Jak na zesvětlení tmavých vlasu

36455
18.6.21 18:00

Vlasy moc tmavé

Čaute holky mám problém s barvou vlasů mám takové tmavě hnědé vlasy i když trochu světle. V obchodě jsem si kupovala barvu jako vždy a zvolila jsem výjimečně tmavší ale nedošlo mi že s mojí barvou vlasů a s barvou kterou jsem si koupila mi vznikne skoro až černá takže slyšela jsem že by se dali vlasy zesvětlit vitamínem C ale zas nechci úplně blonďatou nebo zrzavou spíš tak kaštanově hnědou co byste doporučili krom kadeřnictví. Případně po jaké době se barva vymyje z vlasů

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
18.6.21 18:02

Vitamínem C určitě blond nebudeš. Záleží jakou barvu jsi si koupila, jestli permanentní tak se to nesmyje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36455
18.6.21 18:07

@pikola nevim co to je jestli permanentní nebo ne ale je to tahle

• Citovat
  • Upravit
1573
18.6.21 19:24

ta

Tak to jsi dost hloupá, když si koupíš něco, naplácáš si to na hlavu a ani něvíš, co to je, tato barva se nesmyje, jedině musí odrůst a doma ze se sebe nic světlejšího opravdu neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
18.6.21 19:42
@36455 píše:
@pikola nevim co to je jestli permanentní nebo ne ale je to tahle

máš to na tý krabičce napsaný stačí si to přečíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
18.6.21 19:50

Jakoze mas vlasy skoro cerne a mas dojem, ze kdyz budes bastit vitamin C, tak z tebe bude blondyna :lol: :lol:
Koupila sis klasickou barvu, asi se to trochu vymyje, ale bude to muset odrust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
18.6.21 19:53

@Šarlota4 ten vitamin C se dává na vlasy, snad si nikdo nemůže myslet, že tím že ho sní, se mu odbarví vlasy :D ale funguje to teda dost málo, možná lehce zesvětlit nějaký přeliv, ale tmavou permanentní barvu to nestahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.6.21 19:54

Jéje
barvím se 30 let… hlavně tmavými, tak to je JEN LEHKÝ průšvih, žes zvolila o dost tmavší
neboj- hlavně na to nedávej nějaké domácí chemie, s tím céčkem si děláš kozy, ne!??
HELE - každá drogérková barva se spolehlivě VYMÝVÁ, takže uděláš nyní jednu věc : budeš to mýt DENNĚ, dávej do toho pak hodně kondicioneru, olejů, zábalů, vláskům se to nebude líbit..
pokud to takto (den dva vynech v týdnu, když nebudeš stíhat) vydržíš dva týdny, tak jsi třetí týden o 50% světlejší než dnes, věř mi
xkrát jsem koupila blbě tmavou barvu či jsem chtěla třeba světlejší a chytla moc tmavě.. MYTÍ u drogérek funguje super, je to byznys a oni to mají vypočítané na efekt (běžně se vlasy myjí cca 2× týdně)… dva tři týdny vydrž a bude to OK, hlavně tam nelij odbarvovače a podobné humusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
18.6.21 19:56

Vitamin C zesvetli o trochu, stejně jako med - obsahuje přírodní peroxid. Vitamin bych nechala na hlavě par hodin, med klidně přes noc. Zkusit můžeš i šampon proti lupům a mýt denně. Jinak se nekoukej na čelo krabicek od barev, ale spis na vzorniky nebo aspoň vrch krabicek.

• Citovat
  • Upravit
36455
18.6.21 20:01

@Lucy75 děkuju za rádu konečně komentář kde mám řadu určitě vyzkouším a snad se to zesvětlit byl to takový výstřel do tmy chtěla jsem změnu a po tomhle už změnu co se týče barvy vlasů vážně nechci :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13955
18.6.21 20:05

@Kriss Tina no je to nemysl tak i tak :lol: hlavne bez zesvetleni ani neobarvi konce na cerveno. Vzdyt i kadernice si ty prameny nejdriv zesvetlej. Ja se ani nedivim, ze po ulici chodi takovych strasidel co experimentuji s drogerkou a neumej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
18.6.21 20:10
@36455 píše:
@Lucy75 děkuju za rádu konečně komentář kde mám řadu určitě vyzkouším a snad se to zesvětlit byl to takový výstřel do tmy chtěla jsem změnu a po tomhle už změnu co se týče barvy vlasů vážně nechci :mrgreen: :mrgreen:

zlato, táhne mi na 50, tak mne fakt potěší, když poradím žabkám, co ještě neví :srdce: fakt na to nelij žádné kraviny, vydrž to, co píšu, umyj to už klidně i dnes (pořád uvidíš spoustu barvy co se vymývá), kup si dobrý kondiš/olej, zrovna je horko, slunko, tak ať vlásky moc nevysušíš a do dvou týdnů jsi o půlku světlejší, neboj:-)
já třeba jsem schopná (ale mám extrémně porezní vlasy) být černá a za tři měsíce zrzka.. leč NIKOMU toto nedoporučuji ;) hýčkej si vlásky, kup jim fakt balzámky a omluv se jim ;) to dáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
18.6.21 20:26

Nevím jak ty, ale já si myji vlasy každý den a každá barva se spolehlivě vymyla do světlější už během 14ti dnů… :) Tak teď často myj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1881
18.6.21 20:31

Kup si Color B4 budeš mít hned zpátky svoji barvu co byla předtím, je to stahovač, vlasy ti rozhodně nepoškodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36455
18.6.21 20:46

@Lucy75 děkuju :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat