Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Neboj, maž jí to a než se vdá, tak se jí to zahojí. Ale asi bys tu fotku měla smazat…vím, že internet skousne všechno, ale čeho je moc…
My se po extremnich opruzeninach dle dr meli vratit jen k mliku, pouzivala jsem jen imazol a za tyden a kousek luxusne zahojeno. Nekombinovala bych to a pouzivala jen ten imazol
@Micaella22 Imazol se má dávat maximálně dvakrát denne to si ji tam nedavala nic?
@Micaella22 jinak ona je zatím jen kojená.. má necelé tři měsíce
Jejda, hlavne uz zadne vlhcene ubrousky, mam nejlepsi zkusenost s prirodni variantou od Eoné, zanechava ochranny film a nemely deti zadne opruzeniny. Micha se olejicek s vodou do rozprasovace a stira hebkym perlanem.
To urcite kup, najdes to na heurece ![]()
https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/
Ted maz jen imazol a sudocrem v slabe vrstve, az se zahoji tak preventivne uz nepouzivej.
Pokud to jde, nech ji co nejvice nahatou.
![]()
Pouzivej jen prirodni kosmetiku, ale co nejmene. Eoné, Weleda, Töpfer,…
@Symantha to střídaní není mic dobré. Na tohle bych už mazala jenom Bepanthenem, je mastný, kdežto Sudocrem i Imazol vysušují. Pak můžeš ještě promazávat dětským olejíčkem. Vlhčené ubrousky zatím vynechat, kdyžtak v DM prodávají na olejové bázi.
Foto doporučuji smazat. ![]()
@Káťa19 děkuji
ten Eone mi zrovna včera donesla kamarádka ze to mám zkusit tak už jsem přes noc stříkala … příští týden jdeme na očkováni tak snad už to bude lepší jinak se necháme od doktorky napsat na kožní ;( ach jo chuderka sice nevypadá ze by ji to bolelo ale podle mne už si na to štípání proste jen zvykla a určitě v noci když ji jdu umyvat a pak ji mazu ji to příjemný není ![]()
@lea79 holky foto smažu nebojte jen sem chtěla aby bylo prave vidět ze to trochu mokvá tak by to asi něco co vysusuje možná ještě chtělo ? Ty jo já fakt nevím
Imazol plus nam vubec nepomahal,spis naopak,jen obyc Imazol 2 x denne,a mezitim muzes namazat Infadolanem a nebo vyborna je detska mast s peruanskym balzamem.je to pripravovana mast,volne prodejna a nesezenes ji vsude.
@Symantha No ono to není podle mě záležitost jen vlhčených ubrousků. Ale toho, jak dlouho je dítě v plence a jak se o zadeček staráš. Holt kombinace papírovek a ubrousků dělá divy ![]()
Jinak ano Medvídek od Eoné je super. Ještě oporučuju koupit perlan. Já koupila Puero a na plenku ho dávám. Zachytí stolici, takže ho pak vyhodíš a zadeček není tak špinavý, a tak i trochu odvádí moč. Do látkove ho dávám celý a do papírovek stříhám na třetiny. A taky ho využiješ na to umývání v kombinaci s MEdvídkem. Já ve dne látkuju a v noci dávám papírovky a malá je v pohodě. Ano moc nemažu. Ale zase je pravda, že přes den přebaluju hodně často.
@Symantha píše:
@lea79 holky foto smažu nebojte jen sem chtěla aby bylo prave vidět ze to trochu mokvá tak by to asi něco co vysusuje možná ještě chtělo ? Ty jo já fakt nevím
Možná sudocrem an to mokvání ?? Ale pokud byse nelepšilo, tak upaluj k doktorovi. V porodnici to jedna mamina měla. Dítěti mokval krk a doktorka opravdu plašila, že je to brána k infekci.
@P4ja já prebaliji každou hodinu pokud teda není na volno… ona totiž trochu ukakava při prděni takže ji to musím hned umýt .. myji opravdu často
to si taky myslím ze není dobrý ale nechat ji to tam nemuzu no
tu perličku mám ![]()
@Symantha píše:
@P4ja já prebaliji každou hodinu pokud teda není na volno… ona totiž trochu ukakava při prděni takže ji to musím hned umýt .. myji opravdu častoto si taky myslím ze není dobrý ale nechat ji to tam nemuzu no
tu perličku mám
No šla bych k doktorovi. Jinak já tu perličku nekupovals ten Perlan je lacinější a mají ho všude.