Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hermanek1 tak ta dnešní už je pěkná, testuj ob den pokud vydržíš a měl by být vidět rozdíl. Ale testuj stejnou značkou ![]()
9 mesicu bych prezila.. ale horsi je ta nejistota jestli to klaplo nebo neee.. Ale podle tech testu asi jo. Nebo jste mi aspon potvrdili to, cemu nemuzu verit jeste.
Já nevím, co je na tom nejasného. Ty čárky tam prostě jsou. Podle mě teda už netestuj.
Já nevím holka, kam chvátáš. Akorát se stresuješ. Další test si udělej po neděli.. ![]()
Ja uz snad radsi testovat nebudu nebo se z tech testu zblaaaznim..
ja uz vidim carky vsude..
@Hermanek1 ja jsem si po 5ti dnech zpozdeni udelala 3 testy (obden) a carka hezky silila, ta tvoje dnesni uz je taky pekna ![]()
Určitě jsi těhotná já mela ještě slabší a vždycky jsem byla ale až dr. Pozná jestli se to spravně zabydluje a hlavně až asi v 6 týdnu začne bít srdíčko do tý doby je to dost nejistý
Za @Hermanek1 ano přesně tak. Já jsem vždycky zavolala dr.ze my vyšel test a ona mě objednala za 14 dní od vynechání. tak vydrž ![]()
Já myslím, že je to snad jasné. Pokud mešká MS a na testu je čárka i když slabší, tak jde o těhotenství. Testovala bych každé dva dny stejnou značkou a pokud čárka bude sílit, tak je to víc než jasné.
Moc děkuju za komentáře. Včera jsem byla u doktora a potvrdil těhotenství. Jsem v 5TT. Po cestě domu jsem si v lékárně koupila Femibion. Dívala jsem se, že tyto vitamíny neobsahují železo. Co je ještě vhodné kromě toho Femibionu brát?
Díky moc. ![]()