NEJ pleťová kosmetika po 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6321
21.1.24 23:19
@Anonymní píše:
@Tamtama nechci vás tímto nijak urazit, ale myslím, že zrovna kosmetika značky Balea nebude asi příliš velká výhra.
mozes sa mylit. videla som vysledky testov, kde porovnavali kremy, ktore bezne dostat v drogeriach - napr. garnier a podobne. vo viacerych kriteriach bol oproti nim uspesnejsi krem cien, co je znacka lidlu … takze ani baleu by som len tak nezaznavala, ak nemas konkretne parametre.
inak si myslim, ze je dolezita pravidelnost, s akou sa pleti venujes, malo slnka a genetika. na znacke si myslim az tak nezalezi. teda na jej cene.
@Tamtama píše:
Já má to taky dlabala a nedávno jsem si všimla, že mám na čele docela hluboké vrásky, jak se furt ksichtim. Tak si tady počkám na rady. Zatím mám jen mycí pěnu Balea sensitive a noční krém Balea s Q10. Ráno se stejně nemazu, nechci být v práci mastná, jen oplachnu obličej studenou vodou.

ked mas pocit mastnej tvare, musis si len vybrat ten vhodny krem pre tvoj typ pleti.
je dolezite byt „natreta“ aj cez den - vplyv pocasia, klimy… aby bola plet chranena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
22.1.24 10:15
@Anonymní píše:
@Tamtama nechci vás tímto nijak urazit, ale myslím, že zrovna kosmetika značky Balea nebude asi příliš velká výhra.

já mám baleu docela ráda - používám už roky mýdla, sprcháče, peelingy, holící pěny, tělová mléka atd. Ale pleťová péče mne nijak nenadchla, zkoušela jsem ji a nedělá to s mojí pletí nic - neškodí, že by se mi horšila, ale na druhou stranu to ani nijak nefunguje. V těch sérech je koncentrace účinných látek fakt malá než aby to dělalo nějaké zázraky. Třeba plátýnkové masky ve srovnání s těmi korejskými za podobné ceny jsou nebe a dudy. Co se týče složení, tak Isana z Rosmanna, což je něco jako balea, taky privátní značka - tak měla řadu Isana Pure. Tam bylo složení fakt čistý a třeba čistící pěna byla super a používali ji i holky, co se fakt skincare zabývají a rozumí a jinak jedou koreu nebo highend. Ale tuhle řadu z nějakého záhadného důvodu zrušili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.1.24 12:14
@Anonymní píše:

Jasně, ale říkám si, že lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 21:30

@Moise máte pravdu - takové ty obyč věci jako sprcháče apod. moc neřeším a to je od nich OK, ale ta pleťová kosmetika mi nepřipadá příliš vhodná volba (pro mě).

• Citovat
  • Upravit
1977
22.1.24 21:43

Mam 34, celo a nos mastnejsi, zbytek normalni. Nedam dopustit na Lancôme. Perfektne mi sedi.
Rychle se vstrebava, nemam potom mastny film, jemny na ocni okoli, jen lehka vune… jsem s tim spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.24 07:27

@mandle-v-cokolade a jaké produkty konkrétně od nich používáte prosím?

• Citovat
  • Upravit
1977
23.1.24 22:48

Mam ruzovy denni krem Hydra zen, cerny nocni Genifique a ted jsem dopiplala i stribrny serum Genifique Yeux. Vzhledem k cenam si na novy pockam na narozeniny :D
Pouzivam dve ruzne rady-dostala jsem vzorky a tato kombinace mi sedela nejlip. Denni krem z cerne rady mi delal mastnou plet, a ruzova rada mela na noc gel misto kremu a to se mi hrozne dlouho vsakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.5.24 09:33

Já si opravdu hodně hlídám, co si dávám na svý tělo, přešla jsem postupně na slow kosmetiku, líbí se mi ta myšlenka kvality a času věnovanýmu každýmu produktu. Mrkněte na Bylinka jinak, poprvé jsem od nich vyzkoušela krém na suchou pokožku a byla jsem hodně mile překvapená, většinou mě krémy hodně štípaly, tento ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
25.5.24 09:39
@Anonymní píše: Více

Jednu dobu jsem zkoušela dražší značky a furt špatný, až došlo na Baleu hydratační řadu a ta konečně sedla, takže to bude dost o typu pleti, než že by balea nebyla dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
26.5.24 08:19

Taky jsem 30+ a taky se mi začínají objevovat vrásky. Hlavně mracivka, tě se bohužel asi nijak nezbavím.
Jinak mám dost citlivou a problematikou pleť, krémy používám Avene, trošku dražší, ale má pleť je miluje. Tu stejnou značku používám i na čištění ( ráno i večer) a ještě mám nějaké doplňující věci od Purity Vision, jejich marocký jíl v kombinaci s arganovým olejem na pletovou masku zbožňuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
26.5.24 19:18
@Tamtama píše: Více

Vrásky mohou být i z toho, že si nepouzivala žádné denni krémy, čili žádný SPF faktor, to pleť hodně zestařuje

• Citovat
  • Upravit
177
8.4.26 08:39

Dlouho jsem si nemohla najít něco, co by obsahovalo SPF a zároveň mi neucpávalo póry. Jelikož mám velmi citlivou pleť, skoro všechno, co jsem zkusila, mi ji jen víc podráždilo. Měli jste podobné problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.4.26 08:52

@ibiza Tohle byl i můj věčný problém a vyzkoušela jsem toho opravdu hodně. I ty nejzvučnější značky, které mi osobně dělaly na pleť úplně nejhůř. Až mi v lékárně poradili, ať zkusím kosmetiku s obsahem SPF, na kterou mají výborné ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.26 09:19

Já jsem roky ani nepoužívala SPF na obličej. Vím, že to byla chyba, ale ze všech jsem byla hrozně mastná a vadilo mi to. Jen když jsme jeli někam na dovolenou, tak jsem si dávala krém s SPF. No a postupem času se mi na některých místech začaly tvořit takové pigmentové skvrny, někde jsem byla hodně zarudlá, takže mě vlastní pleť donutila začít něco hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.4.26 08:38

@edittina3 Kdysi se SPF vůbec neřešilo. Nevím, kolik ti je let, ale vím, že třeba u mojí mamky to tak bylo, vůbec se tím nezabývali. Prostě tehdy existoval jeden univerzální krém na všechno. Pigmentové skvrny mám i já, ale jen pár. To mám za to, že jsem si na dovolené nedostatečně chránila obličej, i když jsem SPF používala, ale asi ne tak důsledně, jak jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí