a přesně ví co dělají. Trvalo mi docela dloouho než jsem našla něco spolehlivého po mých předchozích špatných zkušenostech.

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
23.5.19 12:55

@Darija06 Můžu vědět jak dlouho si na něj chodila než ses celulitidy zbavila? Teda jestli tě to ošetření zbaví celulitidy úplně?

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
17.7.19 22:35

Hodně efektivní je i kombinace různých ošetření, ale s tím by vám měl poradit ten, kdo vám bude ošetření dělat. Já chodím v Praze do Amaryllis centra a tam to ošetření střídáme.

• Citovat
  • Upravit
7167
2.4.21 21:26

Tohle mi zabralo a mám teď slevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat