Nejde nám pasení koníčků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.1.19 18:49

@Bubla_Bučková pokud je vase pediatricka alespon trochu normalni, mela by vam dat zadanku na detskou fyzio, at to jde pres pojistovnu. Je rozdil platit kazdy tyden cca 500kc a nebo to mit zdarma. Fyzio neni jen o jedne navsteve, vetsinou se pak cvici nekolik mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.19 19:33

@oligenerallogin no zdá se mi ke straně, hlavičku bych chtěla zkontrolovat a celkově… Tak zas jde o zdraví :nevim: aspoň konzultaci a pak kdyžtak přes mudru :think: no počkám do kontroly na 3 měsících a zda se vše samo nesrovna a pak začnu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
26.1.19 08:43

@oligenerallogin @Bubla_Bučková Ono to může jít přes pojišťovnu i bez Dr. Záleží, se kterými pojišťovnami má fyzio smlouvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.19 18:58
@Tutyn píše:
@Layana : určitě zkusime bez plenky, děkuji.
Jinak uvidím co nám řekne doktorka při 4 měsíční kontrole.
Jinak to u nás vypadá takto..
Jsem z toho i zoufalá, že to malé nejde i když ji pomahame. :nevim: :zed: :nevim:

Zkuste dávat každý večer plavat s kruhem na krk pro miminka. Posiluje se tím veškeré svalstvo a motorika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.1.19 10:42

@Králičice okatá
Zítra budu volat fyzioterapeutovi, tak uvidím co mi paní řekne co a jak dál. Nechci to odkládat a hlavně k dětské doktorce jdeme v půlce února.

S tím kruhem jste myslela, aby se opírala hlavou a ruckama o okraj kruhu, když ho bude mít přes krk… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 11:44
@Tutyn píše:
@Králičice okatá
Zítra budu volat fyzioterapeutovi, tak uvidím co mi paní řekne co a jak dál. Nechci to odkládat a hlavně k dětské doktorce jdeme v půlce února.S tím kruhem jste myslela, aby se opírala hlavou a ruckama o okraj kruhu, když ho bude mít přes krk… Děkuji

myslela jsem baby ring tj jen nasadit a nechat plavat v napuštěné vaně. Ideálně každý den nebo aspoň obden. Na svaly a motoriku je to úžasné. https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.12.19 11:42

@Tutyn
Dobrý den, jak to u vás nakonec pokračovalo? Řešíme u miminka stejný problém i podle fotky pase stejně špatne, dává ruce za sebe, neopira se o lokty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.19 12:11

@Veronika72 Nakonec jsme to zvládly perfektně :-) Sice to bylo později a trvalo to, ale nakonec na to dcera přisla, snažili jsme se ji pomáhat a pak jako když lusknete a šlo to :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
16.12.19 12:16

@Tutyn Šikulka :srdce: kdy se jí to povedlo? A jen jste rovnali rucenky, nebo i cvicily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.12.19 12:23

@Veronika72 V 5 měsících už se začalo holka pěkně snažit. Pomáhaly jsme ji jen rovnat ručičky pod sebe do tvaru „trojúhelníku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí