Nehojící se opruzenina na zadečku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pimperelle
24.8.18 10:06

Koupat v odvaru z řepíku. Prodávají ho v lékárně, lepší je sypaný než pytlíkový. Po uvaření na tmavou barvu, ale neboj, funguje. Poradila mi to dětská doktorka.

• Citovat
  • Upravit
21681
24.8.18 11:53
@Symantha píše:
@P4ja já prebaliji každou hodinu pokud teda není na volno… ona totiž trochu ukakava při prděni takže ji to musím hned umýt .. myji opravdu často :( to si taky myslím ze není dobrý ale nechat ji to tam nemuzu no :( tu perličku mám :)

Tak v tom pripade bych nemyla.pouze vodou, ale tim roztokem s medvidkem, a dokud to nebude uplne vysusene porad mazat masti se zinkem, coz je ten imazol a sudocrem, zadne promastujici veci, ty nedychaji a nezahoji se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.8.18 13:58
@Káťa19 píše:
Tak v tom pripade bych nemyla.pouze vodou, ale tim roztokem s medvidkem, a dokud to nebude uplne vysusene porad mazat masti se zinkem, coz je ten imazol a sudocrem, zadne promastujici veci, ty nedychaji a nezahoji se to

No já bych asi s Medvídkem byla opatrná. Protože tam jsou silice a ty by na otevřenou ránu nemusely dělat dobře. Když to krvácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
24.8.18 14:53

@P4ja to je tezky no, zas jen vodu tak casto…
No jeste me napada materske mleko, to je zazracne na ruzne veci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.8.18 15:56

@Káťa19 já bych si nehrála a nedělala pokusy a šla k doktorovi. Obvzlášť pokud to má do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
24.8.18 16:09

Uvařit heřmánek nebo řepík(skoro mám raději řepík,ale můžeš to i prostřídat) a příjemně vlažným při přebalování omývat.Nejlíp vždycky nechat na té prdelce uschnout až potom namazat.Netřít ta bolavá místa,spíš tam ten heřmánek měkkým hadříkem jako naplácat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.8.18 17:27

Taky doporučím řepík, ten je skoro zázračný. Udělat odvar, několikrát denně potřít a nechat samo oschnout. Fotku jsem neviděla, tak nedokážu přesně posoudit váš případ, ale já doporučím ještě purelan, ten má krásně hojivé účinky. Pokud to teda nemokvá, nebo tam není infekce, to se pak promašťovat nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
24.8.18 17:33
@P4ja píše:
@Káťa19 já bych si nehrála a nedělala pokusy a šla k doktorovi. Obvzlášť pokud to má do k 8o rve.

Dyt u dr byla ne? A rekla ji imazol
Sla bych spis na kozni, co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.8.18 15:55

Holky tak se o snad ještě zhoršovalo až jsem teda volala doktorce ať mi vypíše zadanku na kožní a do toho se mi ozvala kamarádka co pracuje jako porodní asistentka a poslala mi mastičku Leniens kterou jim míchají pro porodnici… a stal se zázrak :nevim: hned druhy den ráno to měla malá o sto procent lepší a do tři dnů úplně zahojene… už má zase krasnej zadeček … no proste jsem v šoku… přes 14 dni trápení a najednou během tři dnů úplně zahojené :palec: moc všem děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
31.8.18 16:03

@Symantha hlavne, že už je to ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.9.25 22:47

Hele vím stará diskuse pokud jde o plenkové mykózy z pocení a kandidózu je to léčba opruzenin těžká kdy mnohé moc nepomáhá látkový a jednorázové pleny rádo se vrací hlavně když jsou mimca atopici takže hodně pomáhají po domáckou vyrobené látkový plenky z oblečení se stříbrem které používáte jako klasické látkové pleny kdy se stříbrem jsou antibakteriální a nevznikají žádné rezistence kdy pomáhá při pocení rada od kamarádky mám vyzkoušeno. Jsou prodyšné a pomáhá to tak pokud máte starší oblečení z bavlny a stříbra dezinfikuje to rány když fakt nic nepomůže ale bílá barva nic barveného čau :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí