Nehormonální tělísko Gynefix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
klklkl
3.8.12 11:15

Ahoj holky, ja mamm už 3/4 roku zavedenou mirenu. Pribrala jsem už 6kg, hlava mě bolí, protože jsem dříve také trpěla na migreny a nyní vážně uvažuju o gynefixu. Doktor mi řekl ať ještě zkusím vydržet a upravit stravovací návyky :-( ale myslím, že vyměním hormonální za nehormonální..

• Citovat
  • Upravit
Romana25
3.8.12 19:11

Ahojda já byla u dr. Břešťákové na Praze 10 říkala mi, že tím že nejsem registrováná platím 3900 je v tom ultrazvuk před zavedení tělíska tělísto a pak po měsíci další kontrola teda ne po měsíci ale po dalším menzesu zaváděla mi to 4 den menzesu mám ho tedkon dva měsíce bolí to asi jako když máte menzes bolesti s tím že zavedení a vše kolem trvalo 5 min take pohoda vřele doporučuju pí doktorku

• Citovat
  • Upravit
Čarlík
6.8.12 16:03

Ahojda všichni :lol: Romčo jak míváš dlouhé měsíčky? prodloužily se hodně? Já ještě váhám mám je tak 6 dní+2-3dny špiním :cert:

• Citovat
  • Upravit
Daissy
23.8.12 10:50

Tělísko

V Havířově je cena za Mirenu 6000,–Kč a 500,–Kč za zavedení. Když jsem si ji chtěla sama zakoupit v lékárně, nebylo mi to umožněno.

• Citovat
  • Upravit
Kač32
31.8.12 11:25

Ahoj, přemýšlím o zavedení GyneFixu, je mi 21 a jsem nerodička. Dítě s přítelem ještě nějakou tu dobu neplánujeme a v budoucnu se chystám vyjet i na delší dobu do zahraničí, takže si myslím, že by tělísko bylo docela příjemné a bez starostí. Doktorka ho nezavádí, ale sehnala by mi jiného doktora. Doporučila mi Mirenu a GyneFix, ale spíš se přikláním ke GyneFixu. Během MS mívám problémy s bolestmi zad, tak bych se chtěla zeptat, zda s tím nemáte nějaké zkušenosti :) A ještě jeden dotaz: Přítelova bývalá měla také tělísko, tuším, že Mirenu a říkal, že při pohlavním styku to cítil, tak jaké máte zkušenosti tady :oops: :mrgreen:
Děkuju za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
KLKLKL
31.8.12 14:02

Já mám týden zavedený Gynefix… Mirenu jsem mela predtim, ale kvůli nespokojenosti jsem to vymenila. U Mireny vlakna citit nebyly vubec, u Gynefixu jeste nevim :D :D

• Citovat
  • Upravit
Čarlík
1.9.12 21:45

No ja se byla ptát ještě jsem nic neměla teda žádné tělísko, mě bylo řečeno že Ginefix funguje stejně jako ty obyčejné jen že ginefix můžou nerodičky, že když nesnesu obyč tak ani ne ginefix, samozřejmě oblíbená mirena ale kvůli bolesti hlavy nemůžu, ale můžu si vybrat když ho budu chtít tak si ho můžu obědnat, tak jsem z toho jelen :think:,ja mam 2 děti

• Citovat
  • Upravit
Daissy
2.9.12 08:52

U Mireny pokud nechá MUDr. delší vlákna to může být cítit, ale pozor-nechala jsem si to před 6 lety zkrátit a po 6 letech jsem skončila na operačním sále. Nešlo to vytáhnout, vlákna srostla. Naštěstí jsem si nedala narkózu, bolest vydržela, pomocí kamery to vyndali a jela jsem domů. Takže při nové Mireně nezkracovat. Nyní mám novou, je to rozdíl oproti té původní, mám bolesti v podbříšku, přibírám, nemám menzes, předtím nic takového nebylo, navíc MUDr. se divil, že jsem měla menzes…
Kolegyně měla v práci Danu a byla s ní taky spokojená, jen váhový přírustek byl děsný.

• Citovat
  • Upravit
Čarlík
2.9.12 11:30

Ten váhový přírustek mě děsí to nepotřeuji :dance:.Myslíte že to je tím tělískem? Máte ještě někdo zkušenost s přibíráním na váze po tělísku? U té mireny bych to chápala(hormony) ale u obyč tělísku? Jak jsi Daissy zjistila srůstá, bolelo hodně břicho nebo náhodná kontrola u gindaře?

• Citovat
  • Upravit
KLKLKL
2.9.12 20:47

Já jsem právě vyměnila mirenu za gynefix z toho důvodu, že jsem přibrala 7kg a to u mě není normální… takže doufám, že nehormonální tělísko zvýšení váhy nemůže způsobit.. uvidíme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.12 17:11

Dobrý den,

zajímala jsem se o zavedení Gynefixu. Je mi 22 let a nerodila jsem. Můj lékař by mi tělísko zavedl v celkové anestezii, protože u nullipar je děložní hrdlo zcela uzavřené, musí lékař hrdlo dilatovat(rozevírat)stejně jako u interrupce. Tento postup mě odradil.

• Citovat
  • Upravit
Dubinek008
9.9.12 11:10

Já mám tělísko zavedené přes rok, žádný problém. Zaváděli mi ho v narkóze s příplatkem 500 kč. Jsem také nerodička a můžu jen doporučit!

• Citovat
  • Upravit
Kač32
9.9.12 17:14

Tak jsem se byla u doktora zeptat co a jak a doporučl mi Mirenu, protože u Gynefixu je 2% šance otěhotnění, což bch velmi nerada riskovala :)

• Citovat
  • Upravit
LMLB
13.9.12 21:33

Chtěla bych se zeptat, zda některá z vás, které již máte Gynefix nepocitujete sniženou chut na sex. Mám již 9 měsíc Depo Proveru (tu injekci) a kromě toho, že jsem neotěhotněla nepozoruji žádné plus - migrény, celulitida, chuť na sex téměř žádná a plet hrůza. Jsou některé tyto vedlejší účinky i u Gynefixu? předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
KLKLKL
14.9.12 15:33

Já jsem měla mirenu (hormonální) - injekce jsou předpokládám také hormonální - neměla jsem chuť na sex vůbec, tloustla jsem, hlava mě taky bolela, s váhou jsem ani nehla… nyní mám nehormonální gynefix, hubnu a chuť na sex se mi opravdu vrátila :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1