Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@azaleila píše:
Kojo - kojení
Gyndař, gyndařka - jako že gynekolog, gynekoložka
Blinkáme, spinkáme, kakáme - již zmíněné „mykání“
Manža, tulení, mimísek
a pak takové to dovolenkujeme, pouťujeme, svatbujeme, plesujeme…Vlastně všechny patvary úplně nesnáším
Hmm, plesujeme, svatbujeme,… to jsou kreativci a kreativkyně. Já slyšel jen bankovat.
Mne se prici “takze tak”, vetsinou zduvodnujici nejaky srackovy nazor. Snazeni jsem ale uz taky pouzila, to je terminus technicus, ale pro priste se polepsim a vyjadrim to jako “ze provozujeme sex bez ochrany za ucelem zplozeni ditete X let”. Jinak mudra je podle me na facku, jako by to nejak extra setrilo klavesnici. Ovulka, tehu, tehulka, testik… a pak taky vagina tam, kde se jasne mluvi o vulve.
Ovulka, mlíčko, mimisek, testik, ťehu…
No, některým ženský mlíko nateče do mozku a pak je z toho toto…
Já nevím, jsem tak přecitlivělá? Moje sestra prostě běžně tyto výrazy používá, naposled jsem ji donesla slovník, ať mi ukáže, kde jsou tyto výrazy, protože mi už deset let tvrdí, že je to úplně normální.
@divine woman A kočárkování
a dálnice
na to už mám taky alergii.
Příspěvek upraven 22.06.20 v 17:55
Testík či test? Asi záleží, jak moc to počůráš. zda jen pár kapkami, nebo tam pošleš vodopád. Případně existuje třeba nějaký těhotenský test velikosti A5, A4, nebo větší? Pak by dávalo smysl rozlišovat testík a test.
Ona už tu kdysi podobná diskuze byla… tam jsme řešili/y takové to snažení, tulení, manža, těhu, testík, duch, ovulka… a jedna uživatelka mi napsala, že v jiné diskuzi psala „snažilka která konečně OTĚHU“ a to už jsem tedy málem omdlela… ![]()
@Berry77 píše:
přesně tohle a ještě přidám šátkování, vaničkování, kočárkování a podobný nesmysly
Top vede mykání, na dotaz „kolik máte zubů " jsem známé odpověděla "já 30 a syn dva“ koukala jako puk
„a jak rostete?“ tuhle otázku jsem dostala já… a dotyčná též čučela když jsem jí sdělila, že já už dávno nerostu ![]()
@riccius píše:
Téma nebylo založeno s ambicí, že bude nosné. A víceméně sohlasím, jenže bych čekal, že ty „termíny“ vymizí, což se nestalo.
A ani nechci tím dokazovat, že uživatelky emimina jsou vypatlané. Znám dost holek, které jsou chytré, ale když vidí něco roztomilého, tak začnou šišlat a zdrobňovat.
kdyz ono to je evolucne podminene. Ostatne, co na tom spatneho?
Manža, tulení a mimisek… To už je dávno de modé. ![]()
Já osobně nesnáším „vysněný“. Obzvláště „vysněný domeček/baráček“. Proč nemůže dotyčná napsat prostě dům.. Ale cokoli vysněného je děs.
@riccius Vím, komu se přezdívalo mimísek, Ludvíku Černému, byl jedním ze strůjců Orlických vražd, ale pochybuju, že to má jakoukoliv souvislost z miminkem ![]()
Fotečky, knížečka, jogurtík, kašička, průjmik a odvozené slovo průjmujeme, kašlík, hleník, výletování.
A největší top - penízky. ![]()
@Santa Juana píše:
Manža, tulení a mimisek… To už je dávno de modé.Já osobně nesnáším „vysněný“. Obzvláště „vysněný domeček/baráček“. Proč nemůže dotyčná napsat prostě dům.. Ale cokoli vysněného je děs.
Jo, domeček a byteček. ![]()
@riccius píše:
Testík či test? Asi záleží, jak moc to počůráš. zda jen pár kapkami, nebo tam pošleš vodopád. Případně existuje třeba nějaký těhotenský test velikosti A5, A4, nebo větší? Pak by dávalo smysl rozlišovat testík a test.
fakt jsi chlap? jestli ano, tak trošku pochybuji o tvém zaměření?
prostě jsi divný, to jsi dostal za úkol od adminů nebo proč tahle diskuse a tyhle příspěvky?
Pár dní zpátky tu bylo jídelko (jakože příkrm pro dítě) a pak mám osypky z již zmiňovaného mlíčka. A ještě mi tedy vadí patvary typu „dcery přítel“ „kamarádky sestra“ atd.