Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vitamínem C určitě blond nebudeš. Záleží jakou barvu jsi si koupila, jestli permanentní tak se to nesmyje.
Tak to jsi dost hloupá, když si koupíš něco, naplácáš si to na hlavu a ani něvíš, co to je, tato barva se nesmyje, jedině musí odrůst a doma ze se sebe nic světlejšího opravdu neuděláš
@36455 píše:
@pikola nevim co to je jestli permanentní nebo ne ale je to tahle
máš to na tý krabičce napsaný stačí si to přečíst
Jakoze mas vlasy skoro cerne a mas dojem, ze kdyz budes bastit vitamin C, tak z tebe bude blondyna
![]()
Koupila sis klasickou barvu, asi se to trochu vymyje, ale bude to muset odrust.
@Šarlota4 ten vitamin C se dává na vlasy, snad si nikdo nemůže myslet, že tím že ho sní, se mu odbarví vlasy
ale funguje to teda dost málo, možná lehce zesvětlit nějaký přeliv, ale tmavou permanentní barvu to nestahne.
Jéje
barvím se 30 let… hlavně tmavými, tak to je JEN LEHKÝ průšvih, žes zvolila o dost tmavší
neboj- hlavně na to nedávej nějaké domácí chemie, s tím céčkem si děláš kozy, ne!??
HELE - každá drogérková barva se spolehlivě VYMÝVÁ, takže uděláš nyní jednu věc : budeš to mýt DENNĚ, dávej do toho pak hodně kondicioneru, olejů, zábalů, vláskům se to nebude líbit..
pokud to takto (den dva vynech v týdnu, když nebudeš stíhat) vydržíš dva týdny, tak jsi třetí týden o 50% světlejší než dnes, věř mi
xkrát jsem koupila blbě tmavou barvu či jsem chtěla třeba světlejší a chytla moc tmavě.. MYTÍ u drogérek funguje super, je to byznys a oni to mají vypočítané na efekt (běžně se vlasy myjí cca 2× týdně)… dva tři týdny vydrž a bude to OK, hlavně tam nelij odbarvovače a podobné humusy.
Vitamin C zesvetli o trochu, stejně jako med - obsahuje přírodní peroxid. Vitamin bych nechala na hlavě par hodin, med klidně přes noc. Zkusit můžeš i šampon proti lupům a mýt denně. Jinak se nekoukej na čelo krabicek od barev, ale spis na vzorniky nebo aspoň vrch krabicek.
@Lucy75 děkuju za rádu konečně komentář kde mám řadu určitě vyzkouším a snad se to zesvětlit byl to takový výstřel do tmy chtěla jsem změnu a po tomhle už změnu co se týče barvy vlasů vážně nechci
![]()
@Kriss Tina no je to nemysl tak i tak
hlavne bez zesvetleni ani neobarvi konce na cerveno. Vzdyt i kadernice si ty prameny nejdriv zesvetlej. Ja se ani nedivim, ze po ulici chodi takovych strasidel co experimentuji s drogerkou a neumej to.
@36455 píše:
@Lucy75 děkuju za rádu konečně komentář kde mám řadu určitě vyzkouším a snad se to zesvětlit byl to takový výstřel do tmy chtěla jsem změnu a po tomhle už změnu co se týče barvy vlasů vážně nechci![]()
zlato, táhne mi na 50, tak mne fakt potěší, když poradím žabkám, co ještě neví
fakt na to nelij žádné kraviny, vydrž to, co píšu, umyj to už klidně i dnes (pořád uvidíš spoustu barvy co se vymývá), kup si dobrý kondiš/olej, zrovna je horko, slunko, tak ať vlásky moc nevysušíš a do dvou týdnů jsi o půlku světlejší, neboj:-)
já třeba jsem schopná (ale mám extrémně porezní vlasy) být černá a za tři měsíce zrzka.. leč NIKOMU toto nedoporučuji
hýčkej si vlásky, kup jim fakt balzámky a omluv se jim
to dáš
Nevím jak ty, ale já si myji vlasy každý den a každá barva se spolehlivě vymyla do světlější už během 14ti dnů…
Tak teď často myj.
Kup si Color B4 budeš mít hned zpátky svoji barvu co byla předtím, je to stahovač, vlasy ti rozhodně nepoškodi…
Čaute holky mám problém s barvou vlasů mám takové tmavě hnědé vlasy i když trochu světle. V obchodě jsem si kupovala barvu jako vždy a zvolila jsem výjimečně tmavší ale nedošlo mi že s mojí barvou vlasů a s barvou kterou jsem si koupila mi vznikne skoro až černá takže slyšela jsem že by se dali vlasy zesvětlit vitamínem C ale zas nechci úplně blonďatou nebo zrzavou spíš tak kaštanově hnědou co byste doporučili krom kadeřnictví. Případně po jaké době se barva vymyje z vlasů