Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím, s přítelem se snažime o dítě, ale chci změnit práci(tady v okolí toho moc není). Chci začít dělat gelové nehty, a jsem objednaná i na kurz, ale mám strach, že si uďelám kurz a mezitím zjistím, že jsem v tom. Takže můžu dělat gelové nehty v těhotenství? Nebudu to mít jako hlavní pracovní, ale jestli bych je vůbec mohla dělat v těhotenství. Samozřejmostí je, že budu mít odsavačku prachu, ionizátor i roušku. Prosím poraďte mi. Děkuji za Vaše odpovědi ????
@Verun83 protože ve většině článků co jsem zatím našla píší a radí, že to není dobré pro plod…Že i když se zapéká ten gel vylučují se výpary. Díky za odpověď ![]()
@Petruna21 tak to jsem ráda už jsem z toho byla vystresovana ![]()
@Pavlinga Kord když to budeš mít jako koníček ne jako hlavní pracovní poměr ![]()
@Petruna21 jj tak neočekávám, že budu hvězda hned ze začátku, ale rozhodně nechci nic podcenit a zajdu i na kurz. Praci budu mít asi furt tu co mám teď a po mateřské bych snad dělala už jen nehty ![]()
@Pavlinga Tak uvidíš
a určitě za tu dobu co budeš na mateřské se to pomalu a hezky naučíš ![]()
@Pavlinga no já ti nevím. Byla jsi někdy na gelových nehtech? ono to fakt smrdí, je tam spousta různých výparů. Jak při tavení, tak i při přípravě. A ani ta rouška ti orach nevezme na 100%. Asi záleží na tom, kolik klientek budeš mít. A taky počítej s tím, že s přibývajícími týdny těhotenství ti nebude příjemné sedět dvě hodiny v kuse na židli předkloněná nad stůl a pracovat klientce na nehtech. Já osobně jsem chodila na nehty celé druhé těhotenství, s tím jsem problém neměla. Ale nechtěla bych v tom být celý den…
@nozu no jako ja mam stejne sedave zamestnani. A sedave myslim tim, ze se nehnu cely den.
hlidaji nam cas straveny v programu jak rychle piseme atd. Na nehty chodim uz ani nevim jak dlouho…A jako neprijde mi ze by to smrdelo…Nechvi v tom byt cele dny, ale chtela bych mit aspon jednu klientku denne…