Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak za měsíc nejde čekat zázrak, pokud hodně sportujes, tak si tvoris svaly a ty jsou těžší než tuk, takže váha se ti hýbat nebude, měř spíš cm. A břicho je hlavně o jídle, nevím co je pro tebe jíst zdravě, nemůžeš zas jíst jen zeleninu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takovej problém, a třeba se tady někdo najde. Je mi 15 a už měsíc a půl se snažím zhubnout..vážila jsem 64.4 a teď vážím 64.1, což je prostě nic..chodila jsem běhat 2-3× týdně, a pokud jsem neběhala, tak jsem šla alespoň na 6km procházku. Jinak jsem každý den cvičila nějakou část těla (podle youtube videí), většinou jsem cvičila s 2 kil. činkama, nebo mám cvičební gumu. Jedla jsem zdravě, sladké jsem si dala jen 2× a to byly oslavy narozenin. Ke všemu zelenina nebo ovoce, pít jen vodu, ráno zelený čaj. Pravda že to nebylo úplně pravidelné, např. jsem vynechala snídani. Určitě jsem získala kondici, narovnala se mi záda a mám menší lýtka, jinak výsledky nulové. Břicho mám furt stejně, madla lásky jsou mé největší zlo a prostě nesnáším svůj tvar těla celkově..fakt jsem čekala že se to zlepší alespoň o trochu, ale ono ne. Kdyby jste se ptali, jakou váhu bych chtěla, tak kolem 55..protože 64 je už nadváha..a fakt jsem se snažila s tím něco udělat, ale už fakt nevím co, projde mi že jsem dělala vše až na nějaké výjimky správně..prosim jekekoliv radyděkuju
Cvičení aspoň 45 minut v kuse, zjisti si svou tepovou frekvenci, ve které spaluješ. Procházka ve svižném tempu. Přidej bílkoviny, uber sacharidy. Já když vynechám snídani, nedám moc obědu, honí mě mlsná a pak hřeším.
Ahoj, hlavně hubni s rozumem. Rada c. 1, vyhoď váhu a pořiď si metr. Změř se vždy 1×14 dní.
Zadej si Michal Toth kalkulačka a zkus si jídla sestavovat tak, abys měla požadované množství bilkovin, tuků a sacharidů.
Hubnutí je o jídle, ne o cvičení..
Jinak mozek hodně spaluje, když jsem se učila na maturitu, jedla jsem dvojité porce. Píšeš, kolik vážíš, kolik měříš?
@hejluc píše:
Ahoj, hlavně hubni s rozumem. Rada c. 1, vyhoď váhu a pořiď si metr. Změř se vždy 1×14 dní.
Zadej si Michal Toth kalkulačka a zkus si jídla sestavovat tak, abys měla požadované množství bilkovin, tuků a sacharidů.
Hubnutí je o jídle, ne o cvičení..
Jinak mozek hodně spaluje, když jsem se učila na maturitu, jedla jsem dvojité porce. Píšeš, kolik vážíš, kolik měříš?
Měřím 163-164
To ještě není tak strašné. Vubec si nerisknu nějak víc radit, jsi ve věku, kdy holky drží různé diety a hladovky. Časem přijdou na to, že je to blbost.
Zkus tu kalkulačku od Totha a jíst podle toho. Zmenšit přílohu a nahradit to zeleninou.
Mě je 41, chodím k poradkyni. K obědu mám přílohu, co se vejde do hrsti, třeba 1 knedlík. K večeři žádnou. A abych se zasytila, mám k tomu třeba 4 redkvicky, kus okurky, salát. Fakt velké množství. Ty ale prilohy jez, jsi ještě mladá a tělo ti spaluje víc než mě. Spíš to píšu proto, že jsem měla strach, že budu mít hlad, ale nemám. Je to všechno v hlavě…
Ovoce s mírou, bývá dost sladké, já snědla klidně půlku melounu… Teď si odmerim a dost.
A klidně si občas dopřej i sladké, ne každý den. Treba zmrzku, 1 kopeček tě občas nezabije, ale necpi do sebe 3.
A pokud takhle zhresis, zkus to vecer treba bez prilohy, nebo ji zmenši.
A prosim, jsem absolutni laik, zjistuj si info i jinde.
Dobrý den, mám takovej problém, a třeba se tady někdo najde. Je mi 15 a už měsíc a půl se snažím zhubnout..vážila jsem 64.4 a teď vážím 64.1, což je prostě nic..chodila jsem běhat 2-3× týdně, a pokud jsem neběhala, tak jsem šla alespoň na 6km procházku. Jinak jsem každý den cvičila nějakou část těla (podle youtube videí), většinou jsem cvičila s 2 kil. činkama, nebo mám cvičební gumu. Jedla jsem zdravě, sladké jsem si dala jen 2× a to byly oslavy narozenin. Ke všemu zelenina nebo ovoce, pít jen vodu, ráno zelený čaj. Pravda že to nebylo úplně pravidelné, např. jsem vynechala snídani. Určitě jsem získala kondici, narovnala se mi záda a mám menší lýtka, jinak výsledky nulové. Břicho mám furt stejně, madla lásky jsou mé největší zlo a prostě nesnáším svůj tvar těla celkově..fakt jsem čekala že se to zlepší alespoň o trochu, ale ono ne. Kdyby jste se ptali, jakou váhu bych chtěla, tak kolem 55..protože 64 je už nadváha..a fakt jsem se snažila s tím něco udělat, ale už fakt nevím co, projde mi že jsem dělala vše až na nějaké výjimky správně..prosim jekekoliv rady
děkuju